Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

migdalena napisał(a):

Owszem właściciel się zgłosił, sunie odebrał, ale raczej to jest pseudohodowca:-((...).

Bidulki, strasznie mi żal tych psinek, siedziały takie wystraszone, skulone .... :(

Posted

Musimy jakos ratowac

Dostalam od Anita_Happy

pudelki w RADOMIu

HEJ,
dziś byłamw RADOMIU, w schronisku
w szpitaliku, w klatkach są 3 pudelki - 2 po ciezkim wypadku

KTOS wywalił je na ulice - ktoś=pseudo...
dwa potrącił samochód...
totalnie wyeksploatowane psinki, sikające pod siebie i wycofane do człowieka, zagubione...
schronisko nie wie co z nimi zrobic :/

powiedzialam, ze przesle info dalej..bo ja tez nie mam pomysłu :/

Schronisko w Radomiu, koordynatorka adopcji - Pani Agata albo KASIA

Prosilam o zamieszczenie tutaj i moze jakies zdjecia....ktos ma linka do Schroniska???

Posted

hej..Witam - i przybywam z tak niemiłą informacją!!!

link do strony schroniska
http://www.schronisko.radom.pl/?p=productsList&iCategory=3

poproszę Panie ze schroniska o zdjęcia na email...jakiekolwiek...

ale jak opowiadały mi o tym to były smutaśne :/
wyexploatowane psiaki, które się zużyły!!!!to jakiś horror

babki..jak ktoś ma FB -to wklejam wam plakat!!!trzeba lobbowac...my postanowiliśmy walczyc z domowymi pseudo na terenie miasta - juz mamy jedno zgłosznie.
Po prostu robimy donos do Urzędu Skarbowego!!!!o prowadzeniu nielegalnego handlu...kilka tysiaków kary może uprzykrzy pseudobiznesiki....

Posted

anita_happy napisał(a):
wysłałam email z prośba o opis sytuacji i o jakieś zdjecia....

To czekamy w takim razie. Mamy z tego schronu Cacka i niestety pomimo ogłoszeń dalej tam siedzi. Trafił tam po śmierci swojej pani, podobno jest przerażony, zdominowany przez inne psy, ech:shake:

Posted

dom wpniewavch dla białego tobiego z radomia wykruszył sie. choelra! nadal potrzebujemy kogos do sparwdzenia domu w lubrzy w okolicach prudnika!

mam od monday jeszcze jednego chętnego, ale jeszcze nie wiem, skąd jest.
dt już mocno zniecierpliwionie.

Posted

sleepingbyday napisał(a):

mam od monday jeszcze jednego chętnego, ale jeszcze nie wiem, skąd jest.
dt już mocno zniecierpliwionie.

Ale odpisałaś na ten mail?
Gość zgłosił się z gumtree warszawa - więc mam nadzieję, że to okolice.
Coraz trudniej na dogo uzyskać pomoc w sprawdzeniu DS :(
Ostatnio radom robi tak, że musi jechać z psem i przy oddawaniu go robiona jest ta wizyta. Wiadomo, oczywiście tylko wtedy jak ktoś przez telefon jest konkretny i wydaje sie nam, że wizyta to formalność.....

Nie znacie nikogo kto jechałby w stronę Częstochowy - dokładnie Lubliniec???? Mamy dom dla psiaka z niedowładem nóg, dom czeka, nikt stąd nie może jechać :(
Tylko trzeba zawieźć małego psiaczka....może ktoś jeździ w temte strony?

Posted

Energy;15475520
Pudiś pojechał do domu, dzięki Feliksik za metro:loveu:
[IMG napisał(a):
http://psyzpalucha.pl/images/com_sobi2/gallery/393/393_thumb_1.jpg
szczęścia mały:loveu:

To ja dziękuję za pomoc, gdyby nie zbieg różnych okoliczności , Pudliś siedziałby w klateczce ,z wizytówką "pies , który nie trzyma kuupy". A trzyma, trzyma!!! Pewnie nie on jeden ma taką przypiętą łatkę, która nie zachęca do adopcji.:shake:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
pudelek z radomia ma kolejną propozycję, tym razem kędzierzyn koźle. ja nie mogę, same propozycje z innych regionów... ;-)

znacie kogoś z kędzierzyna?

Niestety nie przypominam sobie nikogo:shake:
Trzeba może na Śląskich wątkach popytać, może Zerduszko by kogoś znała, to bardziej jej okolice:roll:

Posted

szukam czarnego pudelka, starszego, z okolic Warszawy- Pan jest z Kobyłki.
Macie cuś?:)

Miałam dzis telefon o mojego 15letniego, prawie ślepego Romana- po 1,5 roku od tego jak go wziełam na DT i już nie oddam :diabloti:

Posted

Monday napisał(a):

Coraz trudniej na dogo uzyskać pomoc w sprawdzeniu DS :(

Mnie szczegolnie utrudnia korespondencja z ciotkami ktore nie wiadomo skad sa??? Jak mam prosic o sprawdzenie domku jak nie wiem z jakiego regionu Polski jest dogomaniaczka???
Nie wiem czy to taka tajemnica...troche dziwne...mh , za to zauwazylam cioteczki zagraniczne pisza skad z Polski i gdzie aktualnie mieszkaja...brawo...

Posted

coronaaj napisał(a):
Mnie szczegolnie utrudnia korespondencja z ciotkami ktore nie wiadomo skad sa??? Jak mam prosic o sprawdzenie domku jak nie wiem z jakiego regionu Polski jest dogomaniaczka???
Nie wiem czy to taka tajemnica...troche dziwne...mh , za to zauwazylam cioteczki zagraniczne pisza skad z Polski i gdzie aktualnie mieszkaja...brawo...

Masz rację, mam takie same spostrzeżenia ... może nie jest konieczna nazwa wsi ;) , ale chociaż region.

Posted

[quote name='idusiek']szukam czarnego pudelka, starszego, z okolic Warszawy- Pan jest z Kobyłki.
Macie cuś?

Idusiek wszystkie pudliszony są na 1 stronie wątku, proszę zajrzyj. Musi być z Warszawy?:cool3:I do tego czarny?:cool3:
A Romana też bym nie oddała:lol: