Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja uwazam,ze nie powinno sie robic ogłoszeń psom na kwarantannie.Na sunie już jest kolejka chętnych zapisana, co mnie nie dziwi. Byle sunia trafiła lepiej niż Pixi ...

Posted

mshume napisał(a):
Ja uwazam,ze nie powinno sie robic ogłoszeń psom na kwarantannie.Na sunie już jest kolejka chętnych zapisana, co mnie nie dziwi. Byle sunia trafiła lepiej niż Pixi ...

To Ty tak uważasz, a my nie ...
Większość psów ma ogłoszenia jeszcze na kwarantannie i jakoś nikt się po nie nie rwie. Szkoda czasu, żeby czekać do jej końca. Zresztą jak widać też nie czekałaś do końca kwarantanny, skoro po Śnieżkę ustawiły się domy w kolejce...Jeśli są takie chętne to jest dużo więcej psów czekających, np. Pixi. Czy te domy są tylko zainteresowane młodziutkimi, białymi suniami?

Gdybyś napisała, żeby jej nie szukać domu, bo ją bierzesz i masz dla niej zapewniony ds to by w zupełności wystarczyło.

Posted

Energy napisał(a):
To Ty tak uważasz, a my nie ...
Większość psów ma ogłoszenia jeszcze na kwarantannie i jakoś nikt się po nie nie rwie. Szkoda czasu, żeby czekać do jej końca. Zresztą jak widać też nie czekałaś do końca kwarantanny, skoro po Śnieżkę ustawiły się domy w kolejce...Jeśli są takie chętne to jest dużo więcej psów czekających, np. Pixi. Czy te domy są tylko zainteresowane młodziutkimi, białymi suniami?

Gdybyś napisała, żeby jej nie szukać domu, bo ją bierzesz i masz dla niej zapewniony ds to by w zupełności wystarczyło.

nie znasz się , inne można ogłaszać - białe toyki nie. Bo lud nas zlinczuje :diabloti::evil_lol:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
nie znasz się , inne można ogłaszać - białe toyki nie. Bo lud nas zlinczuje :diabloti::evil_lol:

Ojej:placz:i co teraz będzie:crazyeye::evil_lol:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
no jak to, co:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

lincz i besztanko :evil_lol::diabloti:

To straszne:shocked!::placz::evil_lol::diabloti:
Musimy pamiętać, czego nie wolno:nono:bo inaczej:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']To straszne:shocked!::placz::evil_lol::diabloti:
Musimy pamiętać, czego nie wolno:nono:bo inaczej:mad::evil_lol:

"co małe i białe nie ruszaj, bo ugryzie":chainsaw::snipersm:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
moje drogie ... hihi:-)
miejsce u Murki zwalnia się w sobotę, w sobotę TZ Murki będzie jechał od nich do warszawy i z powrotem...jakby było coś z wawy lub coś na trasie to może zgarnąć...myślcie:-)

Myślimy, myślimy cały czas. Dzięki za informację:lol:

Posted

a może coś z łodzi? zawsze to prawie po drodzie, można coś zorganizować i wywieźć na trase TZtowi Murkowemu:-)
w łodzi jest koleś który jeździ za zwrot kosztów paliwa więc mógłby wywieźć na trase:-) (wiem bo on zabieral ode mnie z zamościa szczylka i wiozł do lodzi z powrotem)

Posted

a może coś z łodzi? zawsze to prawie po drodzie, można coś zorganizować i wywieźć na trase TZtowi Murkowemu:-)
w łodzi jest koleś który jeździ za zwrot kosztów paliwa więc mógłby wywieźć na trase:-) (wiem bo on zabieral ode mnie z zamościa szczylka i wiozł do lodzi z powrotem)

A do ile kg. u Murki psiak jest traktowany jako "mały"?

Posted

do 15? chyba do 15...nie wiem musze jej zapytać hihihi

Murka szuka transportu dla małego pieska na przyszły weekend do łodzi...może by połączył transport z "naszym" pudelkiem z łodzi- zawsze to taniej gdyby trzeba płacic;-)

Posted

do 15? chyba do 15...nie wiem musze jej zapytać hihihi

Murka szuka transportu dla małego pieska na przyszły weekend do łodzi...może by połączył transport z "naszym" pudelkiem z łodzi- zawsze to taniej gdyby trzeba płacic;-)

na ten 15-16.05 czy na 22-23.05:razz:?

Posted

GPooLCLD napisał(a):
na ten 15-16.05 czy na 22-23.05:razz:?

heja, to chodzi o weekend następny czyli 22-23 maj
nie jestem pewna jeszcze ale chyba Murka mogłaby sie przejechac za zwrot kosztow paliwa rzecz jasna, jakbysmy dali rade zorganizowac wyciagniecie pudelka na ten weekend to mozemy skorzystac z tego transprtu piesia od nich i kosztu walnąć na pół:-) to jak?
nie wiem czy bede dzis na necie (mam problemy z siecią energetyczną u siebie bo remontuja juz ponad miesiac i odcinaja bez ostrzezenia) wiec macie moj nr 502040293

Posted

A może jakiś młody, który powinien szybko domek znaleźć, tylko nikt go nie dostrzega w schronisku ? Wtedy będziecie mogły kolejnego pudliszonka w potrzebie wyciągać ? Albo może jest taki co nie daje sobie rady w schronisku, może go gryzą inne psy albo co.