Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Energy']Czasami niestety ludzie nie wiedzą, że można psiaka ogłaszać / szukać przez internet. Mam nadzieję, że znajdzie się właściciel, oby.

To czeste ludzie nie wiedza....a my mamy nastepnego Pudlisia uratowanegomze schronu w Tomaszowie Mazowieckim..
No moze uda sie znalesc wlasciciela???

http://www.dogomania.pl/threads/190251-Nikt-na-nim-nie-zarobi-wi%C4%99c-trzeba-go-zabi%C4%87-15letni-Pudli%C5%9B-w-DT-u-Arktyki-%29#post15231432

Posted

Bardzo dziękujemy za ogłoszenia, w środę sunia będzie miała gościa...
Chodzi mi po głowie Loczek, pamiętacie go ? Chłopak jest ostrzyżony, wygląda jak marzenie. Zrobię nowe fotki do ogłoszeń, tylko doszły mnie słuchy,że potraktował kogoś zębami:oops: Wiedziałam ,że jest najbardziej charakterny z Paluchowych pudli, ale cóż...
Ja z nim nie mam problemów, poproszę o test Mshume:evil_lol:

Posted

Widze, ze cioteczki pracuja niezmordowanie nad ogloszeniami...gdzie sa wszystkie w tej chwili pudelki do adopcji? Ktory post?

No trzeba bedzie dodac Pudlisia z Torunia u Arktyki....

Posted

Feliksik bardzo dziękuję:loveu:

Są jeszcze 2 białe pudelki, ale o jednym nie mamy jeszcze informacji, a drugi, na tymczasie u Arktyki jeszcze nie ma danych do ogłoszeń i dzisiaj będą nowe informacje o stanie zdrowia i zdjęcia. Wtedy poproszę Cię znowu o pomoc...

Posted

[quote name='Energy']Feliksik bardzo dziękuję:loveu:

Są jeszcze 2 białe pudelki, ale o jednym nie mamy jeszcze informacji, a drugi, na tymczasie u Arktyki jeszcze nie ma danych do ogłoszeń i dzisiaj będą nowe informacje o stanie zdrowia i zdjęcia. Wtedy poproszę Cię znowu o pomoc...

Ten u Arktyki to Pulis , a ponizej watek gdzie sa zdjecia

http://www.dogomania.pl/threads/190251-Nikt-na-nim-nie-zarobi-wi%C4%99c-trzeba-go-zabi%C4%87-15letni-Pudli%C5%9B-w-DT-u-Arktyki-%29?p=15250149#post15250149

Posted

Energy napisał(a):
Super:multi:Mshume dzięki za wieści:lol:
Szczęścia sunieczko:loveu:

To super i podobno domek superowaty....bardzo sie ciesze, ze znowu jedna pudelkowata bida miala szczescie.....

Posted

Mam niesamowite zaległości w pudlowym świecie :(
Dziś za to spotkałam nad morzem Państwa z Czesiem :D
Czesio wygląda i zachowuje się wspaniale!! Jestem w szoku jak ten pies się zmienił! :)
wieczorem powinnam dostać zdjęcia to wrzucę ;)