Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten pudelek ma 4 lata.
Został kupiony jako szczeniaczek - resztę już znacie...
Standard.
Teraz nie ma się Nim kto opiekować, nie ma czasu na psa.
Dlatego Jego Państwo zgłosili się do mnie z prośbą o pomoc...
Chłopak jest wychowywany przy małym dziecku - więc z dziećmi problemu nie ma. Ładnie chodzi na smyczy. Nauczony czystości.
Zostaje sam w domu. Z tego co Pani mówiła, to problemu z innymi psami nie ma.

Zdjęcia są koszmarne.
Bo przesłane przez właścicielką mms-em...
Kiepsko je widzę w ogłoszeniach...

Jakby ktoś mógł pomóc w ogłoszaniu będę bardzo wdzięczna.

Kontakt do mnie:
tel: 785 549 189
mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl[/FONT]

Posted

Matko, ten piesio ma afro jak bolonczyk :( Nie wiesz, jak ona do kotów i ile wazy?[quote name='lika1771']Ten pudelek ma 4 lata.
Został kupiony jako szczeniaczek - resztę już znacie...
Standard.
Teraz nie ma się Nim kto opiekować, nie ma czasu na psa.
Dlatego Jego Państwo zgłosili się do mnie z prośbą o pomoc...
Chłopak jest wychowywany przy małym dziecku - więc z dziećmi problemu nie ma. Ładnie chodzi na smyczy. Nauczony czystości.c
Zostaje sam w domu. Z tego co Pani mówiła, to problemu z innymi psami nie ma.

Zdjęcia są koszmarne.
Bo przesłane przez właścicielką mms-em...
Kiepsko je widzę w ogłoszeniach...

Jakby ktoś mógł pomóc w ogłoszaniu będę bardzo wdzięczna.

Kontakt do mnie:
tel: 785 549 189
mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl[/FONT]

Posted

[quote name='migdalena']Asior ma dobrą rękę, wyadoptowała naszą Ninkę:loveu:

Ma, ma bo mi wkrecila 3 psa Pakusia terroryste ale jestem z tego powodu szczesliwa (Joe dalej sie go boi)
Jest tez BDT WTATARA, Marysia 55 , same superowate ciotki, Wanda ma transport oczywiscie meza z samochodem wiec ulatwia sprawe. Janek psiarz jezdzilismy na akcje razem
a z bernardynami nie latwo...

Posted

[quote name='coronaaj']
Jest tez BDT [B]WTATARA, Marysia 55 , same superowate ciotki, Wanda ma transport oczywiscie meza z samochodem wiec ulatwia sprawe. Janek psiarz jezdzilismy na akcje razem

a z bernardynami nie latwo...

O a może Wtatara ma miejsce i możliwość zabrać na bdt naszego Filutka? Mały potrzebuje wyprowadzenia na prostą:-(

Posted

GPooLCLD napisał(a):

Jeszcze jeden domek z Pasłęka woj. warmińsko-mazurskie też zainteresowany Opalem.

Czy ktoś organizuje transport?
Szuka osobę do przeprowadzenia wizyty?

Jak nie to odp , Pani , żeby poszukała sobie innego psa . Już się niecierpliwi.

Posted

Energy napisał(a):
O a może Wtatara ma miejsce i możliwość zabrać na bdt naszego Filutka? Mały potrzebuje wyprowadzenia na prostą:-(

Zadzwon do niej 694 481 520 jezeli maz sie zgodzi to bedzie potrzebna mala pomoc w finansowaniu weta...Wanda ma swoje 2 pieski, sunie...jak nie ona to moze jakas jej kolezanka, pare dni temu ktos podrzucil szczenna sunie na ich dzialke , znalazla kolezanke co dala BDT.. jaki duzy Filutek?

Posted

coronaaj napisał(a):
Zadzwon do niej 694 481 520 jezeli maz sie zgodzi to bedzie potrzebna mala pomoc w finansowaniu weta...Wanda ma swoje 2 pieski, sunie...jak nie ona to moze jakas jej kolezanka, pare dni temu ktos podrzucil szczenna sunie na ich dzialke , znalazla kolezanke co dala BDT.. jaki duzy Filutek?

Filutek jest mały, mniej więcej do łydki, przynajmniej takie mam informacje. Jeśli możesz to bardzo proszę napisz w tej sprawie do Wtatary, znacie się więc Tobie łatwiej;)

Posted

Energy napisał(a):
Filutek jest mały, mniej więcej do łydki, przynajmniej takie mam informacje. Jeśli możesz to bardzo proszę napisz w tej sprawie do Wtatary, znacie się więc Tobie łatwiej;)

Chyba wyjechali na swieta, nie ma zasiegu...ja dzwonie z US wiec jest trudniej....

Posted

Myślę, że te kilka dni życia w miłości wynagrodziły jej cały paskudny żywot - szczęśliwa i kochana mogła spokojnie odejść - kochane maleństwo :-(