al'akir Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Tia , ta suńka jest już na wątku (nr 8 na liście) . Wiesz może coś więcej o niej, może coś o charakterze ? Zrobiłam jej ogłoszenia , ale takie okrojone. Przydałyby się też dane kontaktowe do ogłoszeń, na razie podałam tylko swojego maila . Quote
bartolini Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 piszę w imieniu pinezki. prosdiła mnie abym napisał że dzwonił do niej pan w sprawie białej pudelki z naszego schroniska i jest ze śląska. ona obiecała mu że ktoś się z nim skontaktuje od pudelków. to jego numer 795093353 Quote
gosia1701 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 nie wiem czy już ktoś to pisał ale piesek Czaruś z 1 postu został adoptowany Quote
gosia1701 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 sunia z psiego anioła prawie pudelek :) Sawanna jest kontaktową, miłą sunią, już po sterylce(aborcyjnej:() Właściciele zostawili ją i jej kolege Lakiego i wyjechali na wakacje :( Quote
Energy Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 dorota k. napisał(a):Ale ślicznotka :) Ślicznota oczywiście, ale pudelkowa to ona nie jest:shake: Myślę, że może troszkę bardziej spanielkowa... Quote
al'akir Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Helga została adoptowana - a ja miałam dla niej domek . Podrzucę tam Gizelę . Quote
Onomato-Peja Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Wiadomość od Pineski [FONT=MS Shell Dlg 2]dzwonił do niej pan w sprawie ich białej pudelki ze schronu ale jest ze śląska i ona obiecała mu, że się ktos z nim skontaktuje, tu jego nr tel: 795 093 353 i jeszcze jakaś pani Marta z Krakowa szuka pudelkowatego, ma koty i chyba dwie suki i tez prosi o kontakt.. wydaje sie bardzo fajna i odpowiedzialna[/FONT] Quote
Energy Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Dzięki za informację :p Czyli szukamy osób do przeprowadzenia wizyty, GPooLCLD wpisz może w tytuł wątku. Quote
Sabina02 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Poprosze o pomoc w uaktualnieniu grupowego Allegro. Juz od dosc dawna go nie zmienialam: :roll: http://allegro.pl/item1162724915_kudlatki_i_mix_pudle_czekaja_na_odmiane_losu.html Quote
al'akir Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='Sabina02']Poprosze o pomoc w uaktualnieniu grupowego Allegro. Juz od dosc dawna go nie zmienialam: :roll: http://allegro.pl/item1162724915_kudlatki_i_mix_pudle_czekaja_na_odmiane_losu.html Uaktualnię 1wszą stronę i sprawdzę jak tam allegro . Quote
al'akir Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Z tych 3 katowickich białych pudli został tylko jeden - Zulus nr. 21 na pierwszej stronie . Jeszcze go chyba nie ogłaszamy , jest chory. Pixi - adoptowana Dynia - adoptowana Jammal też ma już dom "sunia o schroniskowym numerze 70" - ma dom Bambo - adoptowany A teraz psiaki , których nie ma na allegro : nr. 6, 8, 10, 14, 18, 22, 23(ale tutaj zdjęcie takie sobie, mają być lepsze) , 25, 27,28,29 Quote
Sabina02 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 GPooLCLD napisał(a):Z tych 3 katowickich białych pudli został tylko jeden - Zulus nr. 21 na pierwszej stronie . Jeszcze go chyba nie ogłaszamy , jest chory. Pixi - adoptowana Dynia - adoptowana Jammal też ma już dom "sunia o schroniskowym numerze 70" - ma dom Bambo - adoptowany A teraz psiaki , których nie ma na allegro : nr. 6, 8, 10, 14, 18, 22, 23(ale tutaj zdjęcie takie sobie, mają być lepsze) , 25, 27,28,29 Dzieki za info. Allegro uzupelnione. 21 i 23 narazie nie wkladalam, bo 21 jeszcze nie oglaszacie, a 23 ma zla fotke (niewiadomo ktory to psiak). Poczekam na nowe wiesci i fotki, to te psiaki doloze. Czy 10, 14 i 18 maja jakies imiona? Quote
