idusiek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='anita_happy']nie ma..a ludki na FB chca...[/QUOTE] a gdzie one teraz są? zabrane gdzies czy maja domy? Quote
anita_happy Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='idusiek']a gdzie one teraz są? zabrane gdzies czy maja domy?[/QUOTE] KTO..ludki z fb??? PUDLE SĄ W SCHRONISKU, w klatce, w szpitaliku Quote
al'akir Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ja mogę założyć wątek , ale dopiero w niedzielę późnym wieczorem lub w poniedziałek . Bo dzisiaj w nocy wyjeżdżam i nie będę mieć dostępu do internetu. Chyba , że ktoś zrobi to wcześniej . Na pw też odpiszę po powrocie - z góry przepraszam , ale muszę się przespać chwilę... Quote
coronaaj Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='GPooLCLD']Ja mogę założyć wątek , ale dopiero w niedzielę późnym wieczorem lub w poniedziałek . Bo dzisiaj w nocy wyjeżdżam i nie będę mieć dostępu do internetu. Chyba , że ktoś zrobi to wcześniej . Na pw też odpiszę po powrocie - z góry przepraszam , ale muszę się przespać chwilę...[/QUOTE] Beda trzy watki czy moze jeden..bedzie prosciej...???? Ja jade do Chicago 11-17 pazdz...interesy ...ale bede miala dostep do kompa zabieram laptopa, a ze hotel to dostep...mam nadzieje.. Quote
coronaaj Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='anita_happy']nie ma..a ludki na FB chca...[/QUOTE] Dawaj na Facebook tam sa ludki, jestem tez ale juz 5000 ludkow mam , nie moge nikogo dadawac...podajcie link jak bede tam nasze pudelniczki...sorry... Mozecie mnie tam znalesc alice klenczon-corona... Quote
Onaa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Przepraszam na offa, ale drobny dominowany przekochany Cacek mix pudelka, po stracie opiekuna już czwarty rok przyjdzie mu spędzać w schronisku, a szansy na dom czy choćby na zauważenie go pośród 600 psów schroniskowcyh - żadnej : http://www.dogomania.pl/threads/193993-drobny-Cacek-mix-pudelka-dominowany-w-schronisku-prosi-o-DT-DS-chocia%C5%BC-o-szans%C4%99-!. Quote
Energy Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Dogo07']Przepraszam na offa, ale drobny dominowany przekochany Cacek mix pudelka, po stracie opiekuna już czwarty rok przyjdzie mu spędzać w schronisku, a szansy na dom czy choćby na zauważenie go pośród 600 psów schroniskowcyh - żadnej : http://www.dogomania.pl/threads/1939...o-szans%C4%99-!. Dogo to nie jest off:shake:ale link nie działa... Mshume od kiedy pudliszon może być u Ciebie na dt? Quote
migdalena Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Mshume ma problem z netem i chyba w weekend nie będzie dostępna. Jutro sie z Nią zobaczę, to zapytam o tymczas. Tylko do Mshume przyjeżdza na dniach Sisi ( z banerka ):roll: Quote
Energy Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='migdalena']Mshume ma problem z netem i chyba w weekend nie będzie dostępna. Jutro sie z Nią zobaczę, to zapytam o tymczas. Tylko do Mshume przyjeżdza na dniach Sisi ( z banerka ):roll:[/QUOTE] To już nie wiem, bo GPooLCLD pisała mi, że jednym z dt zgodziła się być Mshume... Dowiedz się proszę:p I jeszcze mamy 2 dt od Journey, ale ja z Journey nie pisałam tylko GPooLCLD. To nowe dt... Quote
Ewanka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Energy']To już nie wiem, bo GPooLCLD pisała mi, że jednym z dt zgodziła się być Mshume... Dowiedz się proszę:p I jeszcze mamy 2 dt od Journey, ale ja z Journey nie pisałam tylko GPooLCLD. To nowe dt... Czy to jest ta nowa osoba na DGM ? Czy ktoś ją za? wiem, że wkłądam kij w mrowisko, ale żeby psiaki nie trafiły z deszczu pod rynnę :shake: Quote
Journey Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ewanka, nie martw się ;) Jeden pudelek trafi do mnie, drugi do rodziny. Informacje i zdjęcia będą na bieżąco. Anita ma mój numer. Czekam na informację, kiedy będzie transport. Quote
Journey Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Do nas najbardziej wycofana srebrna sunia i jeden z czarnuszków. Drugi czarny pudelek do Mszume (chyba dobrze napisałam nick). Quote
