Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Banerek wstawiłam, dzięki GPooLCLD :)
Energy, jaką datę mam wstawić?

Czy ktoś wie, gdzie jest teraz regulamin dogo albo jaka jest maksymalna wielkość fotki? Zrobiłabym może taki pojedynczy kolaż z fotek pudelasków, ale nie mogę znaleźć tych informacji. Nie wiem też, jaka ma być wielkość banerka do którego można podlinkować bazarek

Już znalazłam tę wielkość. Zobaczcie teraz i powiedzcie, czy nie naruszam czyichś praw autorskich do zdjęć
http://www.dogomania.pl/threads/186878-Barbary-Waldoch-quot-Pozytywne-szkolenie-ps%C3%B3w-quot-(w%C4%85tek-w-budowie)

Posted

Mi też bardzo słabo chodzi.
Co mam teraz zrobić z tym bazarkiem? :) Podbijać?
Może trzeba go podlinkować w tym wątku?

Nie wiem, czy się przyda, ale może gdzieś to można umieścić - w miejsce zamkniętego bazarku?

Posted

Podbijać:lol:
Tak pewnie, że trzeba wstawić tylko GPooLCLD musi się obudzić i wejść na dogo:evil_lol:bo to do 1 postu trzeba:p
Podlinkowany:lol: tylko ja nie mam miejsca niestety:shake:

Posted

[quote name='Energy']Podbijać:lol:
Tak pewnie, że trzeba wstawić tylko GPooLCLD musi się obudzić i wejść na dogo:evil_lol:bo to do 1 postu trzeba:p
Podlinkowany:lol: tylko ja nie mam miejsca niestety:shake:

A witam, witam :loveu::loveu::loveu:

już wstałam :evil_lol: - wiem trochę późno :oops:

filodendron - super to jest :crazyeye: , jakby mi się zmieściło do pierwszego postu :placz:

szkoda :roll:, że miejsca nie ma ...
Chyba , że gdzieś niżej na pierwszej wstawię ?

Posted

Ale ładna sunia:loveu:
Mgie ona jest pudlowata, jakiej może być wysokości?

Troszke późno, dobre:evil_lol:ja już z Kają byłam rano u wetki naszej:lol:Wstaw gdzieś to cudne jest:multi:tylko żeby nie krzyczała Filodendron nic o prawach autorskich:eviltong::evil_lol:

Posted

GPooLCLD napisał(a):

filodendron - super to jest :crazyeye: , jakby mi się zmieściło do pierwszego postu :placz:

:oops: Jakby były potrzebne jakieś takie składanki/kolaże fotek do jakichś celów, to służę pomocą w miarę możliwości czasowych.

Posted

W ten weekend jadę na wystawę do Lublina więc mogę coś lub kogoś przewieźć na trasie Rzeszów - Lublin, o kontakt proszę na telefon bo na dogo nie bywam. Moja płyta główna nadal się wymienia. Telefon jest na naszej www pudelino. republika. pl

Posted

farmerka63 napisał(a):
Melduję posłusznie, że morelkowy pudelek ze schroniska w Jędrzejewie pojechał wczoraj do nowego domku.

Super wieści, dziękuję za informację:loveu:
Szczęścia Morelku:loveu:

leni356 napisał(a):
Przyszło 250 zł od Coronaaj na kudłacze i pudelki - dziękujemy :loveu: Połowa poszła do skarpety kudłaczy, podajcie nr konta na drugą połowę

Bardzo dziękujemy Coronaaj:loveu:
Leni GPooLCLD prowadzi finanse, na pewno wyśle konto jak się pojawi, dzięki:loveu:

Posted

1. na stronie Katowic został jeden biały pudelek - czy reszta już ma domki?

2. Zagadka: co to za cudo po metamorfozie? ;) Był na tym wątku prezentowany, ale wyglądał baaardzo inaczej...

Uploaded with ImageShack.us

Posted

W Katowicach są nadal 3 pudelki - na 1 i 2 stronie.
Dwa pieski już ostrzyżone a sunia jeszcze nie. Pieski po strzyżeniu trochę jakby przeziębione - dostają leki.
Już przesyłam nowe zdjęcia.

462/10

rasa: mieszaniec

miasto: Katowice

sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

opis:
W schronisku 15. 05. 10. Pies średniej wielkości w typie pudla. Wesoły, do ludzi nastawiony łagodnie, energiczny. Przypominamy, że do umowy adopcyjnej dołączony jest kupon na bezpłatną sterylizację/kastrację.

kontakt:
wolontariuszka - soboz4 - 503 364 290

ZOSTAŁ TYLKO TEN JEDEN PUDELEK
drugiego pieska i sunię odebrała właścicielka - cieszę się średnio bo parka białych pudelków to świetny początek pseudohodowli:roll:

Posted

Wstawiłam Dżekusia na metamorfozy:lol:

Już myślałam, że może 2 pudelki znalazły domy, a tu jednak nie:shake:
Joma czyli do ogłoszeń nr schroniska czy telefon kom. który wcześniej podawałaś?
A może oba?