Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='feliksik']Onet na Światowy Dzień Zwierząt (4.10) przygotował galerię zwierzaków z dogo do adopcji - Spójrzcie jest tam wśród nich nasz pupil Cacek i Jazon:
[FONT=Tahoma]http://pies.onet.pl/1209,1,1,dom_potrzebny_od_zaraz,galeria.html[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT]

I Bingo, też nasz:lol:
Super, udało się:multi::multi::multi:bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję, także za wyrozumiałość dla mnie i moich komputerowych talentów:cool3:
DZIĘKUJĘ:loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie wiem, czy już ktoś zgłaszal te sunie ... siedzą biedaki na 'paluchu' ......... są bardzo podobne,może jakaś pseudo się likwiduje ??? :-(

Sądząc po dacie, jeszcze są na kwarantannie, ale potem może by się jakoś udało je wyciągnąć ? :roll:

http://www.paluch.org.pl/index.php?do=animals&what=2&posted2=1&kategoria2=PIES&podkategoria2=PUDEL+&plec2=1&waga2=-----&data2_dzien=--&data2_miesiac=--&data2_rok=--&datak2_dzien=--&datak2_miesiac=--&datak2_rok=--&od_lat=&do_lat=&idz=

Posted

Te fotki ze schronu są bardzo słabe, ale widać, że to piękne srebrzyste sunie ... malutkie, zagubione ... strasznie mi ich żal.

Też mam nadzieję, że ktoś je weźmie do domu, bo na właścicieli chyba nie można liczyć :/

Posted

Ewanka napisał(a):
Te fotki ze schronu są bardzo słabe, ale widać, że to piękne srebrzyste sunie ... malutkie, zagubione ... strasznie mi ich żal.

Też mam nadzieję, że ktoś je weźmie do domu, bo na właścicieli chyba nie można liczyć :/

:lol::lol:Sliczne sunie srebrzyste , zobaczymy czy wlasciciel sie zglosi, jak z psudo to zle....tam jeszcze na Paluchu pare pudli jest ale nie pisze czy adoptowane czy nie???

Posted

Owszem właściciel się zgłosił, sunie odebrał, ale raczej to jest pseudohodowca:-(
Takie było odczucie osoby , z którą rozmawiałam. Ponieważ sunie były zadbane, nie było wskazania do interwencji:shake:. Tylko tyle się dowiedziałam.
Obecnie jest w schronie tylko 1 starszy pudelek ok.10-letni,czarny. Chyba jeszcze na kwarantannie,wystraszony albo coś mu dolega ? Nie chciał się ruszyć ( a jest w małej klatce), zdjęcia zrobię, dopiero jak uda mi sie go wyciągnąć. Na wielkość to średniak.