Energy Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Dogo07 napisał(a):A jeszcze jest Rawianin, starszy i raczej małoadopcyjny. Jakby się uprzeć to też coś może ma z pudelka. A który to piesek? Quote
leni356 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Pamiętajcie jeszcze o domku od Coronaaj - to bardzo dobry domek dla pudelka mini Quote
Energy Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 leni356 napisał(a):Pamiętajcie jeszcze o domku od Coronaaj - to bardzo dobry domek dla pudelka mini No właśnie Coronaaj mówiła o Cekinku albo Atosku, tylko czy one są malutkie:roll: Atosek raczej jest średni... Mam nadzieję, że Coronaaj się dzisiaj tu zjawi i bliżej coś napisze. Ja wiem, że 36 w kłębie tak jak Bunia to jeszcze mini;)ale ile ma Cekinek? Mnie się wydaje malutki, jednak zdjęcia mogą troszkę przekłamywać:p Quote
kamilawa Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Energy, wysłałam pw z prośbą o ogłoszenia. ;-) Mam nadzieję, że Ania pomoże, ja ciągle mam spowolnionego neta. Kurcze, kiedy to się zmieni! Buziaki, podniosę cudowne niuńki ;-) Quote
Energy Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 kamilawa napisał(a):Energy, wysłałam pw z prośbą o ogłoszenia. ;-) Mam nadzieję, że Ania pomoże, ja ciągle mam spowolnionego neta. Kurcze, kiedy to się zmieni! Buziaki, podniosę cudowne niuńki ;-) Bardzo dziękuję Kamilawa:loveu: Nie ma jeszcze informacji o suńce z Dłużyny koło Zgorzelca:shake:napisałam prośbę na pw do Lolka ale może jej nie było na dogo. A do tego nie mam już linka do tego wątku. Dodo07 możesz mi wysłać jeszczeraz? Quote
coronaaj Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Energy napisał(a):No właśnie Coronaaj mówiła o Cekinku albo Atosku, tylko czy one są malutkie:roll: Atosek raczej jest średni... Mam nadzieję, że Coronaaj się dzisiaj tu zjawi i bliżej coś napisze. Ja wiem, że 36 w kłębie tak jak Bunia to jeszcze mini;)ale ile ma Cekinek? Mnie się wydaje malutki, jednak zdjęcia mogą troszkę przekłamywać:p No dopiero dzisiaj po tej udanej psiej akcji...rozmawialam z Grazynka z Tych....Cekinek najlepszy kandydat do Phoenix no i na tymczas do mnie....jednak bede chciala pomoc Atoskowi...zobaczymy co sie da zrobic...moze jutro pojade do Tych jak odwolam zobowiazania niedzielne...moze ktos wie ile jest tych km z W-wy do Tych.... Quote
Energy Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 coronaaj napisał(a):No dopiero dzisiaj po tej udanej psiej akcji...rozmawialam z Grazynka z Tych....Cekinek najlepszy kandydat do Phoenix no i na tymczas do mnie....jednak bede chciala pomoc Atoskowi...zobaczymy co sie da zrobic...moze jutro pojade do Tych jak odwolam zobowiazania niedzielne...moze ktos wie ile jest tych km z W-wy do Tych.... 308 km wg mapy google:cool3: Mnie jeszcze pasuje bardzo Bunia;)taka malutka suńka A już Dogo napisała ile;) Quote
Onaa Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Rawianina tutaj nie ma na wątku. http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/IMG_1849.jpg Quote
Energy Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Dogo07 napisał(a):Rawianina tutaj nie ma na wątku. A nie ma przypadkiem alegro, bo wczoraj szukałam i chyba takiego pasującego 12 latka znalazłam? A wątek suńki znalazłam i zaraz napiszę na nim prośbę o namiary do ogłoszeń:p Quote
Onaa Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Wątek ogólny skąd jest ta ruda sunia: http://www.dogomania.pl/threads/110849-Schronisko-DA-uA-yna-GA-rna-pod-Zgorzelcem-wAE-tek-ogA-lny-psy-na-1-2-3-4-stronie Quote
