migdalena Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ostatnio nawet zabrałam na spacer aparat i od razu wysiadły mi baterie:cool3:. Oczywiście podeślę,bo jest kim się chwalić:loveu: Quote
Energy Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 migdalena napisał(a):Ostatnio nawet zabrałam na spacer aparat i od razu wysiadły mi baterie:cool3:. Oczywiście podeślę,bo jest kim się chwalić:loveu: To czekamy na zdjęcia :lol: Quote
Sabina02 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 mgie napisał(a):Dziewczyny nie ogłaszajcie już Dyni z Boguszyc jako pudelka. Ludzie dzwonią i są zawiedzeni,że ona nawet koło pudla nie stała. ;) Ja mam Dynie we wspolnym grupowym Allegro pudli i kudlaczy, wiec moze tam chyba zostac jako kudlacz. :cool3: Quote
Energy Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Sabina02']Ja mam Dynie we wspolnym grupowym Allegro pudli i kudlaczy, wiec moze tam chyba zostac jako kudlacz. :cool3: Ale ona jest wpisana jako mix u Ciebie przecież;) Nowe zdjęcia Joko, po obcięciu. To maleńka, cudna sunieczka:loveu: I jeszcze nowy psiaczek, tylko na razie zdjęcia niewyraźne, bo mały ciągle w ruchu;) Lepsze będą około środy... "Dredzik jest wesoły, troszkę zadziorny ale nie jest agresywny. Daje sobie radę w grupie innych psow." Też schronisko Łódź... Wtedy będę prosiła o ogłoszenia dla niego... Quote
Sabina02 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Energy']Ale ona jest wpisana jako mix u Ciebie przecież;) Nowe zdjęcia Joko, po obcięciu. To maleńka, cudna sunieczka:loveu: [/QUOTE] W tytule mojej grupowej aukcji jest napisane "Kudłatki i Mix Pudle", a w samym Dyni opisie nic nie sugeruje ze jest pudlem ani mixem pudla. Ta aukcja jest tez dla kudłatkow, a Dynia jest przeciez kudłata! Moze ktos inny oglasza Dynie jako pudelka, stad te pretensje od ludzi... nie wiem. :niewiem: Joko jest cudna! :loveu: Juz wymieniam fotke w Allegro! Quote
Energy Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Sabina02 ona w innych ogłoszeniach jest jako mix pudla. Jest superaśna ta maleńka Joko:loveu: Poczekaj bo mam nowe zdjęcia Bambo:cool3: Bambo w drodze do hoteliku, nocka u Szafirkowej:lol: Quote
& Gloria & Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Bydgoskie pudelki przypominają o sobie! Biały- 5lat, w schronisku od marca <szok> były dwie rodziny zapisane na niego, jednak obie zrezygnowały :/ Przytulasek ogromny, bardzo posłuszny- doskonale reaguje na komendę przywołania. W schronisku dość wycofany, trochę nieufny. Tel. 510-075-170 gg. 9588777 Quote
& Gloria & Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Roczna sunia, znaleziono przywiązaną pod mostem!!! :angryy: Mimo wszelkiego zła jakie ja spotkało jest radosna, lgnie do człowieka. Źle znosi pobyt w schronisku. Zaszczepiona, w tym tygodniu zostanie wysterylizowana. Magdalena Stanisławska gloria.cross@wp.pl pozostałe info--> w.w Quote
Energy Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Gloria dzięki, zaraz piszę prośbę o cafeanimal i dołączenie psiaków do allegro:p Jak można, pod mostem przywiązana:-(podłość ludzka... Tu jeszcze jedno zdjęcie tej sunieczki Quote
& Gloria & Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Energy']Gloria dzięki, zaraz piszę prośbę o cafeanimal i dołączenie psiaków do allegro:p Jak można, pod mostem przywiązana:-(podłość ludzka...[/QUOTE] To ja ŚLICZNIE dziękuję :) Quote
al'akir Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 chwile mnie nie było , a tyle pudliszonów przybyło :( Białasy z Katowic:-( na kilometr mi to likwidacją psudo śmierdzi... Energy, zobacz jaki Joko ma kolorek ... siwego nie widać , może jest młodsza ? Gloria, zdjęcia tej srebrnej suńki wysyłałam do ludzi, którzy pisali do mnie z ogłoszenia Śnieżki - jest zainteresowanie ! Tylko , czekają na opis psiaka , zaraz napiszę. Dredzik , też mi sznaucerkowato wygląda :) A Bambo , to prawie pompony ma :evil_lol: Dynia w moich ogłoszeniach jest jako mix pudla . Zmienić ? Mam jeszcze zapytanie , o Czesia - ale to już na jego wątku napiszę . a i jeszcze jedno Toffik ma domek ! Quote
Energy Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 To do Dredzika zaproszę Malawaszkę:lol: A i już jest transport dla Tobiaszka, mam nadzieję, że wszystko się powiedzie:lol: Rzeczywiście Joko troszkę może siwego ma tylko na brodzie. Raczej powinna być młodsza. Trzeba będzie dopytać ... Quote
