lika1771 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ten pudelek ma 4 lata. Został kupiony jako szczeniaczek - resztę już znacie... Standard. Teraz nie ma się Nim kto opiekować, nie ma czasu na psa. Dlatego Jego Państwo zgłosili się do mnie z prośbą o pomoc... Chłopak jest wychowywany przy małym dziecku - więc z dziećmi problemu nie ma. Ładnie chodzi na smyczy. Nauczony czystości. Zostaje sam w domu. Z tego co Pani mówiła, to problemu z innymi psami nie ma. Zdjęcia są koszmarne. Bo przesłane przez właścicielką mms-em... Kiepsko je widzę w ogłoszeniach... Jakby ktoś mógł pomóc w ogłoszaniu będę bardzo wdzięczna. Kontakt do mnie: tel: 785 549 189 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl[/FONT] Quote
mshume Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Matko, ten piesio ma afro jak bolonczyk :( Nie wiesz, jak ona do kotów i ile wazy?[quote name='lika1771']Ten pudelek ma 4 lata. Został kupiony jako szczeniaczek - resztę już znacie... Standard. Teraz nie ma się Nim kto opiekować, nie ma czasu na psa. Dlatego Jego Państwo zgłosili się do mnie z prośbą o pomoc... Chłopak jest wychowywany przy małym dziecku - więc z dziećmi problemu nie ma. Ładnie chodzi na smyczy. Nauczony czystości.c Zostaje sam w domu. Z tego co Pani mówiła, to problemu z innymi psami nie ma. Zdjęcia są koszmarne. Bo przesłane przez właścicielką mms-em... Kiepsko je widzę w ogłoszeniach... Jakby ktoś mógł pomóc w ogłoszaniu będę bardzo wdzięczna. Kontakt do mnie: tel: 785 549 189 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl[/FONT] Quote
lika1771 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='mshume']Matko, ten piesio ma afro jak bolonczyk :( Nie wiesz, jak ona do kotów i ile wazy? Zapytam cioteczko tu watek chłopaka http://www.dogomania.pl/threads/195394-4-letni-pudel-potrzebuje-pomocy-w-szukaniu-domu.Pomoc-w-ogłoszeniach-bardzo-potrzebna Quote
feliksik Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 cafeanimal dla o mało co:evil_lol: bolończyka: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Bialy-pudelek,25088 Quote
Energy Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='feliksik']cafeanimal dla o mało co:evil_lol: bolończyka: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Bialy-pudelek,25088 Bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu: A ja zapraszam na wątek naszego Filutka:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/threads/195402-Filutek-tragedia-schroniskowego-psiaka-czy-ma-szanse-na-lepsze-jutro-Błaga-o-pomoc!?p=15630267#post15630267 Quote
brazowa1 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Nie moge sie oprzeć- BOZE JAKIE TO CUDOWNOSCI! Quote
coronaaj Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='migdalena']Asior ma dobrą rękę, wyadoptowała naszą Ninkę:loveu: Ma, ma bo mi wkrecila 3 psa Pakusia terroryste ale jestem z tego powodu szczesliwa (Joe dalej sie go boi) Jest tez BDT WTATARA, Marysia 55 , same superowate ciotki, Wanda ma transport oczywiscie meza z samochodem wiec ulatwia sprawe. Janek psiarz jezdzilismy na akcje razem a z bernardynami nie latwo... Quote
Energy Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='coronaaj'] Jest tez BDT [B]WTATARA, Marysia 55 , same superowate ciotki, Wanda ma transport oczywiscie meza z samochodem wiec ulatwia sprawe. Janek psiarz jezdzilismy na akcje razem a z bernardynami nie latwo... O a może Wtatara ma miejsce i możliwość zabrać na bdt naszego Filutka? Mały potrzebuje wyprowadzenia na prostą:-( Quote
al'akir Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 GPooLCLD napisał(a): Jeszcze jeden domek z Pasłęka woj. warmińsko-mazurskie też zainteresowany Opalem. Czy ktoś organizuje transport? Szuka osobę do przeprowadzenia wizyty? Jak nie to odp , Pani , żeby poszukała sobie innego psa . Już się niecierpliwi. Quote
