magdola Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 wczoraj mialam tel o pudelka, niestety nie moglam rozmawiac bo bylam w pracy. moge komus przekazac tel. u nas w schronie jest pudelek malenki 13-letni szczekacz. Jest juz do adopcji, niestety nie da rady go wyprowadzic na spacer, bo potem moglyby mu wspoltowarzysze zrobic krzywde. Nie wygląda n swoje lata... Quote
feliksik Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 cafe dla Nigry: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Nigra,13889 Quote
Energy Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='feliksik']cafe dla Nigry: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Nigra,13889 Felksik wielkie dzięki:loveu::loveu::loveu: Magdola proszę o dane do ogłoszeń, nie masz więcej informacji o psiaku? W sparawie jakiego pudliszona miałaś telefon? [SIZE="4"]Wstawiając psiaka na wątek proszę od razu podawać dane do ogłoszeń i informacje o nim ! GPooLCLD wpisz to proszę do 1 postu. Quote
Energy Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 GPooLCLD napisał(a):Energy , dodałam ;) Bardzo dziękuję:loveu: Quote
magdola Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='Energy']Felksik wielkie dzięki:loveu::loveu::loveu: Magdola proszę o dane do ogłoszeń, nie masz więcej informacji o psiaku? W sparawie jakiego pudliszona miałaś telefon? [SIZE="4"]Wstawiając psiaka na wątek proszę od razu podawać dane do ogłoszeń i informacje o nim ! GPooLCLD wpisz to proszę do 1 postu. Nic nie wiem, w schronie tez nie, ale jeszcze zapytam..... Dane : magdola@wp.pl, 608-205-126 Dzwoniła Pani o tą pudliczke... powiedziałam jej ze ona nieaktualna, i ze nie moge rozmawiac...to tyle... Quote
Energy Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='magdola']Nic nie wiem, w schronie tez nie, ale jeszcze zapytam..... Dane : magdola@wp.pl, 608-205-126 Dzwoniła Pani o tą pudliczke... powiedziałam jej ze ona nieaktualna, i ze nie moge rozmawiac...to tyle... Dzięki za dane;) O jaką pudliczkę? Quote
magdola Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Energy napisał(a): O jaką pudliczkę?moze pamietasz....pare miesiecy temu byla czarna.....adopcja schroniskowa..... Quote
mshume Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 To może zaporpnuj Pixi, jest do adopcji,czarna ma 5 lat Quote
Energy Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='magdola']moze pamietasz....pare miesiecy temu byla czarna.....adopcja schroniskowa..... Generalnie pamiętam wszystkie psiaki, ale nie zawsze, który na kogo był wystawiany - to na pewno ta http://www.szczecin.schronisko.net/images/adopcja/1/normal/41308.jpg Może rzeczywiście zaproponuj podobną suńkę? Quote
magdola Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='Energy']Generalnie pamiętam wszystkie psiaki, ale nie zawsze, który na kogo był wystawiany - to na pewno ta http://www.szczecin.schronisko.net/images/adopcja/1/normal/41308.jpg Może rzeczywiście zaproponuj podobną suńkę? no jasne:) Quote
al'akir Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Energy napisał(a):Bardzo dziękuję:loveu: a proszę bardzo :D Quote
Energy Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Magdola to czekamy na informacje o pudelku :p Quote
filodendron Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Dziewczyny, czy jest gdzieś na forum jakiś wątek transportowy? Topik, w którym można poszukać chętnych do przewozu zwierzaczków? Chodzi o trasę Warszawa-Mikołajki. Ślepa jestem. Patrzyłam i nie widziałam - dopiero po napisaniu tego postu zobaczyłam, że w "Akcjach" jest dział transportowy. Quote
Energy Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 2-3 maja jedzie do domu, po 4 latach w schronisku, Kuba - psiaczek nr 8:lol: Quote
al'akir Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Energy napisał(a):2-3 maja jedzie do domu, po 4 latach w schronisku, Kuba - psiaczek nr 8:lol: super, wspaniałe wieści !!:laola: Quote
al'akir Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 i jeszcze jedna dobra wiadomość dzisiaj : Nigra w nowym domku Quote
filodendron Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Super wieści :) No, Nigra, to była dziewuszka do wyrwania na już - piękności ;) więc nie dziwota ;) Quote
Energy Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 filodendron napisał(a):Super wieści :) No, Nigra, to była dziewuszka do wyrwania na już - piękności ;) więc nie dziwota ;) Piękna suńka, taki mały diabełek:evil_lol: Quote
mshume Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Przedstawiam metamorfozę Całuska ,który dziś opuścił schronisko.:multi: Resztę napisze Migdalena ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
migdalena Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Tak,Całusek pojechał do mnie do domu.Jeszcze nie wiem jak będą układać się relacje z moim psem,więc traktuję go jako "tymczas" Nie jest wykastrowany(ze względu na wiek),ale jak myslicie,czy to z tego powodu znaczy mi ściany?:cool3:Czy może coś chce powiedzieć mojemu Atosowi? Quote
mshume Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ja myślę,że i jedno i drugie ;) Może zbierzemy kaskę na kastrację pod narkozą wziewną na twojego tymczaska? Ja się zastanawiam,jakiej Całusek jest rasy, on wygląda jak bichon frise :) Quote
migdalena Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Tak,to jest pudlo-bichon! A ta kastarcja wziewna,to dla psów z problemami sercowymi? Quote
Energy Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 migdalena napisał(a):Tak,to jest pudlo-bichon! A ta kastarcja wziewna,to dla psów z problemami sercowymi? Migdalena:lol:po Twoich wpisach czułam, że ten maluch złapał Cię za serce:loveu:Jest szansa, że dt zmieni się w ds?:cool3: Dla mnie to pudel nie bichon;) To podsikiwanie może być też ze stresu, to przecież dla niego duża zmiana. Quote
Recommended Posts