Energy Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):a przepraszam bardzo , ja na str 220 o to pytałam - tylko nie dostałam odp;) No popatrz jak dobrze znasz rozkład stron:multi: To gdzie są zdjęcia Bambo i Tobiaszka?:diabloti::evil_lol: No wiem, że pytałaś:lol:ale osoba, która adoptowała Moherka troszkę mnie zbiła z tropu pisząc, że nic nie wie o tym, że to Moherek?:evil_lol: Quote
al'akir Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Energy napisał(a):No popatrz jak dobrze znasz rozkład stron:multi: To gdzie są zdjęcia Bambo i Tobiaszka?:diabloti::evil_lol: No wiem, że pytałaś:lol:ale osoba, która adoptowała Moherka troszkę mnie zbiła z tropu pisząc, że nic nie wie o tym, że to Moherek?:evil_lol: hihi , czekaj muszę spojrzeć w magiczną kulę i zapytać dobre duchy gdzie te foty są:evil_lol: No właśnie skąd wzięła się imię Moherek ? Quote
mshume Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Imiona Całusek,Moherek,Leon, Loczek nadała Migdalena. Na Paluchu psy są tylko numerami, nie ma zwyczaju nadawania imion, chba ze zrobią to wolontariusze.Śnieżek - to imię nadała pieskowi 3 tygodnie temu fotografka,która go wstawiła na Paluchową stronę. Pewnie tej promocji zawdzięcza dom :) Quote
Energy Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):Tobiaszek str 213:multi::multi::multi: Już wstawione na wątek:evil_lol: Quote
al'akir Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 mshume napisał(a):Imiona Całusek,Moherek,Leon, Loczek nadała Migdalena. Na Paluchu psy są tylko numerami, nie ma zwyczaju nadawania imion, chba ze zrobią to wolontariusze.Śnieżek - to imię nadała pieskowi 3 tygodnie temu fotografka,która go wstawiła na Paluchową stronę. Pewnie tej promocji zawdzięcza dom :) Tak myślałam :) niemniej Moherek ma super dom i to się liczy! Energy napisał(a):Już wstawione na wątek:evil_lol: Bambo str27 :D Quote
Energy Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):Bambo str27 :D :crazyeye:nie doceniałam Cię:evil_lol: Quote
Monias Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 zapraszam do galerii Rózi :) (co mam zrobić, żeby przy każdym poście pojawiał się link w postaci obrazka do galerii - tak jak np. u Energy??) http://www.dogomania.pl/threads/186863-R%C3%B3zia?p=14804142&posted=1#post14804142 Quote
Energy Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Monias trzeba zrobić banerek, ja nie umiem:roll:zamawiałam na bazarku. Quote
migdalena Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 mshume napisał(a):Imiona Całusek,Moherek,Leon, Loczek nadała Migdalena. Na Paluchu psy są tylko numerami, nie ma zwyczaju nadawania imion, chba ze zrobią to wolontariusze.Śnieżek - to imię nadała pieskowi 3 tygodnie temu fotografka,która go wstawiła na Paluchową stronę. Pewnie tej promocji zawdzięcza dom :) Swięta prawda! Dziś się o tym dowiedziałam, ,jak przyjechałam do schronu.Wyjeżdżałam na jakis czas,więc nie zaglądałam na wątek.Cieszę się z adopcji,choc domek w Gliwicach zpowiadał sie doskonale!Z ogłoszeń miałam kilka zapytań (głownie z Krakowa),ale ostatecznie psiak poszedł ze strony schroniskowej.Na jego miejsce przyszedł kolejny-czarny. Troche wiekszy od mini,ale mniejszy od średniaka.Zdjęć nie robiłam,bo do 5.06. ma kwarantannę.Jest chyba bardzo załamany.Tylko leżał i nawet na mnie nie popatrzył... Quote
Energy Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Migdalena to zrób proszę jak będziesz zdjęcia. A nie wiesz w jakim jest wieku? Bo jak staruszek to może by pojechał zamiast Moherka? Quote
Energy Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):A ten dom w Gliwicach już po wizycie jest ? Pisałam prośbę na wątku gliwickim, szczegóły zna Leni, ale wizyta się odbyła. Quote
al'akir Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Energy napisał(a):Pisałam prośbę na wątku gliwickim, szczegóły zna Leni, ale wizyta się odbyła. A Państwo byli zdecydowani na Moherka ? Można by Joko podrzucić , ona też jest maleńka i w podobnym wieku Quote
filodendron Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Zerkinijcie - wątek w budowie. Dajcie znać, co poprawić (i jak :)) Quote
Energy Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 filodendron napisał(a):Zerkinijcie - wątek w budowie. Dajcie znać, co poprawić (i jak :)) Ale mi się wątek nie wyświetlił:cool3: Quote
filodendron Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Się nie miał jak wyświetlić :) No, mówiłam, że potrzebuję pomocy http://www.dogomania.pl/threads/186878-Barbary-Waldoch-quot-Pozytywne-szkolenie-ps%C3%B3w-quot-(w%C4%85tek-w-budowie) Quote
Energy Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 [quote name='filodendron']Się nie miał jak wyświetlić :) No, mówiłam, że potrzebuję pomocy http://www.dogomania.pl/threads/186878-Barbary-Waldoch-quot-Pozytywne-szkolenie-ps%C3%B3w-quot-(w%C4%85tek-w-budowie) :crazyeye::crazyeye::crazyeye:no super:loveu: jeszcze post rozliczeniowy, chyba, że dodasz do opisu:lol: A i dopisz, że koszty przesyłki pokrywa kupujący;) dzięki:lol: Quote
filodendron Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Dopisałam. No nie ma co wow, bo nie umiem podlinkować banereczka do wątku pudelków w potrzebie :oops: Rozliczenie i ewentualną licytację chyba można prowadzić przy opisie poszczególnych egzemplarzy? Quote
al'akir Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [URLusuń="http://www.dogomania.pl/threads/177924-Pudelki-i-pudelkowate-w-potrzebie?p=13913181#post13913181"][IMGusuń]http://i49.tinypic.com/69jrrm.jpg kod baneru pudli :lol: filodendron super , dziękujemy :loveu::Rose: Quote
Energy Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Pewnie, że można przy poszczególnych egz.:lol: Tylko data jeszcze w tytule i wszystko super:multi::multi::multi: No i mnie GPooLCLD wyprzedziła:placz: Quote
zerduszko Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A tym razem nie ma klikerów?? Szkoda :) Ładnie się rozkręcacie ;) Quote
Energy Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 zerduszko napisał(a):A tym razem nie ma klikerów?? Szkoda :) Ładnie się rozkręcacie ;) Wiem:multi: będziesz Gabrysia pozytywnie szkolić co?:evil_lol: Quote
zerduszko Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Energy napisał(a):Wiem:multi: będziesz Gabrysia pozytywnie szkolić co?:evil_lol: Chyba nie Gabrysia :( Zresztą on wyszkolony :diabloti: Quote
mshume Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Sprawę poprowadzi dalej Iza z Gliwic, ma Pani proponować psiaki. To ma być pies ok.10 letni. Pani już wyprawkę kupiła i czekała na Moherka, mam nadzieję,że inny psiak dostanie taki fajny dom.GPooLCLD napisał(a):A Państwo byli zdecydowani na Moherka ? Można by Joko podrzucić , ona też jest maleńka i w podobnym wieku Quote
Recommended Posts