al'akir Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Sunia nr 21 na liście na już swój wątek : http://www.dogomania.pl/threads/195540-Pudelek-miniaturowy-prosi-o-pomoc!!!! Pudelka jest w BDT Ze zdrowiem kiepsko :( Quote
Energy Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 GPooLCLD napisał(a): Pudelka jest w BDT Ze zdrowiem kiepsko :( Pewnie dlatego ktoś ją wyrzucił:-( Quote
coronaaj Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Energy napisał(a):O a może Wtatara ma miejsce i możliwość zabrać na bdt naszego Filutka? Mały potrzebuje wyprowadzenia na prostą:-( Zadzwon do niej 694 481 520 jezeli maz sie zgodzi to bedzie potrzebna mala pomoc w finansowaniu weta...Wanda ma swoje 2 pieski, sunie...jak nie ona to moze jakas jej kolezanka, pare dni temu ktos podrzucil szczenna sunie na ich dzialke , znalazla kolezanke co dala BDT.. jaki duzy Filutek? Quote
coronaaj Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 mshume napisał(a):Jakie słodkie maleństwo, jak nasza paluchowa Mini. Sliczny ten 4 letni pudelek...jak ma na imie? Quote
Energy Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 coronaaj napisał(a):Zadzwon do niej 694 481 520 jezeli maz sie zgodzi to bedzie potrzebna mala pomoc w finansowaniu weta...Wanda ma swoje 2 pieski, sunie...jak nie ona to moze jakas jej kolezanka, pare dni temu ktos podrzucil szczenna sunie na ich dzialke , znalazla kolezanke co dala BDT.. jaki duzy Filutek? Filutek jest mały, mniej więcej do łydki, przynajmniej takie mam informacje. Jeśli możesz to bardzo proszę napisz w tej sprawie do Wtatary, znacie się więc Tobie łatwiej;) Quote
minia913 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 coronaaj napisał(a):Sliczny ten 4 letni pudelek...jak ma na imie? Niunia tak ją nazwała opiekunka :) Quote
brazowa1 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 wieści od Koko; piesek akceptuje kazdego psa,z jakim wychodzi na spacer, zero problemów. Moze iść ze stadem zupełnie obcych kundli i nie stwarza awantur. Quote
coronaaj Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Energy napisał(a):Filutek jest mały, mniej więcej do łydki, przynajmniej takie mam informacje. Jeśli możesz to bardzo proszę napisz w tej sprawie do Wtatary, znacie się więc Tobie łatwiej;) Chyba wyjechali na swieta, nie ma zasiegu...ja dzwonie z US wiec jest trudniej.... Quote
marysia55 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Kobiety bardzo Was proszę zaglądnijcie na ten wątek http://www.dogomania.pl/threads/195589-pomoc-dla-mix-pudelka dziewczyna nie daje sobie rady z łojotokowym zapaleniem skóry u pudelka i przychodzą jej do głowy coraz gorsze myśli. Proszę pomóżcie jej jakąś radą jak skutecznie walczyć z tym świństwem. Quote
Energy Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Journey napisał(a): Wpłata ze skarbonki doszła- dzięki wielkie :) potwierdzenie od Journey;) Quote
al'akir Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='GPooLCLD']Sunia nr 21 na liście na już swój wątek : http://www.dogomania.pl/threads/195540-Pudelek-miniaturowy-prosi-o-pomoc!!!! Pudelka jest w BDT Ze zdrowiem kiepsko :( Niunia - nie żyje :( Quote
Energy Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 GPooLCLD napisał(a):Niunia - nie żyje :( Mała biedula:-(:-(:-( Quote
rita60 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Biedne psie:-(niech piekło pochłonie tego,co ja doprowadził do takiego stanu:angryy: Quote
coronaaj Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Energy napisał(a):Mała biedula:-(:-(:-( Smutna wiesc....niech biega szczesliwa ...tak mialo byc....przykro mi. Quote
JOMA Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Myślę, że te kilka dni życia w miłości wynagrodziły jej cały paskudny żywot - szczęśliwa i kochana mogła spokojnie odejść - kochane maleństwo :-( Quote
sleepingbyday Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ludziska, dalej szukam jasnego, spokojnego psiaka, płci obojetnej (może byc włatki) dla babci. Quote
Recommended Posts