Energy Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Sacred PIRANHA wielkie dzięki:loveu::loveu::loveu: Zaraz wrzucę;) Quote
Onaa Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Nie wiem czy nie lepiej zrobić wątek na ogólnym. Może tam więcej osób zagląda. A zresztą psiak jest w łódzkiego tylko jechać ma w lubelskie. Quote
Energy Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Dogo07 napisał(a):Nie wiem czy nie lepiej zrobić wątek na ogólnym. Może tam więcej osób zagląda. A zresztą psiak jest w łódzkiego tylko jechać ma w lubelskie. Rzeczywiście tam więcej osób zagląda... Da się przenieść? Quote
Energy Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Mam nowe zdjęcia Bambo, ale wstawię na jego wątek. Mam też zdjęcia psiaczka z nowotworem:-( to Muki... Taki uroczy pudlowaty psiak... Quote
sacred PIRANHA Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 napisałam do moda prosbe o przeniesienie watku na ogolne Quote
Energy Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']napisałam do moda prosbe o przeniesienie watku na ogolne super:lol: Cały czas szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej dla Tobiaszka i jednocześnie transportu; Poznań-Kraków albo Poznań-Katowice Zbieramy też deklaracje na Bambo i szukamy transportu do hoteliku u Murki Łódź - Janów Lubelski Łódź - Lublin Quote
filodendron Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Energy, nie mogę Ci odpowiedzieć, bo skrzyneczka jest pełna :) Quote
sacred PIRANHA Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 zapraszamy wszystkich pudelkomaniakow na watek bambo!!!!!! Quote
Energy Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):zapraszamy wszystkich pudelkomaniakow na watek bambo!!!!!! Pudlowaty Bambo marnieje w schronie:-(ma wielką szansę pomóżcie!!! Quote
Nutusia Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Witanko, Rita mnie tu zaprosiła, bo szykował się zdaje się jakiś transport... Ale widzę, że psiak ma jechać do Janowa Lubelskiego... Tak czy inaczej, ja 22 lub 23 maja będę w Łodzi i będę wracała prawie do Wwy, więc gdyby była jakakolwiek biedka do przewiezienia (lub karma czy inny "towar"), to służę! Jedno zastrzeżenie tylko - psiak musi być zdrowy, bo będę również wiozła własną 3,5 mies. jamniorkę... Pozdrawiam i w razie czego proszę o PW. Quote
rita60 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Dzieki Nutusia i sorry,wszystko mi sie poplatało:oops:miałam pisac do ciebie w tej sprawie. Quote
furciaczek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Nooo ciotki pudelkowe, podkasac rekawy i leciec na watek Bambo! http://www.dogomania.pl/threads/185557-Murzynek-BAMBO-jest-szansa-dla-psiaka-na-hotel-potrzebna-każda-pomoc!!!!! Dostal naprawde ogromna szanse, nie mozna tgo zmarnowac!!! :) Quote
Nutusia Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 rita60 napisał(a):Dzieki Nutusia i sorry,wszystko mi sie poplatało:oops:miałam pisac do ciebie w tej sprawie. Nie ma za co przepraszać! :) Mam nadzieję, że ten mały dredziarz znajdzie szczęście w nowym domku niebawem. W każdym razie jestem do dyspozycji, jeśli chodzi o transport w przyszły weekend z Łodzi w okolice Wwy. A przy następnej podróży do mojego Dzieciątka znów się odezwę :) Quote
Energy Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='GPooLCLD']Siwa ma nowy domek :):multi: Tak :lol: super wiadomość :loveu: A Bambo bardzo potrzebuje pomocy:roll:przypomnę wątek;) http://www.dogomania.pl/threads/185557-Murzynek-BAMBO-jest-szansa-dla-psiaka-na-hotel-potrzebna-każda-pomoc!!!!! Pomóżmy pudlowatemu Bambo wyjść z za krat... Quote
mgie Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dziewczyny nie ogłaszajcie już Dyni z Boguszyc jako pudelka. Ludzie dzwonią i są zawiedzeni,że ona nawet koło pudla nie stała. ;) Quote
al'akir Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 mgie napisał(a):Dziewczyny nie ogłaszajcie już Dyni z Boguszyc jako pudelka. Ludzie dzwonią i są zawiedzeni,że ona nawet koło pudla nie stała. ;) ale ludzi dzwonią, bo chcą pudla z wyglądu (wtedy można by ją podciągnąć za mix mixa) Czy chcą pudla , bo np. futro ma nie lecieć ? Wtedy to już gorzej ... bo tego to nie wiem Quote
vega17 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Piromanka napisał(a):A co u Frędzelki? Szykuje się jakis dom? niestety u Frędzelki cisza, poza 2 telefonami nikt nawet nie spytał :( Quote
mgie Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 GPooLCLD napisał(a):ale ludzi dzwonią, bo chcą pudla z wyglądu (wtedy można by ją podciągnąć za mix mixa) Czy chcą pudla , bo np. futro ma nie lecieć ? Wtedy to już gorzej ... bo tego to nie wiem Tak,chodzi o rodzaj futra. Quote
Equus Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Tak,chodzi o rodzaj futra. No to jak chcą mieć pewność co do rodzaju futra to sobie niestety muszą kupić rasowego pieska :/ Quote
Fundacja Medor Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 słuchajcie p szuka czegoś pudelkowatego do adopcji wielkości yorka czarny lub biały uśpili psiaka ze starości p nie ma internetu podaje nr telefonu kom 694-723- 131 państwo mieszkają w łodzi Quote
al'akir Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Fundacja Medor']słuchajcie p szuka czegoś pudelkowatego do adopcji wielkości yorka czarny lub biały uśpili psiaka ze starości p nie ma internetu podaje nr telefonu kom 694-723- 131 państwo mieszkają w łodzi może Pixi ? jest dom w Krakowie , zainteresowany Murzynem - Szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej ! Quote
mgie Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='GPooLCLD']może Pixi ? jest dom w Krakowie , zainteresowany Murzynem - Szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej ! Napisz do Foksia i Dżekuś ona jest z Krakowa. Jeżeli sama nie będzie mogła na pewno kogoś poleci. Quote
Recommended Posts