Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już się boję wychylać z propozycją ,ale na Paluchu wylądował kolejny ok. 10-letni pudelek.
Niestety jest trochę wyższy niż mini,tak na oko ok.40cm. Jednak tak skrajnie wychudzony,że może ważyć ok.8 kg.
Trzęsie się jak galareta,bardzo się bał wyjść z klatki. Robiłam kilka podejść i w końcu wyciągnęłam go.
Kochany psiulek, pięknie chodzi na smyczy.Bardzo delikatny.Czekam na jego zdjęcia, bo nie miałam dziś aparatu.

Posted

Jeszcze jest taki staruszek. Najlepiej gdyby Iwona pokazała pani wszystkie te bidy i niech pani zdecyduje się sama:

Puszek, samiec, wiek 13 lat. Poznań
Właściciel musi go wydać ze względu
na ciężką sytuację życiową. Wszystkich
zainteresowanych adopcją prosimy o kontakt
pod numerem telefonu: 061 8 794017.

Posted

Energy napisał(a):
Kolejna bida:shake:
Do kiedy ma kwarantannę? Migdalena to też białasek?

Nie ,ten jest czarny,lekko siwiejący.Już wysłałam zdjęcia do mshume. Kwarantannę zakończył ,ale tak się bał ,że nikt go nie brał na spacer.Jedna wielka dygotka ,ale pierwsze lody już przełamane.Można go brać na ręce, jest łagodny.Potrzebuje trochę czasu, żeby zaufać.Na spacerze zachowuje sie pewniej niż w klatce.Może to miejsce tak na niego żle działa...

Posted

[FONT=Times New Roman]Hej wszystkim jestem na wątku. Jutro jade do babki pokazuje: Borniaka (chociaż martwi mnie to że czuje strach do dużych psów ale rzeczywiście jest to suczka wiec pogadam), Joko, 18 sznaucuś, i nowego psiurka od Leni 18 letni Puszek do tego dochodzi jeszcze jeden nasz pienio Ok trzymajcie kciuki. Chyba żadnego psiurka nie przegapiłam [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]

Posted

izabela1234 napisał(a):
[FONT=Times New Roman]Hej wszystkim jestem na wątku. Jutro jade do babki pokazuje: Borniaka (chociaż martwi mnie to że czuje strach do dużych psów ale rzeczywiście jest to suczka wiec pogadam), Joko, 18 sznaucuś, i nowego psiurka od Leni 18 letni Puszek do tego dochodzi jeszcze jeden nasz pienio Ok trzymajcie kciuki. Chyba żadnego psiurka nie przegapiłam [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]

Witaj. Mnie martwi jeszcze że Borniak taki kawał drogi jest bo aż nad morzem :(

Posted

leni356 napisał(a):
Witaj. Mnie martwi jeszcze że Borniak taki kawał drogi jest bo aż nad morzem :(

To fakt daleko a jak by wyglądała sprawa z ewentualnym transportem mamy tam kogoś ??

Posted

izabela1234 napisał(a):
To fakt daleko a jak by wyglądała sprawa z ewentualnym transportem mamy tam kogoś ??

Myślę że dałoby się zorganizować jakoś. Tylko dokładnie trzeba by było dopytać jak on do tych dużych psów, czy do suczki się przekona, czy mógłby zamieszkać z nią

Posted

leni356 napisał(a):
Myślę że dałoby się zorganizować jakoś. Tylko dokładnie trzeba by było dopytać jak on do tych dużych psów, czy do suczki się przekona, czy mógłby zamieszkać z nią

ok bede miala to na uwadze

Posted

Mshume powiększyłam:p

Wysłałam już pw do Izy, mam nadzieję, że jeszcze nie była i też pokaże tego malucha. Śliczny jest :loveu:ale chudzinka z niego rzeczywiście straszna:shake:

Posted

izabela1234 napisał(a):
ile piesio ma latek ???to jest dość istotne bo babka chce starszego

Już Ci wysłałam opisy Migdaleny na pw, są też na 244 stronie wątku.
Psiaczek ma około 10 lat:lol:

Posted

katowicki biały pudelek ma DT - dostał imię ZULUS - no i trochę choruje - kaszel niestety - mamy nadzieję, że w DT się wykuruje - ach, no, jesteśmy pewni ! - nr tel na razie zostaje ten sam, jak się coś zmieni to dam znać

Posted

Jestem po wizycie u Pani Ewy zakochała sie w Snapim z Głowna. mshume podesłała mi link na maila. Juto będzie dzwonić do przytuliska. Oby sie udało. Serduszko jej również zabiło do Borniaka, którego pokazywałam już 3 raz :( ale zdecydowala ze ten staruszek to ma napewno ma marne szanse na adopcje. Dziewczy działajcie z transportem ja moge dojechać najdalej do Łodzi. Dalej nie dam rady.