al'akir Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 uff jest 3 dt w Warszawie!:multi::multi::multi: Quote
Energy Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='anita_happy']poproszona do tablicy... [/QUOTE] Dzięki za szybkie do niej dotarcie;) Super, że jest trzeci dt:lol: Quote
anita_happy Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 transport mam...ugadałam :) 60 zł ok/ jak schron klatke pozyczy do transportu...inaczej sam nie przewiezie Quote
Ewanka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='agnieszkal2']Super...wszystkie płatne?[/QUOTE] NIE ... wszystkie DT bezpłatne, tylko koszty ... o to chodziło :) DT płatne byłyby z pewnością chętne, ale ciotki są przeciwne i wolno im. Quote
Poker Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 ale fajnie, działacie jak BURZE Dobrze ,że DT sa bezpłatne, za serce nie powinno się płacić. Quote
Energy Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='Ewanka']DT płatne byłyby z pewnością chętne, ale ciotki są przeciwne i wolno im.[/QUOTE] Ewanka nie wiesz skąd nagle miałybyśmy mieć na 3 dt kasę? Quote
anita_happy Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 oka..to zabierac psy w pn. ??? Prosiłam o dogadanie spraw ze schroniskiem..plizzzz... Oni muszą wszystko wiedziec...jak sa DT dla trzech naraz to się zgodza..było niebezpieczeństwo, ze jeden zostanie w klatce... jak jada 3 to bedzie OK.. Quote
coronaaj Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='GPooLCLD']To może ta sunia harlekin nr 3. Jeżeli te dwie w gorszym stanie powinny iść razem. Najlepiej gdyby poszly razem ale w najgorszym wypadku te dwie w gorszym stanie...kto moze je umiescic na watku o BDT ze zdjeciem. Moze jakas ciotka da BDT, ciotki tam wchodza ale czesto sie nie oglaszaja.... http://www.dogomania.pl/threads/191868-BEZPŁATNY-Dom-Tymczasowy-wątek-zgłoszeniowy-Hotele-NIEMILE-widziane?p=15491247#post15491247 Quote
Ewanka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Energy']Ewanka nie wiesz skąd nagle miałybyśmy mieć na 3 dt kasę?[/QUOTE] Nie 3 tylko jeden, bo caly czas była mowa, że psinki idą razem ... nie ważne ... ja też przecież rozważałam (TZ dopiero wrócił i miałam z nim to uzgadniać) ... tę najbiedniejszą srebrną sunię wziąć na BDT, więc nie ma o co kopii kruszyć. Najważniejsze , że są 3 domki to wielki sukces !!! i ogromnie się z tego ciesze :) Quote
Energy Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='Ewanka']Nie 3 tylko jeden, bo caly czas była mowa, że psinki idą razem ... nie ważne ... ja też przecież rozważałam (TZ dopiero wrócił i miałam z nim to uzgadniać) ... tę najbiedniejszą srebrną sunię wziąć na BDT, więc nie ma o co kopii kruszyć. Najważniejsze , że są 3 domki to wielki sukces !!! i ogromnie się z tego ciesze :)[/QUOTE] Ale dla trzech to chyba x trzy;) Mam nadzieję, że możemy w razie czego liczyć na Twój BDT?:lol: Quote
anita_happy Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 dobra...koniec gaduł..ustalone..wszystkie wychodzą ze schroniska...i ida na kanapy i kolanka do ludzi, którzy poświeca się im...na moje oko ..minimum - miesiąc...ja walczyłam z depresja mojej TULI - 3 mc!!! NA FB - napisałam,ze sunie maja juz DT i prosimy o wsparcie na weta...karmę!!! zeby DT nie zostały same...bo nasza wdzieczność resocjalizacji psiaków jest bezgraniczna i niewycenialna :) 1. mamy 3 DT 2. mamy transport teraz tylko dograć wszystko ze schronem...jak dam rade podrzuce się tam jutro..nie obiecuję...ale postaram sie...jak wstanę rano to dam rade..:) Quote
