Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnieszkal2']Super...wszystkie płatne?[/QUOTE]

NIE ... wszystkie DT bezpłatne, tylko koszty ... o to chodziło :)

DT płatne byłyby z pewnością chętne, ale ciotki są przeciwne i wolno im.

Posted

[quote name='Ewanka']DT płatne byłyby z pewnością chętne, ale ciotki są przeciwne i wolno im.[/QUOTE]

Ewanka nie wiesz skąd nagle miałybyśmy mieć na 3 dt kasę?

Posted

oka..to zabierac psy w pn. ???
Prosiłam o dogadanie spraw ze schroniskiem..plizzzz...
Oni muszą wszystko wiedziec...jak sa DT dla trzech naraz to się zgodza..było niebezpieczeństwo, ze jeden zostanie w klatce...

jak jada 3 to bedzie OK..

Posted

[quote name='GPooLCLD']To może ta sunia harlekin nr 3. Jeżeli te dwie w gorszym stanie powinny iść razem.

Najlepiej gdyby poszly razem ale w najgorszym wypadku te dwie w gorszym stanie...kto moze je umiescic na watku o BDT ze zdjeciem.
Moze jakas ciotka da BDT, ciotki tam wchodza ale czesto sie nie oglaszaja....

http://www.dogomania.pl/threads/191868-BEZPŁATNY-Dom-Tymczasowy-wątek-zgłoszeniowy-Hotele-NIEMILE-widziane?p=15491247#post15491247

Posted

[quote name='Energy']Ewanka nie wiesz skąd nagle miałybyśmy mieć na 3 dt kasę?[/QUOTE]

Nie 3 tylko jeden, bo caly czas była mowa, że psinki idą razem ... nie ważne ...

ja też przecież rozważałam (TZ dopiero wrócił i miałam z nim to uzgadniać) ... tę najbiedniejszą srebrną sunię wziąć na BDT, więc nie ma o co kopii kruszyć.

Najważniejsze , że są 3 domki to wielki sukces !!! i ogromnie się z tego ciesze :)

Posted

[quote name='Ewanka']Nie 3 tylko jeden, bo caly czas była mowa, że psinki idą razem ... nie ważne ...

ja też przecież rozważałam (TZ dopiero wrócił i miałam z nim to uzgadniać) ... tę najbiedniejszą srebrną sunię wziąć na BDT, więc nie ma o co kopii kruszyć.

Najważniejsze , że są 3 domki to wielki sukces !!! i ogromnie się z tego ciesze :)[/QUOTE]

Ale dla trzech to chyba x trzy;)

Mam nadzieję, że możemy w razie czego liczyć na Twój BDT?:lol:

Posted

dobra...koniec gaduł..ustalone..wszystkie wychodzą ze schroniska...i ida na kanapy i kolanka do ludzi, którzy poświeca się im...na moje oko ..minimum - miesiąc...ja walczyłam z depresja mojej TULI - 3 mc!!!

NA FB - napisałam,ze sunie maja juz DT i prosimy o wsparcie na weta...karmę!!! zeby DT nie zostały same...bo nasza wdzieczność resocjalizacji psiaków jest bezgraniczna i niewycenialna :)

1. mamy 3 DT
2. mamy transport

teraz tylko dograć wszystko ze schronem...jak dam rade podrzuce się tam jutro..nie obiecuję...ale postaram sie...jak wstanę rano to dam rade..:)

Posted

[quote name='Energy']Ale dla trzech to chyba x trzy ;)

Mam nadzieję, że możemy w razie czego liczyć na Twój BDT?:lol:[/QUOTE]

TZ powiedział, że bardzo chętnie ... ale jak któraś z naszych 'wczasowiczek' znajdzie dom, a strasznie słabo to idzie i możemy zostać z kilkoma psami i w którymś momencie (?), niestety bez środków na ich utrzymanie.
Molly nie ma deklaracji, mimo to ją wzięlam, wyciągniętą ze schronu ... więc też nie wiem, czy nie będzie u nas w BDT ;)

Posted

[quote name='Energy']Ale dla trzech to chyba x trzy;)

Mam nadzieję, że możemy w razie czego liczyć na Twój BDT?:lol:[/QUOTE]

w sytuacjach EMERGENCY kazdy moze na kazdego liczyc chyba...i jakby tak DOGO działało to mozna by mówić o społeczności....

wiem co to jest znaleźć psa i nie miec co z nim zrobic!!!!a znajduję za często ostatnio!!!!

PUDLOWE DNI POLICZONE!

JUZ powiedzialm Energy - ja biore na siebie wypozyczenie klatki..transportero - what ever...RESZTA NALEZY DO WAS MOJE PANIE...

Posted

[quote name='Ewanka']TZ powiedział, że bardzo chętnie ... ale jak któraś z naszych 'wczasowiczek' znajdzie dom, a strasznie słabo to idzie i możemy zostać z kilkoma psami i w którymś momencie (?), niestety bez środków na ich utrzymanie.[/QUOTE]

Evanka..nie stresuj się...każda potwora znajdzie swego amatora..tylko musi byc widoczna!!!

u mnie tymczasy zostały na moje własne widzi mi sie :) bo nie miałam serca oddac..Twoje są pikne i zabawne!!!dacie rade...

Posted

O, dzięki, dzięki - głupia ja szukałam w regulaminie dogo i w administracji...

Jeszcze sprawdzam, czy mi edycja działa, bo długi czas nie działała. Działa tylko zaawansowana.
Pocztówka do pierwszego postu w bazarku:http://i54.tinypic.com/99i4qr.jpg
Przepraszam, że to tak długo u mnie wszystko trwa, ale jakoś w ślimaczym tempie zrobię w końcu ten bazarek :oops:

Posted

[quote name='Journey']mshume, liczba postów nie ma nic wspólnego z doświadczeniem w pracy z psami.
Proszę o kontakt do schroniska, żeby pomóc w sprawie domu tymczasowego dla najbardziej wycofanej srebrnej suni.[/QUOTE]

A moglabys dodac skad jestes do swojego profilu??? Psy nie moga byc rozdzielone!!!!

Posted

[quote name='coronaaj']A moglabys dodac skad jestes do swojego profilu??? Psy nie moga byc rozdzielone!!!![/QUOTE]

już jest chyba wszystko ustalone. Dziewczyny znalazły trzy domki. Jedna już została oddzielona i żyje.

Posted

[quote name='GPooLCLD']uff jest 3 dt w Warszawie!:multi::multi::multi:[/QUOTE]

Super , to do kogo ida? sporo BDT w W-wie znam....szkoda, ze mnie nie ma w W-wie bo bym wziela do siebie wszystkie trzy sztuki, moje kawalery wariuja za suczkami, mielismy przyklad w czerwcu jak znalezlismy cos bialego rasowego , dostaly amoku ale wlascicielka na moje nieszczescie znalazla sie , a moj maz byl gotowy zgodzic sie na 4 psa, no sunie!!!!