Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GPooLCLD napisał(a):
o numer telefonu trzeba zapytać vegę

Udało mi się skontaktować telefonicznie z Vega17
GPooLCLD zmień proszę nr kontaktowy do ogłoszeń dla Frędzelki na
660-124-483

Piromanko bardzo proszę podawaj ten numer w ogłoszeniach, przepraszam nie wiedziałam o zmianie.
Bardzo dziękuje za ogłoszenia Piromanko:loveu:, Feliksik:loveu:

Posted

Kolejne biedactwo, jeszcze do tego stareńka:shake:

Telefony do ogłoszeń dla srebrnej suńki
693 63 32 11
604 10 50 18

I opis do ogłoszeń
Siwa to maleńka, stareńka sunia o wielkim sercu. Sunieczka trzy tygodnie temu została znaleziona przy ruchliwej drodze wylotowej z Olsztyna. Była w tragicznym stanie, bardzo wychudzona, ledwo trzymała się na łapkach. Dzięki lekom i kroplówkom sunia czuje sie dobrze, jej stan się poprawił. Sunieczka, ma łyse placki na grzbiecie i uszkach, jej uszy są w tragicznym stanie, zapewne w schronisku miała je czyszczone po raz pierwszy w życiu. Siwa jest nic nie widzi, oba oczka ma zamglone. Sunia nie ma praktycznie zębów, może jeść jedynie mokre pokarmy.

Jak na swój wiek, jest w dobrym stanie zdrowotnym. Podczas usg i pobierania krwi była ufna i cierpliwa.

Sunieczka jest bardzo ufna, chodzi za człowiekiem krok w krok, pozwa się brać na ręce. Podczas wszystkich zabiegów weterynaryjnych była grzeczna i pozwalała zrobić ze sobą wszystko. Siwunia jest czystą sunią, nie załatwia się w klatce.

Czy ktoś pokocha to "narączkowe" maleństwo i zapewni dom do końca życia?

Posted

vega17 napisał(a):
eh ale mnie zaskoczyłaś telefonem:) hihi. nie lubię rozmawiać przez tel bo głucha jestem :) hehe dlatego rzadko też podaje do siebie numer.

Bardzo miło się z Tobą rozmawiało:lol:

Posted

Trafiłam przed chwilą na ogłoszenie osoby, która "ze względu na wyjazd" oddaje swojego rodowodowego pudla. Ogłoszenie jest na tej stronie: http://www.ogloszenia.tasdj.pl/?rodz=psy (wyskakuje po wpisaniu w wyszukiwarkę kategorii: Adopcja i rasy: Pudel). Może mogłybyście skontaktować się z tą osobą, jakoś pomóc? Szkoda psa, jeszcze trafi na jakiegoś pseuducha...

Posted

[quote name='koosiek']Trafiłam przed chwilą na ogłoszenie osoby, która "ze względu na wyjazd" oddaje swojego rodowodowego pudla. Ogłoszenie jest na tej stronie: http://www.ogloszenia.tasdj.pl/?rodz=psy (wyskakuje po wpisaniu w wyszukiwarkę kategorii: Adopcja i rasy: Pudel). Może mogłybyście skontaktować się z tą osobą, jakoś pomóc? Szkoda psa, jeszcze trafi na jakiegoś pseuducha...

a to ogłoszenie jest z 2008-01-26 16:41:45

Posted

Faktycznie, mój błąd. Nie wiem czemu, ale było na pierwszej stronie, gdy dodawałam swoje ogłoszenie, dlatego je zauważyłam (a pozostałe na pierwszej stronie są z ostatnich kilku dni).

Posted

Dziewczyny,ja tylko wtącę słówko o Całusku(bichonowatym?) z Palucha.Nie mam jak na razie odzewu w jego sprawie,ech...
To jest piesek,którego nie można nie kochać.Wszystkie pudliszony bije na głowę!Tak się cieszy na widok człowieka,że serce boli.
Staje na 2 łapkach i przednimi przebiera w powietrzu.Tak w kółko.Co się schylę do niego,to całuje i kręci ogonkiem.Chodząca miłość
Niedługo ma być strzyżony,to zrobię nowe fotki.

Posted

migdalena napisał(a):
Dziewczyny,ja tylko wtącę słówko o Całusku(bichonowatym?) z Palucha.Nie mam jak na razie odzewu w jego sprawie,ech...
To jest piesek,którego nie można nie kochać.Wszystkie pudliszony bije na głowę!Tak się cieszy na widok człowieka,że serce boli.
Staje na 2 łapkach i przednimi przebiera w powietrzu.Tak w kółko.Co się schylę do niego,to całuje i kręci ogonkiem.Chodząca miłość
Niedługo ma być strzyżony,to zrobię nowe fotki.

To może kamilawa , zrobi ogłoszenia właśnie dla niego