Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Migdalena, pudlisie nazwałam już Ines ;) Mam nadzieję,że może tak zostać.

migdalena napisał(a):
Tak robiłam Peli zdjęcia,ale wysyłam fotki do mshume, bo nie umiem wstawiać.Dziś zrobiłam też zdjęcia Muni (nowej suńce,o której pisałam).One też powędrowały do mshume. Pewnie niebawem wstawi.

Mała Munia- to typ aniołka, gdybym mogła zabrac kolejnego psa...
Julkita- Pelasia czeka na Twoje odwiedziny ( nie wspominając o obietnicy), ale zasady "bycia" na wątku jasno okresliła Equus.

Posted

migdalena napisał(a):
Tak robiłam Peli zdjęcia,ale wysyłam fotki do mshume, bo nie umiem wstawiać.Dziś zrobiłam też zdjęcia Muni (nowej suńce,o której pisałam).One też powędrowały do mshume. Pewnie niebawem wstawi.

Mała Munia- to typ aniołka, gdybym mogła zabrac kolejnego psa...
Julkita- Pelasia czeka na Twoje odwiedziny ( nie wspominając o obietnicy), ale zasady "bycia" na wątku jasno okresliła Equus.

Czy można przyjechać na Paluch i oni mi pozwolą wyprowadzić i wziąć na spacer tą spanielkę i Pelasię? (podkreślam, że nie jestem wolontariuszką)
Bo jeśli tak to spróbuję się wybrać tuż przed świętami i ją odwiedzić.

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
a co to za Munia?:-)
bedzie tutaj na watku wstawiona (fot, info) jest z palucha tez?

Przegapiłam,że mshume nadała jej juz imię Ines. Ja mam w schronie o tym imieniu astkę ,dlatego "wyparłam" w podświadomości tę propozycję. Munia też jest z Palucha.

Posted

1) Loki
2) ok 13 lat
3) samiec
4) wykastrowany
5) mały/średni
6) kontakt: amrozek1@interia.pl / 692-564-537
7) przebywa: Schronisko dla Zwierząt w Łodzi
8 )

9) W schronisku w Łodzi jest pudelek staruszek. Piesek ma co najmniej 10 lat. Trafił do schroniska w fatalnym stanie. Udało się go postawić na nogi. Ma usuniete prawie wszystkie ząbki (zostały mu 3 zęby), jest wykastrowany, ma dobre wyniki badań krwi. Słabiej widzi i nie najlepiej słyszy. Ze względu na wiek - bez szans na adopcję. Piesek je tylko "mokre" jedzenie". Lubi inne psy. Lubi głaskanie. Chodzi powolutku, wszystko robi powolutku. Jest już prawdziwym staruszkiem.

Informacje dodatkowe:
Odrobaczony, zaszczepiony na choroby zakaźne i wściekliznę. Miał usuniętego tłuszczaka z grzbietu - teraz rana już zagojna, musi tylko odrosnąć sierść. Ponieważ słabiej słyszy, to jak zaśnie trzeba go budzić delikatnie, bo może się wystraszyć i próbować gryźć bezzębną szczęką. Nie lubi zaglądania do buzi i zabiegów weterynaryjnych. Denerwuje się wtedy i próbuje gryźć. On jest takim mocno stertryczałym staruszkiem, który potrzebuje świętego spokoju i głaskania.

Posted

CoolCaty napisał(a):
1) Loki

Dziękujemy! Loki dodany na pierwszą - ma nr 19 (Boże, coraz więcej przybywa, a nowych domów brak :( )
Prosimy o ogłoszenia dla Lokiego (19) i Pelasi (18), Kaja (17) no i dla innych psiaków, które mają mało ogłoszeń - także.
Czekamy też na zdjecie Pelasi i informacje o Ines/Muni, zeby ją dodac na pierwszą stronę.
Jeśli chodzi o Koko to Energy zaraz pewnie uzupełni.

Posted

to pytanie do ogółu było nie tylko do Ciebie :P To wieczorem do niej napiszę może, bo teraz się mocno zmieniło w naszych pudlach i niektórych tam ogłaszanych w ogóle nie ma

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
zakochałam sie...
w Muni vel Ines....toż to cudo nie pies...

:placz::placz::placz:

nie wiem czy moge wrzucic Twoje foty tutaj migdalena?

Pewnie ,że wrzucaj,będę wdzięczna!!!
Mshume chyba nie dała rady wstawić...

Posted

Fajna - mocno w typie pudla! I widać, ze jej zimno :(
Czy wiadomo cokolwiek o niej? Chciałabym ją wrzucić na pierwszą ale nie mam potrzebnych danych (a właściwie to żadnych). I czy macie może zdjecie Pelasi?

Posted

Takie zdjęcie Pelasi było wstawione.

Ślicznota mała ta Ines/Munia, ech biedne pudelsy tak marzną:shake:
Jak będziecie coś więcej o niej wiedziały to prosimy o metryczkę...