al'akir Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Energy napisał(a)::placz:no i d***pa, jednak wiek robi swoje:evil_lol: :) o tym akurat pamiętałam brazowa1 napisał(a):żadna Pineska. Watek Koko jest od lat na Dogomanii,a na pewno pierwszą,która pudla pokazała na watku pudlowatym była Gabryjella,tylko,ze to tez daaawno temu było. To pewnie nie na tym wątku , ten postał w tym roku dopiero , jest jeszcze jeden w dziale pudli. Quote
brazowa1 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 aa,w tym watklu to pewnie taaak. Nie zawsze nadążam :) z uwagi na wiek. Quote
Energy Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 normalnie załamka:shake:jeśli to prawda to ręce opadają... http://www.morusek.pl/ogloszenie/32006/Oddam-Rasowe-Pudle-miniaturowechinskie-grzywacze/ Quote
filodendron Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Energy']normalnie załamka:shake:jeśli to prawda to ręce opadają... http://www.morusek.pl/ogloszenie/32006/Oddam-Rasowe-Pudle-miniaturowechinskie-grzywacze/ :( Za sto zł nie uchronią psów przed rozmnażaczami :( Jak to możliwe? Może trzeba też na grzywkach zawiadomić? Quote
coronaaj Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='idusiek']no czarny albo szary, ale koniecznie starszy i pudel. Ida, Na Paluchu sa ID: 2296/10/P Gatunek: PIES Rasa: PUDEL Płeć: Samica Waga: 12kg Wiek: 11 lat(a) Data przyjęcia: 10-09-2010 ID: 1309/10/P Gatunek: PIES Rasa: PUDEL Płeć: Samiec Waga: 7kg Wiek: 11 lat(a) Data przyjęcia: 22-05-2010 ID: 0727/10 Gatunek: PIES Rasa: PUDEL Płeć: Samiec Waga: 6kg Wiek: 13 lat(a) Data przyjęcia: 17-03-2010 ID: 0502/10 Gatunek: PIES Rasa: MIESZANIEC Płeć: Samiec Wiek: 1 lat(a) Data przyjęcia: 20-02-2010 To wyglada na pudla??? Quote
Energy Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='GPooLCLD']Energy, masz pełną skrzynkę:)[/QUOTE] Już nie jest pełna;) [quote name='coronaaj']Ida, Na Paluchu sa [/QUOTE] Z tego co mi wiadomo tych psiaków w schronisku już nie ma:roll: Quote
Energy Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='mshume']Nie ma, odebrał je hodoffffca :([/QUOTE] O których piszesz Mshume?O tych srebrnych? Bo ja o tych co na poprzednią stronę wstawiła Coronaaj, których już dawno nie ma... Quote
mshume Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ja myślałam,że chodzi o srebrne. Całe szczęście na Paluchu i tych psiaków już nie ma. Quote
Energy Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='mshume']Ja myślałam,że chodzi o srebrne. Całe szczęście na Paluchu i tych psiaków już nie ma.[/QUOTE] No właśnie nie chodziło o srebrne:evil_lol: Tam jest Moherek, Loczek, ten psiaczek ostatnio odebrany przez właściciela, tego na dole nie kojarzę. Szkoda, że srebrne są z pseudo:-(no ale w schronisku jeszcze gorzej. Były zadbane więc może nie jest tak źle, ech... Quote
migdalena Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Na Paluchu jest obecnie jeden stary pudel- czarny,średniak. Wyjdę z nim w niedzielę, to zrobię zdjęcia. Pisałam juz o nim wcześniej, jest trochę apatyczny... Muszę go bliżej poznać. Quote
filodendron Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Niech mi ktoś wytłumaczy jak chlop krowie na miedzy, o co chodzi z tą hodowlą w Opolu? Jak to możliwe, że dzieją się takie rzeczy? To jest jakiś przekręt czy co? Quote
mshume Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 A możesz przybliżyć temat? Ja nic nie wiem :shake: Quote
filodendron Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='mshume']A możesz przybliżyć temat? Ja nic nie wiem :shake:[/QUOTE] Na poprzedniej stronie Energy podała link do ogłoszenia o likwidacji hodowli. Quote
al'akir Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='filodendron']Niech mi ktoś wytłumaczy jak chlop krowie na miedzy, o co chodzi z tą hodowlą w Opolu? Jak to możliwe, że dzieją się takie rzeczy? To jest jakiś przekręt czy co?[/QUOTE] Właścicielka oddaje psy od 2/3 lat ... Mnie się wydaje , że oni po prostu nie chcą oddać tych psów. Hodowla to Barbacoma. Mają jeszcze toy'a brązowego , import chyba (?) , ale jego widocznie oddać nie chcą ... Jeżeli w ogóle jakieś psy oddają... Znaczy sprzedają. Dlatego nie wydaje mi się , że tak łatwo te psy pójdą do pseudo ... Quote
mshume Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Masakra z tą hodowlą :( ktoś tych ludzi zna? Może trochę porozgłaszać tą sprawę, może jakiś miłośnik rasy uratuje te piękne psinki przed psedo :( Żałuję,że ja będę miała więcej kaski pod koniec miesiąca. Quote
al'akir Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='mshume']Masakra z tą hodowlą :( ktoś tych ludzi zna? Może trochę porozgłaszać tą sprawę, może jakiś miłośnik rasy uratuje te piękne psinki przed psedo :( Żałuję,że ja będę miała więcej kaski pod koniec miesiąca.[/QUOTE] ale ja napisałam , że raczej ciężko psa od nich dostać... Skoro przez te lata ich nie sprzedali? Quote
mshume Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dlatego napisałam o kasie. W ogłoszeniu piszą 100 zł za psa... Quote
al'akir Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='mshume']Dlatego napisałam o kasie. W ogłoszeniu piszą 100 zł za psa...[/QUOTE] Przedtem było 200-500zł i psy się nie sprzedały od 2 lat , dlatego myślę, że nie chcą ich sprzedać... Quote
al'akir Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='mshume']Może to jakieś 'rodzinne' rozgrywki ;)[/QUOTE] Kij ich tam wie:) Ale dla mnie to trochę dziwne, że za taką cenę nie sprzedały się psy przez tyle lat.. Quote
Energy Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='GPooLCLD']Kij ich tam wie:) Ale dla mnie to trochę dziwne, że za taką cenę nie sprzedały się psy przez tyle lat..[/QUOTE] Dziwne żeby nie powiedzieć chore. Po co w takim razie ogłoszenia? Quote
mshume Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 To taka zasłona dymna :"no nie widzisz,że usiłuję te psy sprzedać' ;) a może innowacyjna forma reklamy hodowli ;) Quote
Energy Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='mshume']To taka zasłona dymna :"no nie widzisz,że usiłuję te psy sprzedać' ;) a może innowacyjna forma reklamy hodowli ;)[/QUOTE] No ja dziękuję za taką reklamę:evil_lol: Quote
Recommended Posts