abra64 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 piesek jest w schronisku w Sosnowcu może ktoś może pomóc Quote
Damroka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Witam, przepraszam że zaśmiecam, ale chciałam tylko zaprosić na nowy wątek Pako-gdzie w miarę możliwości będę umieszczać nowe wieści i zdjęcia :) http://www.dogomania.pl/threads/200525-Pako-vel-Pakito?p=16139699#post16139699 zapraszamy serdecznie :D Quote
Equus Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='abra64'] Wstawiłam go pod nr 14 na miejsce Filutka (mam nadzieję, ze Filut nie wróci z adopcji... Aaa i "dałam" mu robocze imię Czarny Quote
Energy Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Equus napisał(a):Wstawiłam go pod nr 14 na miejsce Filutka (mam nadzieję, ze Filut nie wróci z adopcji... No też mam taką nadzieję... Niestety domki zainteresowane Dorcią zdaje się innymi psiakami jednak nie są:-( Dom z Warszawy i Giżycka w ogóle nie odpisał na maila w którym były zdjęcia wszystkich pudlowatych. Czekam jeszcze na domek z Krakowa, który poprosił o info na temat białej suni, Pelasi i Staruszki, ale coś długa ta cisza... Quote
anita_happy Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 13 PUDEL ma DT płatne.............już ze schronu go DT zabrało /200 zł plus karma - nie było na co czekać - schron pęka w szwach i pudels nie miał się gdzie podziać...w biurze padały szczyle na parwo...a pudelsa GDZIE - na bytowe????/ http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STARO%C5%9A%C4%86-nie-Rado%C5%9B%C4%87*-M%C5%82odo%C5%9B%C4%87-nie-Wieczno%C5%9B%C4%87***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16140493#post16140493 TAK WIĘC PROSBA o POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DT w Radomiu pod okiem Quote
coronaaj Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='anita_happy']13 PUDEL ma DT płatne.............już ze schronu go DT zabrało /200 zł plus karma - nie było na co czekać - schron pęka w szwach i pudels nie miał się gdzie podziać...w biurze padały szczyle na parwo...a pudelsa GDZIE - na bytowe????/ http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STARO%C5%9A%C4%86-nie-Rado%C5%9B%C4%87*-M%C5%82odo%C5%9B%C4%87-nie-Wieczno%C5%9B%C4%87***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16140493#post16140493 TAK WIĘC PROSBA o POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DT w Radomiu pod okiem Zapomniala Anitka napisac, ze mamy imie dla pudlisia Pepe po hiszpansku tak troche....moze mu sie poszczesci, potrzebujemy pomocy w ogloszeniach , deklaracjach , etc...no prosze o reklame watku..... Quote
abra64 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='abra64'] Imię: brak Wiek:starszy ale nie wiem ile Płeć: samiec Kastracja/sterylizacja: /nie Wielkość: do kolana Kontakt w sprawie adopcji: abra64@wp.pl Miejsce pobytu Sosnowiec Zdjęcie czarny Podstawowe informacje o zachowaniu: pies spokojny, przerażony swoją sytuacją bardzo zagubiony Niestety nie mam o tym psiaku nawet podstawowych danych - możliwe, że dopiero w sobotę uda mi się zdobyć informacje konieczne do wstawienia na pierwszą stronę wątku, ale chciałam chociaż te zdjęcia od razu wrzucić. Wielkość mini. W sobotę go jeszcze nie było, trafił w tym tygodniu. dzięki bardzo może akurat mu się uda Quote
feliksik Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 cafe dla Czarnego: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Czarny,31163 Quote
Equus Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='coronaaj']Zapomniala Anitka napisac, ze mamy imie dla pudlisia Pepe po hiszpansku tak troche....moze mu sie poszczesci, potrzebujemy pomocy w ogloszeniach , deklaracjach , etc...no prosze o reklame watku..... Długo nie trwała radość Pepe - został zwrócony z dt bo popiskiwał, w czasie nieobecności opiekunki... :( Quote
piechcia15 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 coronaj nie wiem co z nią zrobię. Nie masz szczególnie w czym wybierajć:( licze na to że ta babka z fb sie zgłosi w końcu.Bardzo cięzko jest teraz uzbierac deklaracje a tym bardziej dla starszego psa na którego pewnie będzie sie płaciło latami.Skąd nagle wexmiemy 200-300zł?:( Quote
siekowa Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Piechcia to lepiej sama do niej napisz, bo ona raczej czeka na Twój powrót. Quote
coronaaj Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Equus']Długo nie trwała radość Pepe - został zwrócony z dt bo popiskiwał, w czasie nieobecności opiekunki... :( No i mamy problem z Pepe szukamy DT....musial niezle popiskiwac...potrzebuje towarzystwa, moze macie jakis DT finanse nie problem.... Quote
