Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tia , ta suńka jest już na wątku (nr 8 na liście) . Wiesz może coś więcej o niej, może coś o charakterze ? Zrobiłam jej ogłoszenia , ale takie okrojone. Przydałyby się też dane kontaktowe do ogłoszeń, na razie podałam tylko swojego maila .

Posted

piszę w imieniu pinezki. prosdiła mnie abym napisał że dzwonił do niej pan w sprawie białej pudelki z naszego schroniska i jest ze śląska. ona obiecała mu że ktoś się z nim skontaktuje od pudelków. to jego numer 795093353

Posted

dorota k. napisał(a):
Ale ślicznotka :)

Ślicznota oczywiście, ale pudelkowa to ona nie jest:shake:
Myślę, że może troszkę bardziej spanielkowa...

Posted

Wiadomość od Pineski
[FONT=MS Shell Dlg 2]dzwonił do niej pan w sprawie ich białej pudelki ze schronu ale jest ze śląska i ona obiecała mu, że się ktos z nim skontaktuje, tu jego nr tel: 795 093 353 i jeszcze jakaś pani Marta z Krakowa szuka pudelkowatego, ma koty i chyba dwie suki i tez prosi o kontakt.. wydaje sie bardzo fajna i odpowiedzialna[/FONT]

Posted

Z tych 3 katowickich białych pudli został tylko jeden - Zulus nr. 21 na pierwszej stronie . Jeszcze go chyba nie ogłaszamy , jest chory.

Pixi - adoptowana

Dynia - adoptowana

Jammal też ma już dom

"sunia o schroniskowym numerze 70" - ma dom

Bambo - adoptowany

A teraz psiaki , których nie ma na allegro :

nr. 6, 8, 10, 14, 18, 22, 23(ale tutaj zdjęcie takie sobie, mają być lepsze) , 25, 27,28,29

Posted

GPooLCLD napisał(a):
Z tych 3 katowickich białych pudli został tylko jeden - Zulus nr. 21 na pierwszej stronie . Jeszcze go chyba nie ogłaszamy , jest chory.

Pixi - adoptowana

Dynia - adoptowana

Jammal też ma już dom

"sunia o schroniskowym numerze 70" - ma dom

Bambo - adoptowany

A teraz psiaki , których nie ma na allegro :

nr. 6, 8, 10, 14, 18, 22, 23(ale tutaj zdjęcie takie sobie, mają być lepsze) , 25, 27,28,29

Dzieki za info. Allegro uzupelnione. 21 i 23 narazie nie wkladalam, bo 21 jeszcze nie oglaszacie, a 23 ma zla fotke (niewiadomo ktory to psiak). Poczekam na nowe wiesci i fotki, to te psiaki doloze.

Czy 10, 14 i 18 maja jakies imiona?

Posted

Sabina02 napisał(a):
Dzieki za info. Allegro uzupelnione. 21 i 23 narazie nie wkladalam, bo 21 jeszcze nie oglaszacie, a 23 ma zla fotke (niewiadomo ktory to psiak). Poczekam na nowe wiesci i fotki, to te psiaki doloze.

Czy 10, 14 i 18 maja jakies imiona?

A ja dziękuję za allegro :Rose::loveu:

Faktycznie te psiaki nie mają imion , myślę że powinnyśmy im jakieś nadać. Miałam problemu z pudliszonami z Katowic , przy ogłoszeniach. Jak ktoś do mnie pisał w ich sprawie to nie wiedziałam, o którego psa chodzi.

To czekam na propozycję :p - ja z wiadomych względów imion nie wymyślam :evil_lol:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
A ja dziękuję za allegro :Rose::loveu:

Faktycznie te psiaki nie mają imion , myślę że powinnyśmy im jakieś nadać. Miałam problemu z pudliszonami z Katowic , przy ogłoszeniach. Jak ktoś do mnie pisał w ich sprawie to nie wiedziałam, o którego psa chodzi.

To czekam na propozycję :p - ja z wiadomych względów imion nie wymyślam :evil_lol:

To moze:

10 - Daisy (ma umaszczenie zupelnie jak moja prywatna sunia Daisy)
14 - Bafi
18 - Olivier

Posted

Energy napisał(a):
Przelałam 100 zł na leczenie Zelusika z pudlowej skarbonki.

Sabina mnie się podobają:lol:jeszcze raz dzięki za allegro:loveu:

To prosze, wstaw imionka do opisow na pierwszej stronie watka a ja je dodam do Allegro. :lol:

Co do Allegro, to obecnie jest zwykle, bo gdy je odnawialam to bylo troche nieaktualne, ale teraz juz jest wszystko uzupelnione, wiec przy nastepnym odnawianiu wyroznie. I naprawde nie ma za co dziekowac, robienie Allego w dobrym celu to sama przyjemnosc! :loveu: To ja Tobie dziekuje za tak ogomne zaangazowanie w pomoc tym bidulkom! :Rose:

Posted

Energy napisał(a):
A dlaczego:cool3::evil_lol:

przypomnij sobie imię mojej aleksy:diabloti:

Jest błąd w allegro ! Piszę do mnie Pani w sprawie Szczotki , a ja nie wiedziałam o którego psiaka chodzi - to sobie zaglądnęłam . Podany jest zły numer tel, bo to numer wolontariuszki z Łodzi , a sunia jest z Obornik

Zaraz napiszę , na wątku prośbę o numer

Posted

[quote name='GPooLCLD']przypomnij sobie imię mojej aleksy:diabloti:

Jest błąd w allegro ! Piszę do mnie Pani w sprawie Szczotki , a ja nie wiedziałam o którego psiaka chodzi - to sobie zaglądnęłam . Podany jest zły numer tel, bo to numer wolontariuszki z Łodzi , a sunia jest z Obornik

Zaraz napiszę , na wątku prośbę o numer

Ooo! To narazie wywale ten numer i czekam na nowy. Dobrze ze masz Allegro jako referencje... :evil_lol:

Edit: teraz zauwazylam ze w niektorych opisach gdzie jest Twoj adres e-mailowy, jest ten sam numer telefonu do wolontariuszki z Łodzi. Ja pewnie myslac ze to Twoj numer, wkladalam go do kazdego opisu bez danych kontaktowych. Zdaje sie ze z nie-łódzkich psiakow to jeszcze ten numer tel ma Cindy i Muki. GPooLCLD, czy jest jakis numer telefonu ktory moglabym podawac w takich sytuacjach?

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Wiadomość od Pineski
[FONT=MS Shell Dlg 2]dzwonił do niej pan w sprawie ich białej pudelki ze schronu ale jest ze śląska i ona obiecała mu, że się ktos z nim skontaktuje, tu jego nr tel: 795 093 353 i jeszcze jakaś pani Marta z Krakowa szuka pudelkowatego, ma koty i chyba dwie suki i tez prosi o kontakt.. wydaje sie bardzo fajna i odpowiedzialna[/FONT]

Kontaktował się ktoś z tym panem?
Kurcze do tej pani Marty zgubiłam numer :( Mam tylko ten skąd dzwoniła ale to nie był jej telefon :( Poszukam, może znajdę bo pani wydawała sie b. fajna.

Posted

[quote name='Sabina02']Ooo! To narazie wywale ten numer i czekam na nowy. Dobrze ze masz Allegro jako referencje... :evil_lol:

Edit: teraz zauwazylam ze w niektorych opisach gdzie jest Twoj adres e-mailowy, jest ten sam numer telefonu do wolontariuszki z Łodzi. Ja pewnie myslac ze to Twoj numer, wkladalam go do kazdego opisu bez danych kontaktowych. Zdaje sie ze z nie-łódzkich psiakow to jeszcze ten numer tel ma Cindy i Muki. GPooLCLD, czy jest jakis numer telefonu ktory moglabym podawac w takich sytuacjach?

Popatrzyłam na allegro, bo Pani tam wypatrzyła sunie , a ja nie zapisałam jak ma na imię na pierwszej i nie widziałam o którego psiaka chodzi :cool3:

Muki jest z Łodzi :)

Cindy uzupełniłam :
Ania 693 633 211
Jagoda 604 105 018
mail psy-olsztyn@o2.pl

Mam też numer dla Gizeli , ale one prawdopodobnie znalazła domek :lol: - 502526014
Miałam wkleić wcześniej jej nowe zdjęcia ale dogo mi szaleje !

Szczotka , jednak ma inne imię - dowiedziałam się na wątku schroniska . Szczotka tak nie za ładnie, może zmienimy na allegro?
Taką dostałam odp od Tia
[quote name='Tia']Chodzi o tą suczkę:

Jeżeli tak to wabi się Kudłata a nie Szczotka, bo ja źle napisałam jej imię w którymś z postów.

[FONT=Arial]Czy toleruje koty?? [/FONT]
-Nie mamy możliwości sprawdzenia.
[FONT=Arial]Czy nadawala by się do domu z dziećmi??
-Jak najbardziej, jak raz uciekła ze schroniska top jedna z wolontariuszek ją przenocowała a ona tylko do jej 6 letniej siostry chciała iść skakała i cieszyła się.
[/FONT] [FONT=Arial]Z jakiego Państwo są miasta?[/FONT]
-Z Obornik Wlkp. niedaleko Poznania
[FONT=Arial]Czy jest możliwość rezerwacji jeżeli zdecydujemy się na adopcje?[/FONT]
-Tak
[FONT=Arial]Ile piesek waży??[/FONT]
-ok 5-6 kg.

Poprosiłam o numer do ogłoszeń dla niej.

Tylko, że z tym numer tel to jest problem , bo najlepiej podać do osoby która ma z psem bezpośredni kontakt, inaczej trudno będzie odpowiedzieć na jakiekolwiek pytanie.
Przy mailach nie ma takich problemów , pytam na wątku - albo piszę, żeby zadzwonić pod nr podany w ogłoszeniu .

Może tam gdzie nie ma danych to podaj proszę tylko mojego maila , jak coś to będę kombinować numer na wątkach ;)
Chyba, że ktoś się podejmie sprawowania nad telefonem .