Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdola']Rodzina poszukuje mini pieska,SUNI po sterylce, do dzieci 8-9 letnich, chętnie pudelek (na mini psach już byli;)) . meil i info : jonatowska@wp.pl 661-190-358

Czy ktoś się już kontaktował z Panią ?
Jeżeli nie , to napiszę.

Posted

GPooLCLD napisał(a):
Może to cockadoodle , jest śliczna oby ten domek szybko się znalazł bo mała to chyba na łańcuchu siedzi

No chyba niestety siedzi...
Wróciłam, dzięki Madcat za wpis na wątku:lol:

Posted

zapisywałam z nadzieją że mi nie będzie potrzebny i co ? mam śnieżnobiałego pudla w schronie :( zaraz wstawię fotkę , na razie nic więcej o nim nie wiem ....

czekam na informacje o nim ...

Posted

[quote name='Malwi']zapisywałam z nadzieją że mi nie będzie potrzebny i co ? mam śnieżnobiałego pudla w schronie :( zaraz wstawię fotkę , na razie nic więcej o nim nie wiem ....

http://i743.photobucket.com/albums/xx71/ostrowschronisko/pudel.jpg

czekam na informacje o nim ...

wygląda na zadbanego , może się zgubił :(?

[quote name='kamilawa']Ciotki, ogarnę kilka psów i pomogę z ogłoszeniami niedługo.
Dawno mnie tu nie było :(

Dzięki :Rose:

ja się właśnie biorę za ogłoszenia :)

Posted

memory napisał(a):
Jaki śliczny!
Wygląda na miniaturkę.
A wiadomo chociaż czy to chłopczyk, czy dziewuszka?
I gdzie przebywa?

na toy wygląda , nie na mini:evil_lol:

Posted

Energy, nie ma za co dzięĸować!

Mam nadzieję, że ten Teduś jednak nie zagrzeje u was za długo miejsca. Gdyby nie to, że widzę tylko zdjęcie, powiedziałabym, że jeszcze "pachnie" domem, tzn. widać że się zagubił bardzo niedawno. Oby to była tylko niemiła przygoda i wszystko dobrze się skończyło :sad:

Posted

Malwi napisał(a):
chłopak ;) na imię dali mu w schronisku TEDE .... na razie szukamy właściciela ( bo chyba nawet z szelkami trafił)
jest "u mnie" w schronisku ;)

Tede sliczny oby dobry wlasciciel sie znalazl....chyba nie wyrzucili....czekamy na wiesci...

Posted

coronaaj napisał(a):
Tede sliczny oby dobry wlasciciel sie znalazl....chyba nie wyrzucili....czekamy na wiesci...

psina ma około 7 lat , został znaleziony w szeleczkach które ma na sobie, w rejonie "piasków" - zbiornik wodny,plaża, restauracje o ogólnie rozrywkowa strefa... wiec raczej właściciela ma ... teraz trzeba go tylko odnaleźć .... jutro jadę do schroniska - będą lepsze fotki i więcej info :)

Posted

Malwi napisał(a):
psina ma około 7 lat , został znaleziony w szeleczkach które ma na sobie, w rejonie "piasków" - zbiornik wodny,plaża, restauracje o ogólnie rozrywkowa strefa... wiec raczej właściciela ma ... teraz trzeba go tylko odnaleźć .... jutro jadę do schroniska - będą lepsze fotki i więcej info :)

To może go wrzucić na alegratkę z info o znalezieniu ? Może właściciel szuka w Internecie ?
Poszukam ogłoszeń o zaginionych pudlach

Posted

GPooLCLD napisał(a):
To może go wrzucić na alegratkę z info o znalezieniu ? Może właściciel szuka w Internecie ?
Poszukam ogłoszeń o zaginionych pudlach

Czasami niestety ludzie nie wiedzą, że można psiaka ogłaszać / szukać przez internet. Mam nadzieję, że znajdzie się właściciel, oby.

Posted

Energy napisał(a):
Czasami niestety ludzie nie wiedzą, że można psiaka ogłaszać / szukać przez internet. Mam nadzieję, że znajdzie się właściciel, oby.

Wiem o tym :) , ale nie zaszkodziło sprawdzić .

Posted

GPooLCLD napisał(a):
Wiem o tym :) , ale nie zaszkodziło sprawdzić .

Pewnie, że tak, chodziło mi o to, że nawet jeśli nie ma ogłoszeń o zaginięciu w necie to nie znaczy, że ktoś go nie szuka;)