piechcia15 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ja juz pisałam do niej i nic, prosiłam aby do mnie zadzwoniła i tez nic. przeciez nie będe jej błagała. ma mój telefon.ale napisze jeszcze raz. Quote
coronaaj Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='piechcia15']ja juz pisałam do niej i nic, prosiłam aby do mnie zadzwoniła i tez nic. przeciez nie będe jej błagała. ma mój telefon.ale napisze jeszcze raz. Napisz jeszce raz..nigdy nie wiadomo...same problemy tak jak u nas z Pepe http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STARO%C5%9A%C4%86-nie-Rado%C5%9B%C4%87*-M%C5%82odo%C5%9B%C4%87-nie-Wieczno%C5%9B%C4%87***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16140493#post16140493 Quote
togaa Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 No to wrzucam tego biednego,naciaganego pudliszona na wątek.Loczków wprawdzie nie ma bo posklejane ale sylwetka, gracja,ruchy,głowa bardzo pudlowata. Najwyżej mnie pogonicie.:razz: imie; LANDO wiek; 2 - 3 lata płec; samiec kastracja; nie wielkosc; zdecydowanie sredniej wielkości kontakt; tel. 512211084 e-mail mniejsi.adopcje@onet.pl miejsce pobytu; Bielsko-Biala dom tymczasowy u Irenki Info. dodatkowe; szczepienia; tak, "na wszystko" w schronisku odrobaczenie; w trakcie probl. zdrowotne; na skutek silnego wyniszczenia długą tulaczką i szukaniu pożywienia na wysypisku smieci , cierpi na stan zapalny przewodu pokarmowego. W trakcie leczenia. Inne problemy; wycofany, przerażony, unika kontaktu z człowiekiem.Przy próbie dotknięcia warczy ale nie atakuje. W trakcie socjalizacji. Narazie potrzebna pomoc domkowi tymczasowemu w leczeniu i opłaceniu specjalistycznej karmy. Czeka go jeszcze kastracja,ale musi dojsc do formy. wątek;http://www.dogomania.pl/threads/200040-Pudlowaty-kudłacz-LANDO-strzępek-strachu-i-przerażenia.-Leczymy.-POMÓŻCIE-! Quote
Energy Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 togaa napisał(a):No to wrzucam tego biednego,naciaganego pudliszona na wątek.Loczków wprawdzie nie ma bo posklejane ale sylwetka, gracja,ruchy,głowa bardzo pudlowata. Najwyżej mnie pogonicie.:razz: Nie no na pewno nie pogonimy:lol: Quote
coronaaj Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Energy napisał(a):Nie no na pewno nie pogonimy:lol: Lando sliczny , a juz wrzucilas go na Kudlacze ....dla Pepe i pudla Piechci 15 szukamy emerytki z ogrodkiem....trzymajcie kciuki No Anita Happy szuka ....kasa nie jest duzym problemem moze macie jakas emerytke z ogrodem, mieszkaniem z balkonem...ot cos takiego co by chciala troche dorobic. Quote
Basia Z. Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 O jakim pudlu Piechci mówicie? bo chyba nie o tej czarnej suni ? Quote
Canaveral-staff Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 a widziałyście dziewcvzyny juz to cudo ze szczecińskiego schronu ,podobno ma 10 lat wklejam bo przypadkiem sie natknełam http://szczecin.schronisko.net/adopcja-id-63333.html Quote
megii1 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='Canaveral-staff']a widziałyście dziewcvzyny juz to cudo ze szczecińskiego schronu ,podobno ma 10 lat wklejam bo przypadkiem sie natknełam http://szczecin.schronisko.net/adopcja-id-63333.html Piękny jest ale moim zdaniem komuś się zgubił i ta osoba nie potrafi go szukać:( Ładny, zadbany, przystrzyżony... Quote
Pinesk@ Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Nr 4, Pulka ma już dom. Niestety nic nie wiem więcej, adopcja przez schron.. Quote
siekowa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Pojawiła się szansa na tymczas dla pabianickiej pudliczki. Poprosiłam Pana by zadzwonił do piechci15. " czy znalazł się dom dla suczki? Ja jestem z Krakowa, ale służę pomocą! Nie wiem, czy w tej sprawie będę mógł pomóc, ale gdyby w Krakowie ktoś poszukiwał tymczasowego domu dla psiaka - jestem! " Quote
Basia Z. Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='siekowa']Pojawiła się szansa na tymczas dla pabianickiej pudliczki. Poprosiłam Pana by zadzwonił do piechci15. " czy znalazł się dom dla suczki? Ja jestem z Krakowa, ale służę pomocą! Nie wiem, czy w tej sprawie będę mógł pomóc, ale gdyby w Krakowie ktoś poszukiwał tymczasowego domu dla psiaka - jestem! " Ponawiam pytanie - o którą pabianicką pudliczkę chodzi ? bo jeśli o tą czarną staruszkę to już nieaktualne Quote
siekowa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Właśnie o tą sunie chodzi, czemu nieaktualne? Tylko nie mówicie, że ją jednak uśpili, przecież mieli jeszcze zaczekać. :( Quote
Recommended Posts