Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energy napisał(a):
:placz:no i d***pa, jednak wiek robi swoje:evil_lol:

:) o tym akurat pamiętałam

brazowa1 napisał(a):
żadna Pineska. Watek Koko jest od lat na Dogomanii,a na pewno pierwszą,która pudla pokazała na watku pudlowatym była Gabryjella,tylko,ze to tez daaawno temu było.

To pewnie nie na tym wątku , ten postał w tym roku dopiero , jest jeszcze jeden w dziale pudli.

Posted

[quote name='idusiek']no czarny albo szary, ale koniecznie starszy i pudel.

Ida, Na Paluchu sa

ID: 2296/10/P
Gatunek: PIES
Rasa: PUDEL
Waga: 12kg
Data przyjęcia: 10-09-2010

ID: 1309/10/P
Waga: 7kg
Data przyjęcia: 22-05-2010

ID: 0727/10
Waga: 6kg
Data przyjęcia: 17-03-2010

ID: 0502/10
Rasa: MIESZANIEC
Data przyjęcia: 20-02-2010

To wyglada na pudla???

Posted

[quote name='GPooLCLD']Energy, masz pełną skrzynkę:)[/QUOTE]

Już nie jest pełna;)

[quote name='coronaaj']Ida, Na Paluchu sa
[/QUOTE]

Z tego co mi wiadomo tych psiaków w schronisku już nie ma:roll:

Posted

[quote name='mshume']Nie ma, odebrał je hodoffffca :([/QUOTE]

O których piszesz Mshume?O tych srebrnych?
Bo ja o tych co na poprzednią stronę wstawiła Coronaaj, których już dawno nie ma...

Posted

[quote name='mshume']Ja myślałam,że chodzi o srebrne. Całe szczęście na Paluchu i tych psiaków już nie ma.[/QUOTE]

No właśnie nie chodziło o srebrne:evil_lol:
Tam jest Moherek, Loczek, ten psiaczek ostatnio odebrany przez właściciela, tego na dole nie kojarzę.

Szkoda, że srebrne są z pseudo:-(no ale w schronisku jeszcze gorzej. Były zadbane więc może nie jest tak źle, ech...

Posted

Na Paluchu jest obecnie jeden stary pudel- czarny,średniak. Wyjdę z nim w niedzielę, to zrobię zdjęcia. Pisałam juz o nim wcześniej, jest trochę apatyczny...
Muszę go bliżej poznać.

Posted

[quote name='filodendron']Niech mi ktoś wytłumaczy jak chlop krowie na miedzy, o co chodzi z tą hodowlą w Opolu? Jak to możliwe, że dzieją się takie rzeczy?
To jest jakiś przekręt czy co?[/QUOTE]

Właścicielka oddaje psy od 2/3 lat ... Mnie się wydaje , że oni po prostu nie chcą oddać tych psów.
Hodowla to Barbacoma. Mają jeszcze toy'a brązowego , import chyba (?) , ale jego widocznie oddać nie chcą ... Jeżeli w ogóle jakieś psy oddają... Znaczy sprzedają.
Dlatego nie wydaje mi się , że tak łatwo te psy pójdą do pseudo ...

Posted

Masakra z tą hodowlą :( ktoś tych ludzi zna? Może trochę porozgłaszać tą sprawę, może jakiś miłośnik rasy uratuje te piękne psinki przed psedo :( Żałuję,że ja będę miała więcej kaski pod koniec miesiąca.

Posted

[quote name='mshume']Masakra z tą hodowlą :( ktoś tych ludzi zna? Może trochę porozgłaszać tą sprawę, może jakiś miłośnik rasy uratuje te piękne psinki przed psedo :( Żałuję,że ja będę miała więcej kaski pod koniec miesiąca.[/QUOTE]

ale ja napisałam , że raczej ciężko psa od nich dostać... Skoro przez te lata ich nie sprzedali?

Posted

[quote name='mshume']Dlatego napisałam o kasie. W ogłoszeniu piszą 100 zł za psa...[/QUOTE]

Przedtem było 200-500zł i psy się nie sprzedały od 2 lat , dlatego myślę, że nie chcą ich sprzedać...

Posted

[quote name='mshume']Może to jakieś 'rodzinne' rozgrywki ;)[/QUOTE]

Kij ich tam wie:)

Ale dla mnie to trochę dziwne, że za taką cenę nie sprzedały się psy przez tyle lat..

Posted

[quote name='GPooLCLD']Kij ich tam wie:)

Ale dla mnie to trochę dziwne, że za taką cenę nie sprzedały się psy przez tyle lat..[/QUOTE]

Dziwne żeby nie powiedzieć chore. Po co w takim razie ogłoszenia?

Posted

[quote name='mshume']To taka zasłona dymna :"no nie widzisz,że usiłuję te psy sprzedać' ;) a może innowacyjna forma reklamy hodowli ;)[/QUOTE]

No ja dziękuję za taką reklamę:evil_lol: