Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GPooLCLD napisał(a):
dostałam maila w sprawie Joko , Pani rozmawiała telefonicznie (nie wiem kogo nr to jest) . Pani miała czekać na wizytę , ale nikt się z nią nie skontaktował .

Czy ktoś zajmuje się tą sprawą ? Czy mam poszukać osobę do przeprowadzenia wizyty ?

Rozmawialam z wolontariuszka w tej sprawie.
Trzeba bedzie szukac kogos z Krakowa do wizyty,jesli masz taka osobe,to prosze napisz,jesli nie,to pobiegam po dogo:razz:
Bedzie tez problem,bo pani nie moze przyjechac:shake:trzeba bedzie organizowac transport.

Posted

No i dowiedzialam sie:angryy:
Yoko zarezerwowana/ nikt nas wczesniej nie poinformowal,bo i po co/
Iwonka dzisiaj zadzwoni do tej pani z Krakowa.
Pixi adoptowana.
Rece opadaja:shake:

Posted

rita60 napisał(a):
Rozmawialam z wolontariuszka w tej sprawie.
Trzeba bedzie szukac kogos z Krakowa do wizyty,jesli masz taka osobe,to prosze napisz,jesli nie,to pobiegam po dogo:razz:
Bedzie tez problem,bo pani nie moze przyjechac:shake:trzeba bedzie organizowac transport.

mogę popytać krakowiaków, a masz może adres ?

feliksik napisał(a):

dziękujemy :loveu:

rita60 napisał(a):
No i dowiedzialam sie:angryy:
Yoko zarezerwowana/ nikt nas wczesniej nie poinformowal,bo i po co/
Iwonka dzisiaj zadzwoni do tej pani z Krakowa.
Pixi adoptowana.
Rece opadaja:shake:

znaczy że Joko zarezerwowana jest dla inne osoby ? W takim razie trzeba Pani zaproponować inne psiaki .

Mam nadzieję, że Pixi tym razem dobrze trafiła :multi::loveu:

Posted

IVV napisał(a):
szukam pudelka do domu z 12letnia dziewczynka ...

A jakiego pudla ? Psa/sukę ? W jakim mniej więcej wieku ? Jakiej wielkość ? Skąd jest dom ?
Chyba najłatwiej byłoby podesłać wątek , pierwsza strona jest aktualizowana. Jeżeli oczywiście masz taką możliwość ;)

Posted

IVV napisał(a):
nie wiem jeszcze na co chca sie Panstwo zdecydowac ,ale masz racje podesle im watek ;)

dzięki ;) Mam nadzieję, że Państwo adoptują pudliszonka .

Owczarkowa napisał(a):
Mogę porobić ogłoszenia jakieś, ale ponieważ nie jest zbyt twórcza możecie coś napisać?

Jak ja robię ogłoszenia , to kopiuję informację z pierwszej strony, czasem coś tam modyfikuję. A i nie piszę nigdy gdzie psiak się znajduje.

Posted

Dwa pudelkowate z tczewskiego schroniska.

Sunia przywieziona z interwencji, jeszcze na kwarantannie dwutygodniowej. Przestraszona siedzi w kąciku, boi się obcych ludzi ale jest łagodna, dała się wziąć na ręce. Na razie nie mam więcej informacji.

Niestety niewidomy ale bardzo żywy i wesoło reaguje na głos. Ruchliwy, dobrze daje sobie rade na smyczy. Łagodny. W boksie mieszka z innym psem- dogadują się.

Na dniach postaram się o lepsze zdjęcia i informacje. W razie czego namiary na mnie: 500 504 752, abartoszewska@interia.eu

Posted

Biała sunia raczej zadbana - liczę, że się komuś zgubiła i ten ktoś będzie wiedział, że istnieje schronisko :roll:

Czarny niewidomy to problem - niewidome mają małe szanse - czasem niechcący wchodzą na inne psy i tu zaczynają się kłopoty - no chyba, że jest szansa na jednoosobowy boks ale nawet jeśli, to będzie bardzo nieszczęśliwy - trzeba mu ekspresem czegoś szukać :shake:

Posted

[quote name='JOMA']feliksik - niestrudzona :loveu:

oj kochane, ja mogę tylko narazie w taki sposób pomagać, bo z gotówką krucho, więc chcę dla tych bid coś chociaż zrobić pożytecznego.
Gdzieś czytałam, że dobro powraca - mam nadzieję, że i ja kiedyś na to dobro zasłużę

Posted

feliksik - zgadzam się - dobro powraca ze zdwojoną siłą :angel:( niestety zło też ! :evil: ) - no w końcu za coś trzeba iść do nieba - nic za darmo :painting: