Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wczoraj mialam tel o pudelka, niestety nie moglam rozmawiac bo bylam w pracy. moge komus przekazac tel.

u nas w schronie jest pudelek malenki 13-letni szczekacz. Jest juz do adopcji, niestety nie da rady go wyprowadzic na spacer, bo potem moglyby mu wspoltowarzysze zrobic krzywde. Nie wygląda n swoje lata...

Posted

[quote name='feliksik']cafe dla Nigry: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Nigra,13889

Felksik wielkie dzięki:loveu::loveu::loveu:

Magdola proszę o dane do ogłoszeń, nie masz więcej informacji o psiaku?
W sparawie jakiego pudliszona miałaś telefon?

[SIZE="4"]Wstawiając psiaka na wątek proszę od razu podawać dane do ogłoszeń
i informacje o nim !

GPooLCLD wpisz to proszę do 1 postu.

Posted

[quote name='Energy']Felksik wielkie dzięki:loveu::loveu::loveu:

Magdola proszę o dane do ogłoszeń, nie masz więcej informacji o psiaku?
W sparawie jakiego pudliszona miałaś telefon?

[SIZE="4"]Wstawiając psiaka na wątek proszę od razu podawać dane do ogłoszeń
i informacje o nim !

GPooLCLD wpisz to proszę do 1 postu.

Nic nie wiem, w schronie tez nie, ale jeszcze zapytam.....
Dane : magdola@wp.pl, 608-205-126

Dzwoniła Pani o tą pudliczke... powiedziałam jej ze ona nieaktualna, i ze nie moge rozmawiac...to tyle...

Posted

[quote name='magdola']Nic nie wiem, w schronie tez nie, ale jeszcze zapytam.....
Dane : magdola@wp.pl, 608-205-126

Dzwoniła Pani o tą pudliczke... powiedziałam jej ze ona nieaktualna, i ze nie moge rozmawiac...to tyle...

Dzięki za dane;)
O jaką pudliczkę?

Posted

Dziewczyny, czy jest gdzieś na forum jakiś wątek transportowy? Topik, w którym można poszukać chętnych do przewozu zwierzaczków? Chodzi o trasę Warszawa-Mikołajki.

Ślepa jestem. Patrzyłam i nie widziałam - dopiero po napisaniu tego postu zobaczyłam, że w "Akcjach" jest dział transportowy.

Posted

filodendron napisał(a):
Super wieści :)
No, Nigra, to była dziewuszka do wyrwania na już - piękności ;) więc nie dziwota ;)

Piękna suńka, taki mały diabełek:evil_lol:

Posted

Tak,Całusek pojechał do mnie do domu.Jeszcze nie wiem jak będą układać się relacje z moim psem,więc traktuję go jako "tymczas"
Nie jest wykastrowany(ze względu na wiek),ale jak myslicie,czy to z tego powodu znaczy mi ściany?:cool3:Czy może coś chce powiedzieć mojemu Atosowi?

Posted

Ja myślę,że i jedno i drugie ;) Może zbierzemy kaskę na kastrację pod narkozą wziewną na twojego tymczaska? Ja się zastanawiam,jakiej Całusek jest rasy, on wygląda jak bichon frise :)

Posted

migdalena napisał(a):
Tak,to jest pudlo-bichon! A ta kastarcja wziewna,to dla psów z problemami sercowymi?

Migdalena:lol:po Twoich wpisach czułam, że ten maluch złapał Cię za serce:loveu:Jest szansa, że dt zmieni się w ds?:cool3:
Dla mnie to pudel nie bichon;)
To podsikiwanie może być też ze stresu, to przecież dla niego duża zmiana.