Energy Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 GPooLCLD napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no zapomniałam , że mamy oddać za free :multi: Tak było w nocy fajnie:multi: Ale wracamy do smutnej rzeczywistości i dalej szukamy dobrych domków tym, co kiedyś były szczylkami, a teraz się popsuły, bo się zestarzały, rozchorowały albo znudziły:-(:-(:-( Quote
al'akir Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Energy napisał(a):Tak było w nocy fajnie:multi: Chyba nie powinnyśmy rozmawiać tak późną porą :diabloti: Energy napisał(a):Ale wracamy do smutnej rzeczywistości i dalej szukamy dobrych domków tym, co kiedyś były szczylkami, a teraz się popsuły, bo się zestarzały, rozchorowały albo znudziły:-(:-(:-( Ale przynajmniej te psiaki , nie będą już produkować nowych słitaśnych szczylków:mad: Ciekawe co tam u Gizeli ? Trzymam kciuki:kciuki: i czekam na wieści :razz: Quote
Energy Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):Chyba nie powinnyśmy rozmawiać tak późną porą :diabloti: No chyba nie:diabloti::evil_lol: GPooLCLD napisał(a):Ale przynajmniej te psiaki , nie będą już produkować nowych słitaśnych szczylków:mad: I bardzo dobrze:multi: GPooLCLD napisał(a):Ciekawe co tam u Gizeli ? Trzymam kciuki:kciuki: i czekam na wieści :razz: Też trzymam kciuki za suńkę:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 a dostane jedengo szczylka?:-D albo parke! to ja też pospełniam marzenia!!! Quote
al'akir Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):a dostane jedengo szczylka?:-D albo parke! to ja też pospełniam marzenia!!! jasne , przecież mamy rozdawać znajomym:loveu: Jaki chcesz kolorek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 chcę czarny....i ma być malutki jak najmniejszy! i ma lubić się przytulać, umieć siedziec całymi dniami na różowej podusi...no i mam nadzieje ze nie będzie mi sikał w domu? ani robił kupy bleeeee:shake: Quote
Energy Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):jasne , przecież mamy rozdawać znajomym:loveu: Jaki chcesz kolorek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Super:multi:no jakie kolorki, bo to parka ma być przecież:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rita60 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Oj cioteczki,jak dzieci:pja bym chciała takiego biało-czarnego malutkiego pudelka-domino,da sie zrobic:evil_lol: Quote
Energy Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 rita60 napisał(a):Oj cioteczki,jak dzieci:pja bym chciała takiego biało-czarnego malutkiego pudelka-domino,da sie zrobic:evil_lol: A nie może być czarno-morelkowy??? Jak nie to się podmaluje:diabloti::evil_lol: No Sacret PIRANHA jaki drugi?:cool3: Quote
al'akir Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Zrobimy Ci toyka ze średniaka i mini:multi:, a co tam nie będziemy go karmić , to i nie urośnie! Nasze szczylki będą inteligentne i nie będą brudzić :evil_lol: i na pewną polubią róż :loveu: Gratis dostaniesz torebeczkę do noszenia piesia , coby się na ziemi nie pobrudził Quote
Energy Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):Zrobimy Ci toyka ze średniaka i mini:multi:, a co tam nie będziemy go karmić , to i nie urośnie! Nasze szczylki będą inteligentne i nie będą brudzić :evil_lol: i na pewną polubią róż :loveu: Gratis dostaniesz torebeczkę do noszenia piesia , coby się na ziemi nie pobrudził A jak go będziesz dalej mało karmić to na pewno mały zostanie i kupki często nie będzie robić:diabloti::multi::multi::multi: Quote
al'akir Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 On do kuwety będzie robił jak kotek , nie trzeba z nim często wychodzić:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 drugiego chce hmmm czarnego podpalanego:cool3: no bede je mału karmic to małe urosną i mało będa kupkać, jak im dam wody rzadko to i sikać będą mało...cudownie:multi: no to kiedy planowany miot?:diabloti: Quote
rita60 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Podoba mi sie:loveu:szczegolnie ten gratisik:evil_lol:/tylko poprosze w kolorze brudnego rozu:evil_lol:/. Quote
al'akir Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):drugiego chce hmmm czarnego podpalanego:cool3: no bede je mału karmic to małe urosną i mało będa kupkać, jak im dam wody rzadko to i sikać będą mało...cudownie:multi: no to kiedy planowany miot?:diabloti: Da się zrobić czarnego podpalanego :cool3: Będą 3 mioty na raz , nie doceniasz nas :evil_lol: rita60 napisał(a):Podoba mi sie:loveu:szczegolnie ten gratisik:evil_lol:/tylko poprosze w kolorze brudnego rozu:evil_lol:/. Oczywiście kolor torby też można sobie wybrać :diabloti: Quote
Energy Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):Da się zrobić czarnego podpalanego :cool3: Będą 3 mioty na raz , nie doceniasz nas :evil_lol: No przecież ja mam trzy sunie, wszystkie na raz a co:multi:na pewno damy radę:evil_lol: Coś na pewno wybierzesz:loveu: GPooLCLD napisał(a):Oczywiście kolor torby też można sobie wybrać :diabloti: Jak najbardziej, dobierzesz do psiaczka:diabloti::evil_lol: Quote
Energy Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):Frędzelka ma dom:multi: Doczekała się:multi::multi::multi:szczęścia malutka:loveu: Quote
Sabina02 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):Frędzelka ma dom:multi: Super!!! :multi: Powodzenia w nowym domku malenka!!! :multi: Quote
al'akir Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Energy napisał(a):Doczekała się:multi::multi::multi:szczęścia malutka:loveu: Sabina02 napisał(a):Super!!! :multi: Powodzenia w nowym domku malenka!!! :multi: No to się możecie cieszyć podwójnie - bo Gizela też:multi::multi::multi: Quote
Energy Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):No to się możecie cieszyć podwójnie - bo Gizela też:multi::multi::multi: Cudownie:multi:, oby była szczęśliwa:loveu: Quote
Sabina02 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):No to się możecie cieszyć podwójnie - bo Gizela też:multi::multi::multi: Hurrraaa Gizelka!!!! :multi: Ah, jak ja uwielbiam "wywalac" psiaki z pudlowego Allegro z takich powodow!!! :loveu: Quote
al'akir Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Energy napisał(a):Cudownie:multi:, oby była szczęśliwa:loveu: :loveu::loveu::loveu: na pewno będzie :multi: Sabina02 napisał(a):Hurrraaa Gizelka!!!! :multi: Ah, jak ja uwielbiam "wywalac" psiaki z pudlowego Allegro z takich powodow!!! :loveu: A ja z pierwszej strony :multi: Quote
NINKA1 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='GPooLCLD']No to się możecie cieszyć podwójnie - bo Gizela też:multi::multi::multi: Dziewczyny serdeczne podziękowania za ogłoszenia dla Gizelki dzięki, którym dzisiaj zamieszkała w super domku Giela teraz Figa szczęśliwa szaleje na trawniku, swoim trawniku!!! By ninka1 at 2010-08-01 Jedna uwaga od nowych właścicieli, w ogłoszeniu nie znaleźli numeru telefonu do kontaktów i to trochę utrudniło im sprawę, ja nie widziałam ogłoszenia więc tylko powtarzam ich słowa. Quote
Monias Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 ALE CUDNY WIDOK!!!!!szczesliwy psiak! pozdrowienia dla Gizelki-Figi od Rózi :D Quote
Recommended Posts