Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GPooLCLD napisał(a):
a przepraszam bardzo , ja na str 220 o to pytałam - tylko nie dostałam odp;)

No popatrz jak dobrze znasz rozkład stron:multi:
To gdzie są zdjęcia Bambo i Tobiaszka?:diabloti::evil_lol:
No wiem, że pytałaś:lol:ale osoba, która adoptowała Moherka troszkę mnie zbiła z tropu pisząc, że nic nie wie o tym, że to Moherek?:evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
No popatrz jak dobrze znasz rozkład stron:multi:
To gdzie są zdjęcia Bambo i Tobiaszka?:diabloti::evil_lol:
No wiem, że pytałaś:lol:ale osoba, która adoptowała Moherka troszkę mnie zbiła z tropu pisząc, że nic nie wie o tym, że to Moherek?:evil_lol:

hihi , czekaj muszę spojrzeć w magiczną kulę i zapytać dobre duchy gdzie te foty są:evil_lol:

No właśnie skąd wzięła się imię Moherek ?

Posted

Imiona Całusek,Moherek,Leon, Loczek nadała Migdalena. Na Paluchu psy są tylko numerami, nie ma zwyczaju nadawania imion, chba ze zrobią to wolontariusze.Śnieżek - to imię nadała pieskowi 3 tygodnie temu fotografka,która go wstawiła na Paluchową stronę. Pewnie tej promocji zawdzięcza dom :)

Posted

mshume napisał(a):
Imiona Całusek,Moherek,Leon, Loczek nadała Migdalena. Na Paluchu psy są tylko numerami, nie ma zwyczaju nadawania imion, chba ze zrobią to wolontariusze.Śnieżek - to imię nadała pieskowi 3 tygodnie temu fotografka,która go wstawiła na Paluchową stronę. Pewnie tej promocji zawdzięcza dom :)

Tak myślałam :) niemniej Moherek ma super dom i to się liczy!

Energy napisał(a):
Już wstawione na wątek:evil_lol:

Bambo str27 :D

Posted

mshume napisał(a):

Swięta prawda! Dziś się o tym dowiedziałam, ,jak przyjechałam do schronu.Wyjeżdżałam na jakis czas,więc nie zaglądałam na wątek.Cieszę się z adopcji,choc domek w Gliwicach zpowiadał sie doskonale!Z ogłoszeń miałam kilka zapytań (głownie z Krakowa),ale ostatecznie psiak poszedł ze strony schroniskowej.Na jego miejsce przyszedł kolejny-czarny.
Troche wiekszy od mini,ale mniejszy od średniaka.Zdjęć nie robiłam,bo do 5.06. ma kwarantannę.Jest chyba bardzo załamany.Tylko leżał i nawet na mnie nie popatrzył...

Posted

GPooLCLD napisał(a):
A ten dom w Gliwicach już po wizycie jest ?

Pisałam prośbę na wątku gliwickim, szczegóły zna Leni, ale wizyta się odbyła.

Posted

Energy napisał(a):
Pisałam prośbę na wątku gliwickim, szczegóły zna Leni, ale wizyta się odbyła.

A Państwo byli zdecydowani na Moherka ?
Można by Joko podrzucić , ona też jest maleńka i w podobnym wieku

Posted

Dopisałam. No nie ma co wow, bo nie umiem podlinkować banereczka do wątku pudelków w potrzebie :oops: Rozliczenie i ewentualną licytację chyba można prowadzić przy opisie poszczególnych egzemplarzy?

Posted

[URLusuń="http://www.dogomania.pl/threads/177924-Pudelki-i-pudelkowate-w-potrzebie?p=13913181#post13913181"][IMGusuń]http://i49.tinypic.com/69jrrm.jpg

kod baneru pudli :lol:

filodendron super , dziękujemy :loveu::Rose:

Posted

Pewnie, że można przy poszczególnych egz.:lol:
Tylko data jeszcze w tytule i wszystko super:multi::multi::multi:

No i mnie GPooLCLD wyprzedziła:placz:

Posted

zerduszko napisał(a):
A tym razem nie ma klikerów?? Szkoda :) Ładnie się rozkręcacie ;)

Wiem:multi: będziesz Gabrysia pozytywnie szkolić co?:evil_lol:

Posted

Sprawę poprowadzi dalej Iza z Gliwic, ma Pani proponować psiaki. To ma być pies ok.10 letni. Pani już wyprawkę kupiła i czekała na Moherka, mam nadzieję,że inny psiak dostanie taki fajny dom.

GPooLCLD napisał(a):
A Państwo byli zdecydowani na Moherka ?
Można by Joko podrzucić , ona też jest maleńka i w podobnym wieku