zerduszko Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Energy']To do Dredzika zaproszę Malawaszkę:lol: [/QUOTE] Już jej pokazywałam, ale skąd on jest? Pod tym imieniem w Łodzi jest inny pies. Quote
Energy Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='zerduszko']Już jej pokazywałam, ale skąd on jest? Pod tym imieniem w Łodzi jest inny pies.[/QUOTE] Dredzik jeszcze nie jest wstawiony na stronę schroniska, dopiero niedawno tam trafił, od razu taki zdredowany:-( Ma być na stronie w tym tygodniu to Ci dam znać:pMają być też nowe zdjęcia. A tak jest z Łodzi... Quote
feliksik Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 cafeanimal: 1. biały pudel 1 z katowic - http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/bialy-pudel-1,15362 2. biały pudel 2 z katowic - http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/bialy-pudel-2,15363 3. biały pudel 3 z katowic - http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/bialy-pudel-3,15364 4. biały pudel bydgoszcz - http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/pudel-b,15365 5. srebrny pudel bydgoszcz - http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/pudel-srebrny,15366 Quote
JOMA Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 feliksik - ślicznie dziękuję za ogłoszenia pudliszonów :loveu: Quote
aniawawa Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Witam, jestem nowa na tym forum, ale już od jakiegoś czasu je przeglądam. Chciałabym zapytać czy są jakieś informacje o pudlach w okolicach Warszawy? Rozważam na razie możliwość zaopiekowania się jakimś nieszczęśnikiem. Tyle, że aby mój pomysł został zaakceptowany nie tylko przeze mnie wiąże się to z pewnymi ograniczeniami: wielkość średni lub mniejszy, wiek powiedzmy do 5 lat (raczej młody). Płeć w zasadzie obojętna choć piesek i tak byłby kastrowany (w domu są 2 suczki). Quote
al'akir Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='aniawawa']Witam, jestem nowa na tym forum, ale już od jakiegoś czasu je przeglądam. Chciałabym zapytać czy są jakieś informacje o pudlach w okolicach Warszawy? Rozważam na razie możliwość zaopiekowania się jakimś nieszczęśnikiem. Tyle, że aby mój pomysł został zaakceptowany nie tylko przeze mnie wiąże się to z pewnymi ograniczeniami: wielkość średni lub mniejszy, wiek powiedzmy do 5 lat (raczej młody). Płeć w zasadzie obojętna choć piesek i tak byłby kastrowany (w domu są 2 suczki).[/QUOTE] Witamy! Na pierwszej stronie (i od 205str. nowe psiaki jeszcze nie dodane) są pudla , szukające domu . Z transportem jakoś sobie poradzimy :) Czy zgadzasz się na wizytę przed/po adopcyjną ? Podpisanie umowy ? Quote
al'akir Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 harlekin i black&tan:loveu: Helga i Gizela suczki 2 letnie wysterylizowane, trochę hałaśliwe, rozumieją po niemiecku, ich Pani zmarła Quote
aniawawa Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Na wizyty się zgadzam i umowię też, w końcu przy kupnie rasowego też zawsze spisywałam umowę. Jak mówię w domu są już psiaki: dwie cavalierki. Jeśli chodzi o miejsce to oprocz samego transportu zwierzęcia chodzi też o możliwość obejrzenia "na żywo". Bo do pudla to ja jeszcze muszę męża przekonać ;). Niestety pudla uważa za mało "psiego" psa... Z młodym pudlem byłoby mi o tyle łatwiej, że w domu są już "babcie" (do niedawna 3 teraz już 2). Quote
al'akir Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 aniawawa, w Warszawie są : Loczek ok.8 letni,bardzo kontaktowy i spragniony ruchu Kontakt: 695 442 664 migdalena@onet.pl http://img405.imageshack.us/img405/6...ekinina017.jpg http://img220.imageshack.us/img220/5...ekinina021.jpg Moherek mały pudelek, ma ponad 10 lat. Bardzo grzeczny, ułożony, energiczny.Przyjazny dla innych psów Kontakt: 695 442 664 migdalena@onet.pl http://img685.imageshack.us/img685/1549/biszonki012.jpg kurcze i to chyba tylko tyle :crazyeye: Quote
aniawawa Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 To jeszcze jedno pytanie - gdzie pytać o Loczka?? Co prawda to jeszcze czekają mnie negocjacje z Mężem ;) Quote
al'akir Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='aniawawa']To jeszcze jedno pytanie - gdzie pytać o Loczka?? Co prawda to jeszcze czekają mnie negocjacje z Mężem ;) albo pod podany numer , albo zapytaj o Loczka migdalene z dogo :lol: Quote
Recommended Posts