Ewanka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Journey']Ewanka, nie martw się ;) Jeden pudelek trafi do mnie, drugi do rodziny. Informacje i zdjęcia będą na bieżąco. Anita ma mój numer. Czekam na informację, kiedy będzie transport.[/QUOTE] Z jakiego jesteś miasta/regionu (?) ... nic o Tobie nie wiemy, a te wszystki psiaki są jakby po części nasze ;) ... trudno tak je rozdawać całkiem w ciemno. Może jakaś wizyta przedadopcyjna ... ups, tzn. przed DT ... co Ty na to? Napisz, proszę coś o sobie. ************** Ta srebrna sunia jest przed strylką, a czarno białe są dwa .. piesek i sunia po sterylce (!!!) Quote
Energy Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Journey']Do nas najbardziej wycofana srebrna sunia i jeden z czarnuszków. Drugi czarny pudelek do Mszume (chyba dobrze napisałam nick).[/QUOTE] Do Mshume;) Quote
migdalena Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Rozmawiałam z Mshume i nie jest tak, jak napisła Journey. Po pierwsze,Mshume ze względu na swojego psiaka, bierze na tymczas tylko sunie. Po drugie, oferowała miejsce dla pudelki, ale po wyadoptowaniu Sisi, która przyjeżdża w najbliższy poniedziałek. I jeszcze tylko kwestia formalna odnośnie domu tymczasowego. Czy i kto będzie podpisywał umowę o zabraniu psiaków na tymczas? Kontakt internetowy z Mshume będzie dopiero po weekendzie, ale o wszystkim napisałam za Jej wiedzą. Quote
tripti Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 ale czy to w dokładnym rozumieniu oznacza brak jednego dt? Quote
Energy Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='tripti']ale czy to w dokładnym rozumieniu oznacza brak jednego dt?[/QUOTE] Niestety tak, bo przecież nie wiadomo jak długo będzie Sisi w dt u Mshume. Quote
tripti Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Energy']Niestety tak, bo przecież nie wiadomo jak długo będzie Sisi w dt u Mshume.[/QUOTE] Ewanko co Ty na to? Quote
Ewanka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='migdalena']Rozmawiałam z Mshume i nie jest tak, jak napisła Journey. Po pierwsze,Mshume ze względu na swojego psiaka, bierze na tymczas tylko sunie. Po drugie, oferowała miejsce dla pudelki, ale po wyadoptowaniu Sisi, która przyjeżdża w najbliższy poniedziałek. I jeszcze tylko kwestia formalna odnośnie domu tymczasowego. Czy i kto będzie podpisywał umowę o zabraniu psiaków na tymczas? Kontakt internetowy z Mshume będzie dopiero po weekendzie, ale o wszystkim napisałam za Jej wiedzą.[/QUOTE] O, zmienia zasadniczo obraz całości ... też byłam pewna , że jedna psinka idzie do Mshume, widocznie nie doczytałam dokładnie, było wczoraj trochę emocji .. ;) Szkoda, że Journey nie odpowiedział/ła na moje pytania (była obecna wtedy na DGM) ... pewnie odpowie, jak przyjdzie później. Quote
Journey Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Na to wygląda... Założyłam wątek: http://www.dogomania.pl/threads/194227-Pudelki-z-pseudohodowli-POTRZEBNY-DOM-TYMCZASOWY!!! Jeśli coś poprawić, piszcie. Quote
Energy Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Journey']Na to wygląda... Założyłam wątek: http://www.dogomania.pl/threads/194227-Pudelki-z-pseudohodowli-POTRZEBNY-DOM-TYMCZASOWY!!! Jeśli coś poprawić, piszcie. O jest wątek, super:lol: Quote
Ewanka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='tripti']Ewanko co Ty na to?[/QUOTE] sama nie wiem ................. :roll::roll::roll: ale chyba mogę wziąć malutką srebrną sunieczkę, tę najbardziej wycofaną .... ale na serio nie mam kasy ... :/ więc musiałabym na 100% mieć Wasze wsparcie w jej utrzymaniu i wszelkich kosztach weta, karmy, szeleczek, podkładów (bo wiemy, że załatwia się po siebie!!!) i czego tam jeszcze ona potrzebuje ..................................... no i pytanie czy dogada się z moimi wczasowiczkami ???? a może na jakiś okres próbny ze wzgl. na suczki ??? . tak czy siak ... TZ mnie zabije Quote
Ewanka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Journey']Na to wygląda... Założyłam wątek: http://www.dogomania.pl/threads/194227-Pudelki-z-pseudohodowli-POTRZEBNY-DOM-TYMCZASOWY!!! Jeśli coś poprawić, piszcie. Hmm, ja myślałam, że to jest Wątek Twojego DT, że napiszesz coś o sobie , powklejasz fotki i ... wtedy troszkę Cię poznamy ;) Quote
Recommended Posts