Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mrowa23 napisał(a):
usunęłam już co nieco i powinno juz przejsc pw ;) a który weteran (tak 10 latek i wiecej) potrzebuje Dt najpilniej bo cosik mam w głowie ;)

Już poszło:lol:
Wiesz myślę, że najbardziej to nr 1, on tak strasznie długo jest w schronie:-(

Posted

mshume napisał(a):
Morelowy pudelek okazał się być tylko hotelowany w Klembowie, więc sprawa nieaktualna.
ALE: jest do adopcji piękna, biała pudelka toy, około 3 letnia zabrana z pseudohodowli. jest zaciążona :( Przebywa na mocno tymczasowym DT pod Wwą. Jak będę miała fotki, to wstawię. Szukamy jej domu.

No to dobrze wez info na sunie biala toyke....jak bedziesz miala zdjecia to daj tutaj....

Co do pudelka z tego ogloszenia ponizej to bedzie miala domerk...u panstwa okolo 60 lat...bedzie wyzyta przed i po adopcyjna....wlascicielka prawnik nie w ciemie bita...nie wiem czy jest na Dogo ale pewnie nie bo zajeta...
Ciotka WTATARA przed chwila z nia rozmawiala....czyli chyba nieaktualne...zobaczymy.

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
biała toyka? szuka dt jeszcze? jaki jest jej stan zdrowia poza tą nieszczesna ciążą oczywiscie?

Chyba ma DT ale nie jestem pewna...moze masz jakies DT lub BDT????

Poprosze o linki Filcaka i Babla....nie moge dojsc na 1 post....ciagle cos...

Posted

Później będą foty, teraz trochę info. Sunia ma jednak 1,5 roku :) Jest kochana, grzeczna dla innych psów, trzyma czystość w domu, toleruje koty. Po prostu psi ideał. Niewykluczone że to bichon frise lub bolonczyk, bo kufa któtsza niż u pudelka. Włos bardziej jak u biszona (lużny skręt, 'jak u mongolskiej kozy') niż bolonczyka (lok afro), z drugiej strony bichon frise to nowa rasa w PL a bolonczyków z b.ZSRR było u nas więcej.
Bolejemy obie,ze nie możemy słodziaka przygarnąć, więc poszukiwany jest najlepszy domek :)

Posted

Energy napisał(a):
Sacred PIRANHA nie masz na razie jak dużego czarnego to chociaż małe morelowe?:evil_lol:
A w Lublinie będą chyba duże czarne:cool3:

no wiesz jak jest nie ma duzych czarncyh to kombinuje z jakims zamiennikiem hihihi
w lublinie? ale do adopcji czy hodowlane?:-) mow bo zaraz ubije sobie łeb skacząc z radości pod sufit tak czy siak:-)

Posted

no wiesz jak jest nie ma duzych czarncyh to kombinuje z jakims zamiennikiem hihihi
w lublinie? ale do adopcji czy hodowlane?:-) mow bo zaraz ubije sobie łeb skacząc z radości pod sufit tak czy siak:-)

Hodowlane, dobra idę na pw...

Posted

leni356 napisał(a):
Czy możecie pomóc z rozwieszeniem plakatu Bingo w lecznicach i innych psich miejscach? Biedaczek od dawna nie może znaleźć domu :(

Jasne - porozwieszam gdzie moge

Posted

Energy napisał(a):
Już poszło:lol:
Wiesz myślę, że najbardziej to nr 1, on tak strasznie długo jest w schronie:-(

jemu bardziej DS by się przydał .... a gdzie ten ewentualny DT ? bo od nas kiepsko z transportem zawsze ;/

Posted

Malwi napisał(a):
jemu bardziej DS by się przydał .... a gdzie ten ewentualny DT ? bo od nas kiepsko z transportem zawsze ;/

Nie wiem gdzie, ale Mrowa to Poznań, więc może gdzieś tam. Pewnie, że by się przydał ale po tylu latach ma szanse na adopcję ze schronu?:-( Strasznie bym chciała żeby trafił do dt...
Tak długo siedzi:-(muszę mu zmienić wiek na 11 lat, tak jak pisałaś:shake:

Posted

Tak, za miesiąc, bo sunia dopiero co została pokryta :( Szukamy ds, jeśli coś się zmieni to dam znać :)

a to dt nie potrzebujecie?:-) tak pytam...jak skrycie kocham wszystko co skręcone hihi
taka piekna i miła to w tempie błyskawicznym do domu pojdzie:-) a co z jej ciążą? bedziecie robic aborcyjną?

Posted

hmm ja nie znam porzadnego ds ktoro by zrobiło aborcyjną :-( z ogłoszen tez srednio tak szukac...jakis pseudol sie napatoczy...znowu wsrod znajomych,a moim znajomi do kitu pod tym wgledem...co drugiemu bym zadnego psa nie wydała hihi

Posted

mshume napisał(a):
ALE: jest do adopcji piękna, biała pudelka toy, około 3 letnia zabrana z pseudohodowli. jest zaciążona :( Przebywa na mocno tymczasowym DT pod Wwą. Jak będę miała fotki, to wstawię. Szukamy jej domu.

Nowego DT? Bo chyba z DS to bez tej sterylki ciężko będzie :(