Piromanka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Czyli w "spadku" po Kubusiu ogłaszać Frędzelkę? Quote
al'akir Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Piromanka']Czyli w "spadku" po Kubusiu ogłaszać Frędzelkę?[/QUOTE] tak , ale może poczekamy na nowe zdjęcia ? Dzisiaj mają być . jeszcze raz bardzo dziękuję:Rose: Quote
Piromanka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jeśli byłyby nowe zdjęcia, to zwiększa szansę na sukces. W jakim mieście znajduje się Frędzelka? Quote
al'akir Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Piromanka']Jeśli byłyby nowe zdjęcia, to zwiększa szansę na sukces. W jakim mieście znajduje się Frędzelka?[/QUOTE] W Busku - Zdroju , na dniach ma być sterylizowana . Quote
Mameczka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Sluchajcie, dzwonilam do pani z Gdanska.Pani ma 77lat i troche choruje, sama ma mieszane uczucia bo czasem bardzo zle sie czuje.Z drugiej strony nie chce psa ktory ma np. 8 lat i chwilami mowila nawet o szczeniakach:shake::crazyeye:.Na wizyte moze sie umowic dopiero za dwa tygodnie bo teraz bedzie wyjezdzac.Planuje tez sie wybrac do schroniska.Nie wiem co o niej myslec.Wydaje sie ,ze naprawde chce psiaka ale nie do konca mam pewnosc czy rozumie jaka to odpowiedzialnosc :roll: Quote
Energy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Przykro mi to mówić, ale dla mnie to nie jest odpowiedni dom:shake:bez wpisu o szczeniaku, zastanawiałabym się, że może jest ktoś z rodziny, kto w razie konieczności zajmie się psiakiem, ale myślenie o szczeniaku w moich oczach pokazują panią jako niezbyt odpowiednią i odpowiedzialną. Dla mnie pani chce się pobawić szczylkiem, na którego zresztą źle się czując nie będzie miała siły i co dalej...To oczywiście tylko moje zdanie... Quote
mshume Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Mozna się spotkać z Panią i sprobować wytłumaczyć delikatnie, ze nie jest dobrze brać młodziutkiego psa w jej wieku z kilku względów. Pytanie,czy coś do niej trafi:roll: Quote
al'akir Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Energy']Przykro mi to mówić, ale dla mnie to nie jest odpowiedni dom:shake:bez wpisu o szczeniaku, zastanawiałabym się, że może jest ktoś z rodziny, kto w razie konieczności zajmie się psiakiem, ale myślenie o szczeniaku w moich oczach pokazują panią jako niezbyt odpowiednią i odpowiedzialną. Dla mnie pani chce się pobawić szczylkiem, na którego zresztą źle się czując nie będzie miała siły i co dalej...To oczywiście tylko moje zdanie...[/QUOTE] zgadzam się:roll: A 8 letni pudel (którego pani nie chce, tylko szczyla czy coś młodszego) to nie oszukujmy się - dalej wulkan energii ... Quote
Mameczka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Nie wiem czy trafi bo ona twierdzi ze pudelek w wieku 8 lat to juz stary pies.Zobaczymy jak wroci z tego wyjazdu i jeszcze bedzie chciala sie spotkac to z nia pogadam ale ja na dzien dzisiejszy jestem raczej na nie :( Quote
migdalena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dziewczyny,dziś pojechał do domu Pompon z Palucha-trójłapek.:multi: Przypadkiem byłam przy adopcji.Bardzo fajni,młodzi ludzie.Przyjechali po niego aż z Wrocławia. Apsa jest bez netu,więc miło mi przekazać taką informację w Jej imieniu. Quote
Energy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='migdalena']Dziewczyny,dziś pojechał do domu Pompon z Palucha-trójłapek.:multi: Przypadkiem byłam przy adopcji.Bardzo fajni,młodzi ludzie.Przyjechali po niego aż z Wrocławia. Apsa jest bez netu,więc miło mi przekazać taką informację w Jej imieniu.[/QUOTE] Super:multi:Migdalena bardzo Ci dziękuje za cudną wiadomość:loveu: Pompon bądź szczęśliwy psiaczku:loveu::loveu::loveu: Apsa wielkie dzięki:loveu: Quote
Piromanka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ojej... Kolejna super wiadomość! Wspaniale, że są tacy ludzie! Quote
al'akir Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='migdalena']Dziewczyny,dziś pojechał do domu Pompon z Palucha-trójłapek.:multi: Przypadkiem byłam przy adopcji.Bardzo fajni,młodzi ludzie.Przyjechali po niego aż z Wrocławia. Apsa jest bez netu,więc miło mi przekazać taką informację w Jej imieniu.[/QUOTE] bardzo dziękujemy za tak cudowne wieści:laola: ależ ten kwiecień się ładnie zaczyna :loveu::multi: Quote
Mameczka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 :pno to sie pomponowi los odmienil ale super :multi::multi::multi: Quote
Poker Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 czy pieski z pierwszej strony nadal czekają na domki ? Quote
al'akir Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Poker']czy pieski z pierwszej strony nadal czekają na domki ?[/QUOTE] Tak, wszystkie z pierwszej :shake: Quote
Equus Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 GP, ja ostatnio przeglądałam 1 stronę i tak się zastanawiam, czy nie podać tam które psy są na tymczasie i może jak mają to podać link do ich wątku, a które w schronie (bo te szukają przecież i dt, można by o tym napisać, przy danym psie, ze szuka choćby dt). Quote
al'akir Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Equus']GP, ja ostatnio przeglądałam 1 stronę i tak się zastanawiam, czy nie podać tam które psy są na tymczasie i może jak mają to podać link do ich wątku, a które w schronie (bo te szukają przecież i dt, można by o tym napisać, przy danym psie, ze szuka choćby dt).[/QUOTE] jak wątek jest to linki podaję :) Mogę dopisać który piesio ma dt i dopisać , który szuka dt Zaraz zapytam co ze zdjęciami Frędzelki Quote
Equus Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 jak wątek jest to linki podaję Faktycznie, ślepa jestem :P Quote
al'akir Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Equus']Faktycznie, ślepa jestem :P dużo osobnych wątków nie ma ;) Rozliczyłam bazarek , do pudelbonki z niego będzie 11,8zł mamy też wpłatę nową Energy/madcat1981 90zł dziękujemy:loveu::Rose: zaraz będą fotki Frędzelki :lol: Quote
vega17 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 a o to i Frędzelka z Buskiego schronu:) czeka na nowy dom Quote
vega17 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 szkoda że słonka nie było :( zdjęcia byłyby wyraźniejsze, ale i na tych Frędzelka jest urocza:) Quote
Energy Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='vega17']szkoda że słonka nie było :( zdjęcia byłyby wyraźniejsze, ale i na tych Frędzelka jest urocza:)[/QUOTE] A domek z Krakowa nie dzwonił w sprawie Frędzelki? Śliczna suńka:loveu: Quote
Piromanka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Energy']A domek z Krakowa nie dzwonił w sprawie Frędzelki? Śliczna suńka:loveu:[/QUOTE] Ktoś się nią interesuje? Quote
Recommended Posts