Energy Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [quote name='Dogo07']Wątek ogólny skąd jest ta ruda sunia: http://www.dogomania.pl/threads/110849-Schronisko-DA-uA-yna-GA-rna-pod-Zgorzelcem-wAE-tek-ogA-lny-psy-na-1-2-3-4-stronie Wątek znalazłam, ale dzięki bardzo:lol:Juz napisałam na wątku. Skąd jest ta sunieczka? Quote
coronaaj Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dogo07 napisał(a):Wwa - Katowice to mniej wiecej 300km. Najnowsze wiesci, wycagamy Atoska, Cekinka ...no i jak Madallena powiedzial moze cos jeszcze...darmowy transport jutro na trasieW-wa Katowice (Tychy), jedziemy tego samego dnia spowrotem , pewnie bedzie miejsce bo to van. Dzwonie do Grazynki zeby byla jutro w schronie.... czyli wesoly autobus wyrusza w droge .... Quote
Onaa Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Coronaaj, jak będziecie w schronisku to prosze popatrzcie jeszcze na pieska w boksie Cekinka, na filmie wydawało mi się że to kudłacz ale był schowany więc może się mylę. Ale pieski tam naprawde lekko nie mają, tyski kudłaty Rumcajs który ostatnio przyjechał do hoteliku, to podobno biedaczek taki chudziutki że tylko kosteczki czuć :(. Dobrze że i innym psiaczkom uda się opuścić schron. Quote
Energy Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 :multi::multi::multi:Coronaaj co mogę napisać:loveu::loveu::loveu: Chcesz zabrać oba na tymczas? Quote
Onaa Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Super :). I podoba mi się to hasło: wesoły autobus wyrusza w drogę ! Quote
filodendron Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 W lutowym numerze Mojego Psa, w kąciku adopcyjnym, jest Supełek :( Szkoda, że taki zamulony ten mechanizm wydawniczy - tyle dni po jego śmierci, a oni go tam jako żywego reklamują. Quote
Onaa Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Tak to przykre, ale tam jest jeszcze drugi taki psiaczek :(. Quote
leni356 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 filodendron napisał(a):W lutowym numerze Mojego Psa, w kąciku adopcyjnym, jest Supełek :( Szkoda, że taki zamulony ten mechanizm wydawniczy - tyle dni po jego śmierci, a oni go tam jako żywego reklamują. Ale może będą dzwonić i inne pieski można zaproponować. Supełku :( Quote
filodendron Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dogo07 napisał(a):Tak to przykre, ale tam jest jeszcze drugi taki psiaczek :(. Drugi też nie żyje? Który? Quote
filodendron Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 leni356 napisał(a):Ale może będą dzwonić i inne pieski można zaproponować. Supełku :( Może. Ale to chyba nie tak powinno działać. To jest stała rubryka - wymiana zdjęcia i tekstu to pięć minut roboty. Rozumiem, że druk od gazety w kioskach dzieli jeszcze cały mechanizm dystrybucyjny, ale sam druk to góra doba i trudno uwierzyć, że gazetę drukowano 20 dni temu. Chociaż może - nie wiem. Quote
leni356 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Bunię albo Rawianina dajcie do tego domku w Katowicach - pani chce starszego pieska KUDŁATEGO, może być pudelek. Pani bardzo, bardzo fajna, miała już wcześniej pieski. Nie ma internetu, najlepiej wydrukować zdjecia Buni, Rawianina, jeszcze któregoś? i pokazać pani. Napiszcie do Lary - może będzie mogła pomóc Quote
filodendron Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dogo07 napisał(a):Fifuś, miał wątek na dogomanii. Rzeczywiście, już kojarzę :( Quote
leni356 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 coronaaj napisał(a):Najnowsze wiesci, wycagamy Atoska, Cekinka ...no i jak Madallena powiedzial moze cos jeszcze...darmowy transport jutro na trasieW-wa Katowice (Tychy), jedziemy tego samego dnia spowrotem , pewnie bedzie miejsce bo to van. Dzwonie do Grazynki zeby byla jutro w schronie.... czyli wesoly autobus wyrusza w droge .... Alicja, o której wyjeżdżacie? Quote
Recommended Posts