Ewanka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 migdalena napisał(a): Owszem właściciel się zgłosił, sunie odebrał, ale raczej to jest pseudohodowca:-((...). Bidulki, strasznie mi żal tych psinek, siedziały takie wystraszone, skulone .... :( Quote
Energy Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Ewanka napisał(a):Bidulki, strasznie mi żal tych psinek, siedziały takie wystraszone, skulone .... :( Nie wiem czy się cieszyć... Quote
coronaaj Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Musimy jakos ratowac Dostalam od Anita_Happy pudelki w RADOMIu HEJ, dziś byłamw RADOMIU, w schronisku w szpitaliku, w klatkach są 3 pudelki - 2 po ciezkim wypadku KTOS wywalił je na ulice - ktoś=pseudo... dwa potrącił samochód... totalnie wyeksploatowane psinki, sikające pod siebie i wycofane do człowieka, zagubione... schronisko nie wie co z nimi zrobic :/ powiedzialam, ze przesle info dalej..bo ja tez nie mam pomysłu :/ Schronisko w Radomiu, koordynatorka adopcji - Pani Agata albo KASIA Prosilam o zamieszczenie tutaj i moze jakies zdjecia....ktos ma linka do Schroniska??? Quote
anita_happy Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 hej..Witam - i przybywam z tak niemiłą informacją!!! link do strony schroniska http://www.schronisko.radom.pl/?p=productsList&iCategory=3 poproszę Panie ze schroniska o zdjęcia na email...jakiekolwiek... ale jak opowiadały mi o tym to były smutaśne :/ wyexploatowane psiaki, które się zużyły!!!!to jakiś horror babki..jak ktoś ma FB -to wklejam wam plakat!!!trzeba lobbowac...my postanowiliśmy walczyc z domowymi pseudo na terenie miasta - juz mamy jedno zgłosznie. Po prostu robimy donos do Urzędu Skarbowego!!!!o prowadzeniu nielegalnego handlu...kilka tysiaków kary może uprzykrzy pseudobiznesiki.... Quote
anita_happy Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 wysłałam email z prośba o opis sytuacji i o jakieś zdjecia.... Quote
Energy Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 anita_happy napisał(a):wysłałam email z prośba o opis sytuacji i o jakieś zdjecia.... To czekamy w takim razie. Mamy z tego schronu Cacka i niestety pomimo ogłoszeń dalej tam siedzi. Trafił tam po śmierci swojej pani, podobno jest przerażony, zdominowany przez inne psy, ech:shake: Quote
sleepingbyday Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 dom wpniewavch dla białego tobiego z radomia wykruszył sie. choelra! nadal potrzebujemy kogos do sparwdzenia domu w lubrzy w okolicach prudnika! mam od monday jeszcze jednego chętnego, ale jeszcze nie wiem, skąd jest. dt już mocno zniecierpliwionie. Quote
Monday Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 sleepingbyday napisał(a): mam od monday jeszcze jednego chętnego, ale jeszcze nie wiem, skąd jest. dt już mocno zniecierpliwionie. Ale odpisałaś na ten mail? Gość zgłosił się z gumtree warszawa - więc mam nadzieję, że to okolice. Coraz trudniej na dogo uzyskać pomoc w sprawdzeniu DS :( Ostatnio radom robi tak, że musi jechać z psem i przy oddawaniu go robiona jest ta wizyta. Wiadomo, oczywiście tylko wtedy jak ktoś przez telefon jest konkretny i wydaje sie nam, że wizyta to formalność..... Nie znacie nikogo kto jechałby w stronę Częstochowy - dokładnie Lubliniec???? Mamy dom dla psiaka z niedowładem nóg, dom czeka, nikt stąd nie może jechać :( Tylko trzeba zawieźć małego psiaczka....może ktoś jeździ w temte strony? Quote
rozyczqa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Przepraszam za offa, ale mały kundelek Czaruś prosi o pomoc inaczej grozi mu schronisko... http://www.dogomania.pl/threads/193973-Pomoc-potrzebna-miesiac-na-ulicy-teraz-schronisko?p=15491328#post15491328 Quote
sleepingbyday Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 odpisałam, jasne :-). z częstochową nie mam pomysłów. jak wiesz, trudno było osttanio zaktywizowac poza miejscem zamieszkania. ale może transportowy? Quote