al'akir Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Sabina02 napisał(a):Dzieki za info. Allegro uzupelnione. 21 i 23 narazie nie wkladalam, bo 21 jeszcze nie oglaszacie, a 23 ma zla fotke (niewiadomo ktory to psiak). Poczekam na nowe wiesci i fotki, to te psiaki doloze. Czy 10, 14 i 18 maja jakies imiona? A ja dziękuję za allegro :Rose::loveu: Faktycznie te psiaki nie mają imion , myślę że powinnyśmy im jakieś nadać. Miałam problemu z pudliszonami z Katowic , przy ogłoszeniach. Jak ktoś do mnie pisał w ich sprawie to nie wiedziałam, o którego psa chodzi. To czekam na propozycję :p - ja z wiadomych względów imion nie wymyślam :evil_lol: Quote
Energy Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 GPooLCLD napisał(a):To czekam na propozycję :p - ja z wiadomych względów imion nie wymyślam :evil_lol: A dlaczego:cool3::evil_lol: Quote
Sabina02 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 GPooLCLD napisał(a):A ja dziękuję za allegro :Rose::loveu: Faktycznie te psiaki nie mają imion , myślę że powinnyśmy im jakieś nadać. Miałam problemu z pudliszonami z Katowic , przy ogłoszeniach. Jak ktoś do mnie pisał w ich sprawie to nie wiedziałam, o którego psa chodzi. To czekam na propozycję :p - ja z wiadomych względów imion nie wymyślam :evil_lol: To moze: 10 - Daisy (ma umaszczenie zupelnie jak moja prywatna sunia Daisy) 14 - Bafi 18 - Olivier Quote
Energy Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Przelałam 100 zł na leczenie Zelusika z pudlowej skarbonki. Sabina mnie się podobają:lol:jeszcze raz dzięki za allegro:loveu: Quote
Sabina02 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Energy napisał(a):Przelałam 100 zł na leczenie Zelusika z pudlowej skarbonki. Sabina mnie się podobają:lol:jeszcze raz dzięki za allegro:loveu: To prosze, wstaw imionka do opisow na pierwszej stronie watka a ja je dodam do Allegro. :lol: Co do Allegro, to obecnie jest zwykle, bo gdy je odnawialam to bylo troche nieaktualne, ale teraz juz jest wszystko uzupelnione, wiec przy nastepnym odnawianiu wyroznie. I naprawde nie ma za co dziekowac, robienie Allego w dobrym celu to sama przyjemnosc! :loveu: To ja Tobie dziekuje za tak ogomne zaangazowanie w pomoc tym bidulkom! :Rose: Quote
al'akir Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Energy napisał(a):A dlaczego:cool3::evil_lol: przypomnij sobie imię mojej aleksy:diabloti: Jest błąd w allegro ! Piszę do mnie Pani w sprawie Szczotki , a ja nie wiedziałam o którego psiaka chodzi - to sobie zaglądnęłam . Podany jest zły numer tel, bo to numer wolontariuszki z Łodzi , a sunia jest z Obornik Zaraz napiszę , na wątku prośbę o numer Quote
leni356 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Może macie zapotrzebowanie na banerek? Leczenie Igi i Kropki przerosło nas finansowo :shake: musimy jakoś uciułać tą kwotę. Proszę kupujcie banerki, to jedyne 3 zł za mały i 7 zł za duży http://www.dogomania.pl/threads/189689 Quote