Ewanka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Energy']Ale dla trzech to chyba x trzy ;) Mam nadzieję, że możemy w razie czego liczyć na Twój BDT?:lol:[/QUOTE] TZ powiedział, że bardzo chętnie ... ale jak któraś z naszych 'wczasowiczek' znajdzie dom, a strasznie słabo to idzie i możemy zostać z kilkoma psami i w którymś momencie (?), niestety bez środków na ich utrzymanie. Molly nie ma deklaracji, mimo to ją wzięlam, wyciągniętą ze schronu ... więc też nie wiem, czy nie będzie u nas w BDT ;) Quote
anita_happy Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Energy']Ale dla trzech to chyba x trzy;) Mam nadzieję, że możemy w razie czego liczyć na Twój BDT?:lol:[/QUOTE] w sytuacjach EMERGENCY kazdy moze na kazdego liczyc chyba...i jakby tak DOGO działało to mozna by mówić o społeczności.... wiem co to jest znaleźć psa i nie miec co z nim zrobic!!!!a znajduję za często ostatnio!!!! PUDLOWE DNI POLICZONE! JUZ powiedzialm Energy - ja biore na siebie wypozyczenie klatki..transportero - what ever...RESZTA NALEZY DO WAS MOJE PANIE... Quote
anita_happy Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Ewanka']TZ powiedział, że bardzo chętnie ... ale jak któraś z naszych 'wczasowiczek' znajdzie dom, a strasznie słabo to idzie i możemy zostać z kilkoma psami i w którymś momencie (?), niestety bez środków na ich utrzymanie.[/QUOTE] Evanka..nie stresuj się...każda potwora znajdzie swego amatora..tylko musi byc widoczna!!! u mnie tymczasy zostały na moje własne widzi mi sie :) bo nie miałam serca oddac..Twoje są pikne i zabawne!!!dacie rade... Quote
anita_happy Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 BABKI.nie moge edytowac..sorki... ZAŁOZCIE WATEK OSOBNY PUDLOM!!!zasmiecicie sobie ogólny watek!!!Sprawa jest ogarnieta...dobrze, ze jest nadzieja na lepsze jutro!!! Quote
filodendron Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Czy jest gdzieś jakiś regulamin tworzenia bazarków? Wydawało mi się, że było coś takiego ale nie mogę znaleźć Quote
Ewanka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='filodendron']Czy jest gdzieś jakiś regulamin tworzenia bazarków? Wydawało mi się, że było coś takiego ale nie mogę znaleźć Pewnie chodziło Ci o to ..................... :) http://www.dogomania.pl/threads/112101-Nowy-REGULAMIN-Bazarku Quote
filodendron Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 O, dzięki, dzięki - głupia ja szukałam w regulaminie dogo i w administracji... Jeszcze sprawdzam, czy mi edycja działa, bo długi czas nie działała. Działa tylko zaawansowana. Pocztówka do pierwszego postu w bazarku:http://i54.tinypic.com/99i4qr.jpg Przepraszam, że to tak długo u mnie wszystko trwa, ale jakoś w ślimaczym tempie zrobię w końcu ten bazarek :oops: Quote
coronaaj Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Journey']mshume, liczba postów nie ma nic wspólnego z doświadczeniem w pracy z psami. Proszę o kontakt do schroniska, żeby pomóc w sprawie domu tymczasowego dla najbardziej wycofanej srebrnej suni.[/QUOTE] A moglabys dodac skad jestes do swojego profilu??? Psy nie moga byc rozdzielone!!!! Quote
tripti Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='coronaaj']A moglabys dodac skad jestes do swojego profilu??? Psy nie moga byc rozdzielone!!!![/QUOTE] już jest chyba wszystko ustalone. Dziewczyny znalazły trzy domki. Jedna już została oddzielona i żyje. Quote
coronaaj Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='GPooLCLD']uff jest 3 dt w Warszawie!:multi::multi::multi:[/QUOTE] Super , to do kogo ida? sporo BDT w W-wie znam....szkoda, ze mnie nie ma w W-wie bo bym wziela do siebie wszystkie trzy sztuki, moje kawalery wariuja za suczkami, mielismy przyklad w czerwcu jak znalezlismy cos bialego rasowego , dostaly amoku ale wlascicielka na moje nieszczescie znalazla sie , a moj maz byl gotowy zgodzic sie na 4 psa, no sunie!!!! Quote
Recommended Posts