Beat2010 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Energy;15475520 Pudiś pojechał do domu, dzięki Feliksik za metro:loveu: [IMG napisał(a):http://psyzpalucha.pl/images/com_sobi2/gallery/393/393_thumb_1.jpg szczęścia mały:loveu: To ja dziękuję za pomoc, gdyby nie zbieg różnych okoliczności , Pudliś siedziałby w klateczce ,z wizytówką "pies , który nie trzyma kuupy". A trzyma, trzyma!!! Pewnie nie on jeden ma taką przypiętą łatkę, która nie zachęca do adopcji.:shake: Quote
sleepingbyday Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 pudelek z radomia ma kolejną propozycję, tym razem kędzierzyn koźle. ja nie mogę, same propozycje z innych regionów... ;-) znacie kogoś z kędzierzyna? Quote
Energy Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 sleepingbyday napisał(a):pudelek z radomia ma kolejną propozycję, tym razem kędzierzyn koźle. ja nie mogę, same propozycje z innych regionów... ;-) znacie kogoś z kędzierzyna? Niestety nie przypominam sobie nikogo:shake: Trzeba może na Śląskich wątkach popytać, może Zerduszko by kogoś znała, to bardziej jej okolice:roll: Quote
zerduszko Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Jest wątek KK gdzieś na dogo, ale chyb był problem z tamtymi okolicami. Patrzyłyście na mapę pomocy? Quote
Energy Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='zerduszko']Jest wątek KK gdzieś na dogo, ale chyb był problem z tamtymi okolicami. Patrzyłyście na mapę pomocy? O witaj:multi:dawno Cię nie było u pudelsów. Skąd wiedziałaś, że o Tobie mowa?:cool3:Jasnowidz:crazyeye::evil_lol: Edit: Rzeczywiście dużo osób tu nie ma:shake: http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=15®ion=8 Quote
Energy Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 zerduszko napisał(a):Ja tu zawsze jestem :diabloti: To nic się przed Tobą nie da ukryć:evil_lol: Quote
idusiek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 szukam czarnego pudelka, starszego, z okolic Warszawy- Pan jest z Kobyłki. Macie cuś?:) Miałam dzis telefon o mojego 15letniego, prawie ślepego Romana- po 1,5 roku od tego jak go wziełam na DT i już nie oddam :diabloti: Quote
coronaaj Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Monday napisał(a): Coraz trudniej na dogo uzyskać pomoc w sprawdzeniu DS :( Mnie szczegolnie utrudnia korespondencja z ciotkami ktore nie wiadomo skad sa??? Jak mam prosic o sprawdzenie domku jak nie wiem z jakiego regionu Polski jest dogomaniaczka??? Nie wiem czy to taka tajemnica...troche dziwne...mh , za to zauwazylam cioteczki zagraniczne pisza skad z Polski i gdzie aktualnie mieszkaja...brawo... Quote
Ewanka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 coronaaj napisał(a):Mnie szczegolnie utrudnia korespondencja z ciotkami ktore nie wiadomo skad sa??? Jak mam prosic o sprawdzenie domku jak nie wiem z jakiego regionu Polski jest dogomaniaczka??? Nie wiem czy to taka tajemnica...troche dziwne...mh , za to zauwazylam cioteczki zagraniczne pisza skad z Polski i gdzie aktualnie mieszkaja...brawo... Masz rację, mam takie same spostrzeżenia ... może nie jest konieczna nazwa wsi ;) , ale chociaż region. Quote
anita_happy Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 helo..dzwoniłam do schroniska....na komoórke - echooo... napisałam na email... Monday- bywasz w schronisku??moze zrobisz fotke???pudelsom ze szpitaliku :/ Quote
idusiek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 szukam czarnego pudelka, starszego, z okolic Warszawy- Pan jest z Kobyłki. Macie cuś? Quote
Energy Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='idusiek']szukam czarnego pudelka, starszego, z okolic Warszawy- Pan jest z Kobyłki. Macie cuś? Idusiek wszystkie pudliszony są na 1 stronie wątku, proszę zajrzyj. Musi być z Warszawy?:cool3:I do tego czarny?:cool3: A Romana też bym nie oddała:lol: Quote
idusiek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 no czarny albo szary, ale koniecznie starszy i pudel. Quote
Malwi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 czarny pudlowaty jest Jazon .... tylko ze on daleko i problem z transportem do warszawy bedzie ... ( jak zwykle ) Quote
Recommended Posts