Sabina02 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='GPooLCLD']przypomnij sobie imię mojej aleksy:diabloti: Jest błąd w allegro ! Piszę do mnie Pani w sprawie Szczotki , a ja nie wiedziałam o którego psiaka chodzi - to sobie zaglądnęłam . Podany jest zły numer tel, bo to numer wolontariuszki z Łodzi , a sunia jest z Obornik Zaraz napiszę , na wątku prośbę o numer Ooo! To narazie wywale ten numer i czekam na nowy. Dobrze ze masz Allegro jako referencje... :evil_lol: Edit: teraz zauwazylam ze w niektorych opisach gdzie jest Twoj adres e-mailowy, jest ten sam numer telefonu do wolontariuszki z Łodzi. Ja pewnie myslac ze to Twoj numer, wkladalam go do kazdego opisu bez danych kontaktowych. Zdaje sie ze z nie-łódzkich psiakow to jeszcze ten numer tel ma Cindy i Muki. GPooLCLD, czy jest jakis numer telefonu ktory moglabym podawac w takich sytuacjach? Quote
Pinesk@ Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Wiadomość od Pineski [FONT=MS Shell Dlg 2]dzwonił do niej pan w sprawie ich białej pudelki ze schronu ale jest ze śląska i ona obiecała mu, że się ktos z nim skontaktuje, tu jego nr tel: 795 093 353 i jeszcze jakaś pani Marta z Krakowa szuka pudelkowatego, ma koty i chyba dwie suki i tez prosi o kontakt.. wydaje sie bardzo fajna i odpowiedzialna[/FONT] Kontaktował się ktoś z tym panem? Kurcze do tej pani Marty zgubiłam numer :( Mam tylko ten skąd dzwoniła ale to nie był jej telefon :( Poszukam, może znajdę bo pani wydawała sie b. fajna. Quote
al'akir Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Sabina02']Ooo! To narazie wywale ten numer i czekam na nowy. Dobrze ze masz Allegro jako referencje... :evil_lol: Edit: teraz zauwazylam ze w niektorych opisach gdzie jest Twoj adres e-mailowy, jest ten sam numer telefonu do wolontariuszki z Łodzi. Ja pewnie myslac ze to Twoj numer, wkladalam go do kazdego opisu bez danych kontaktowych. Zdaje sie ze z nie-łódzkich psiakow to jeszcze ten numer tel ma Cindy i Muki. GPooLCLD, czy jest jakis numer telefonu ktory moglabym podawac w takich sytuacjach? Popatrzyłam na allegro, bo Pani tam wypatrzyła sunie , a ja nie zapisałam jak ma na imię na pierwszej i nie widziałam o którego psiaka chodzi :cool3: Muki jest z Łodzi :) Cindy uzupełniłam : Ania 693 633 211 Jagoda 604 105 018 mail psy-olsztyn@o2.pl Mam też numer dla Gizeli , ale one prawdopodobnie znalazła domek :lol: - 502526014 Miałam wkleić wcześniej jej nowe zdjęcia ale dogo mi szaleje ! Szczotka , jednak ma inne imię - dowiedziałam się na wątku schroniska . Szczotka tak nie za ładnie, może zmienimy na allegro? Taką dostałam odp od Tia [quote name='Tia']Chodzi o tą suczkę: Jeżeli tak to wabi się Kudłata a nie Szczotka, bo ja źle napisałam jej imię w którymś z postów. [FONT=Arial]Czy toleruje koty?? [/FONT] -Nie mamy możliwości sprawdzenia. [FONT=Arial]Czy nadawala by się do domu z dziećmi?? -Jak najbardziej, jak raz uciekła ze schroniska top jedna z wolontariuszek ją przenocowała a ona tylko do jej 6 letniej siostry chciała iść skakała i cieszyła się. [/FONT] [FONT=Arial]Z jakiego Państwo są miasta?[/FONT] -Z Obornik Wlkp. niedaleko Poznania [FONT=Arial]Czy jest możliwość rezerwacji jeżeli zdecydujemy się na adopcje?[/FONT] -Tak [FONT=Arial]Ile piesek waży??[/FONT] -ok 5-6 kg. Poprosiłam o numer do ogłoszeń dla niej. Tylko, że z tym numer tel to jest problem , bo najlepiej podać do osoby która ma z psem bezpośredni kontakt, inaczej trudno będzie odpowiedzieć na jakiekolwiek pytanie. Przy mailach nie ma takich problemów , pytam na wątku - albo piszę, żeby zadzwonić pod nr podany w ogłoszeniu . Może tam gdzie nie ma danych to podaj proszę tylko mojego maila , jak coś to będę kombinować numer na wątkach ;) Chyba, że ktoś się podejmie sprawowania nad telefonem . Quote
Energy Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Karuś pojechał do domu:multi::multi::multi: Pinesk@ skąd dokładnie jest ten pan? Quote
Recommended Posts