Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monias witaj na dogo, miło mi było Cię poznać telefonicznie:lol:
Przed chwilą rozmawiałam z Glorią i obiecała bardzo postarać się być jutro przy odbiorze małej w schronisku, dzięki:lol:Farmerko bardzo Ci dziękuję, również za telefon:lol:lubię pogaduchy z Tobą:loveu:

Trzymajmy wszyscy bardzo mocno kciuki, dane Monias wysłałam sms do Glorii.

Monias psiakom lepiej służy ryż albo makaron;)jako dodatek do mięska i warzyw:p

Posted

Na razie daję Gieniowi złapać oddech - kartka z wytycznymi leży przy telefonie. Zadzwonię o 18-tej. Mam nadzieję, że nas wszystkich nie zawiedzie... Obecność Glorii przy wyprawianiu psa w podróż to znakomity pomysł - Gieniu nie jest dogomaniakiem w najmniejszym stopniu - nie musi wiedzieć o uwiązaniu psa na czas podróży, o kocyku , o pojeniu... Oby Dolly/Rózia okazała się wielbicielką czterech kółek... Glorio - i Tobie dzięki za zaangażowanie ! Masz swój WIELKI WKŁAD w ekspedycję Rózi !

Energy energiczna jak zwykle :D I ja lubię telefonić do Ciebie - miło się gada z ludźmi nadającymi na tych samych falach :D :D :D

Posted

Nie do wiary ! Gienio sam zadzwonił do mnie z pytaniem - jak organizujemy jutrzejszą akcję ???

Adres schronu., telefony przekazane wszystkim zainteresowanym, szczegóły dogadane... Jak to mawiają seteromaniacy ??? Supłamy ogonki na szczęście !

Posted

Cioteczki, uaktualnilam grupowe Allegro, prosze sprawdzcie czy wszystko jest ok... czy mam kogos usunac lub dodac:

http://www.allegro.pl/item1052257666_kudlatki_i_mix_pudle_czekaja_na_odmiane_losu.html

Przydalby sie kontakt e-mailowy do ogloszenia Filutka, czy ktos ma ta informacje?

PS. Ale mi sie trafilo z tym imieniem Tobi! :cool3:

[quote name='Foksia i Dżekuś']...Panstwa ostatni piesek tez nazywał sie Tobiaszek dlatego syn panstw ,ktory obecnie przebywa w Londynie ,szukajac pieska dla rodziców od razu zauwazył ogłoszenia Tobiaszka...

Posted

Z pudlowatych nie ma już Dolly, Toffika, Klary, Wiliama, Supełka i maleńkiego 13 latka zgłoszonego przez Magdolę.
Muki ma u nas inne namiary, bezpośrednio do wolontariuszki, anovip1. Myślę, że zmień namiary bo na pewno anovip1 ma dużo ważnych info o psiaku, tym bardziej, że Muki to psiaczek, który ma kłopoty zdrowotne. To ten sam numer telefonu co m.in. Filutka.
Zapytam o maila.
No imię Ci się rzeczywiście udało:lol:

Są też inne nowe pudelki, ale jeszcze nie ma ich na stronie 1 wątku.

Posted

Cudny, zupełnie inny psiak:loveu:

Muki mam nadzieję, że w końcu cię domek wypatrzy.

Sabina na 205 str. są jeszcze 3 pudle białe, 207 post 2065 biały pudelek, na tej samej stronie nowe zdjęcia Bambo:p

Posted

Dziewczyny, dziś izabela1234 była na wizycie przedadopcyjnej u pani w Gliwicach, domek jest super. Pani chce przygarnąć małego starszego pieska, mam nadzieję że zdecyduje się na Moherka - będzie dzwonić na podany numer (to chyba Migdaleny). Pani ma sunie charta i 3 kotki, trzeba sprawdzić jak Moherek do innych zwierząt, czy na 100% się dogada z innymi zwierzętami

Posted

[quote name='Energy']Cudny, zupełnie inny psiak:loveu:

Muki mam nadzieję, że w końcu cię domek wypatrzy.

Sabina na 205 str. są jeszcze 3 pudle białe, 207 post 2065 biały pudelek, na tej samej stronie nowe zdjęcia Bambo:p

Dodalam 3 biale pudle i zmienilam fotke Bambo. :lol:

3 biale pudle, Filutek i Muki narazie maja e-mail gpoolcld@op.pl w Allegro, jak tylko dostane wlasciwe adresy e-mailowe, to je wymienie. :lol:

Posted

Super, dzięki wielkie:loveu:
Jest jeszcze jeden pudelek biały na 207 stronie, ten

Biały- 5lat, w schronisku od marca. Przytulasek ogromny, bardzo posłuszny- doskonale reaguje na komendę przywołania. W schronisku dość wycofany, trochę nieufny.
dane
510-075-170 gg. 9588777
gloria.cross@wp.pl

możesz go dodać?

Edit: Jest i ten:lol:dzięki:loveu:

Posted

[quote name='Energy']Super, dzięki wielkie:loveu:
Jest jeszcze jeden pudelek biały na 207 stronie, ten

Biały- 5lat, w schronisku od marca. Przytulasek ogromny, bardzo posłuszny- doskonale reaguje na komendę przywołania. W schronisku dość wycofany, trochę nieufny.
dane
510-075-170 gg. 9588777
gloria.cross@wp.pl

możesz go dodać?

Edit: Jest i ten:lol:dzięki:loveu:

Tak, tego dodalam juz wczesniej... tzn. dzisiaj, ale wczesniej.:p

Posted

Uff dopiero wróciłam z pracy. Dzięki Ciotki Wariotki!!!! :p Expressowa AKCJA! Tylko dogomaniacy są do tego zdolni :* Tak jak pisałyście wcześniej, jutro już od 17 będę czekać na p. Gienia w schronisku. Supłajcie ogonki na szczęście !
Może Monice Ice'a- białego pudelka w postu wyżej w gratisie dorzuce :p

Posted

CIOTECZKI!!!
Czy ten pies /sorrki nie moge znaleźć zdjecia/ :
Oto piękny kudłacz. Podobny do hiszpańskiego psa wodnego. Teraz przebywa w
hotelu w Krakowie. Pies 1,5 roczny, przyjazny, trochę szalony, bardzo
żywy...potrzebuje dużo ruchu. Może mieszkać z dziećmi, toleruje psy, nie
wiem jak z kotami, ma dużą wole współpracy z ludźmi, szybko się uczy,
potrzebuje dużo ruchu, do tej pory mieszkał w kojcu ale najlepiej gdyby
trafił do domu. Jest zdrowy. "Na zdjęciach tego nie widać ale Kobi jest
duży - wielkości owczarka niemieckiego lub wyżła. Jest też bardzo, bardzo
żywy - na przemian biega i skacze, ciężko mu wytrzymać w jednym miejscu. Ma
bardzo pogodny charakter - ze wszystkiego się cieszy. Nie potrafi chodzić
na smyczy, strasznie ciągnie. Idealny byłby dla niego dom z ogrodem." Czyli
szukamy dla niego jakiegoś aktywnego właściciela.... kontakt:
asior13@gmail.com tel: 698-684-638

Jest jeszcze do adopcji? Mam zapytanie w jego sprawie!

Posted

czesc :) dziękuję wszystkim za miłe powiatanie :) i dziękuje wszystkim b. mocno za super akcję :) czekamy z niecierpliwością na Rózię :) jedzenie się gotuje, posłanko przygotowane - wszyscy zwarci i gotowi :D będziemy się kontaktować z panem Gieniem :)

właśnie dostałam telefon, że Rózia już w drodze <jupi> <jupi>

Posted

o 20.00 będę dzwonić do p. Gienia gdzie jest i jakoś po 21.00 spotkamy się tam gdzie mu najlepiej będzie pasowało w Olsztynie
Gloria - na razie za gratis dziekuję, ale zobaczymy co przyszłość pokaże jak się dłużej będę z Wami dogomaniakami zadawać :) :P

Posted

Łooooo ! Ale fajnie !!!! A ja nerwowo patrzę co chwila na zegarek i przytupuję ... Już chciałam dzwonić do Glorii, czy tam siedzi i czeka na Gienia... I do Gienia, czy trafił... a oni już w drodze :D:D:D

Posted

Sunia na początek może być zestresowana, zmiana jedzenia może powodować biegunkę trzeba być przygotowanym, może też nie ładnie pachnieć ale nie jest poleane kąpanie od razu tylko trochę poczekać zobaczycie sami w jakim stanie będzie sunia,

Posted

No to nasze supełki dobrze działają :multi: malutka niedługo będzie w swoim domu:lol:

Kamilawa ten psiak już został adoptowany, takie info dostałam od Asior:p