Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może będziecie miały kogoś kto szuka takiego pięknisia

BAMBO, nr 906

wielkość: srednia
rasa: mix
data przyjęcia: 2009-08-23
przebywa w boksie: blaszak między 1 i 2 pawilonem

schronisko Łódź

Posted

[quote name='Equus']jakiś fajny hotel - widać, ze mu tam jest baaardzooo dobrze

to hotel w Obornikach , weterynarz go prowadzi :) .

ciapuś , już dodaję Bambo
napisane jest , że jest średni , a mnie się wydaje , że mini ze zdjęcia (może się mylę)

Porobimy mu ogłoszenia - przydałyby się dane kontaktowe:lol:

Posted

Hej Ciapuś:lol:jak się miewa słodka Ciapulka?:loveu:

No właśnie dane do ogłoszeń poprosimy. Mnie się też mini wydaje, ale to może tylko na zdjęciu:roll:

Posted

[quote name='Energy']Hej Ciapuś:lol:jak się miewa słodka Ciapulka?:loveu:

No właśnie dane do ogłoszeń poprosimy. Mnie się też mini wydaje, ale to może tylko na zdjęciu:roll:[/QUOTE]

Ciapulka miewa sie całkiem nieźle
żałuje ale nie widziałam Bambo na żywo więc nie bardzo wiem jakiej jest wielkości

Posted

Donoszę, że tyski ATOS , nr 1 MA DOM !

DZIĘKUJEMY wszystkim pudlowym cioteczkom bo osoba, która go adoptowała zgłosiła się z ogłoszenia !

szczegóły , wiadomo - utajnione

Posted

[quote name='Piromanka']Którego następnego oglaszać?

może Kubę ? ostatnio wrzuciłam tutaj jego nowe zdjęcia . Biedak siedzi w hotelu , a jego towarzyszka Kora już została adoptowana

[quote name='JOMA']Donoszę, że tyski ATOS , nr 1 MA DOM !

DZIĘKUJEMY wszystkim pudlowym cioteczkom bo osoba, która go adoptowała zgłosiła się z ogłoszenia !

Super wiadomości - bardzo, bardzo się cieszę . Tyskie psiaczki były "pierwszymi" na wątku i od nich to wszystko się zaczęło
:laola:

Coś ruszyło znowu z adopcjami :multi:

Posted

I ja bardzo się cieszę:multi::multi::multi:
Atosek szczęścia psiaczku:loveu::loveu::loveu:

Dzięki JOMA za informację:lol:

Posted

To miód na moje serce, bo ja go ogłaszałam!!!!!!!!!!
CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='GPooLCLD']snuszkak , ten psiak wygląda na młodego , wiesz ile ma lat mniej/więcej ?

Właśnie byłam z Martą pytać o tyle psiaków, że o pudelku tylko wspomniałyśmy, no i powiedzieli nam że dzikus jest nieadopcyjny, jeśli myślicie, że jest jakaś szansa pomyśleć o hoteliku lub DT dla tego psiaka to dowiemy się szczegółów po świętach o wiek płeć itp, jak będzie ich opiekunka Tamara to obiecała nam że pojdziemy z nią do tych boksów do środka i same też zobaczymy faktyczne zachowanie psiaka do obcych bo przez kraty miał nas w tyłku

Posted

[quote name='Piromanka']Ok. Dzięki. Rezerwuję sobie go do ogloszeń ;-)

uzupełniłam pierwszą stronę , Kuba ma teraz nr 9 ;)

[quote name='snuszkak']Właśnie byłam z Martą pytać o tyle psiaków, że o pudelku tylko wspomniałyśmy, no i powiedzieli nam że dzikus jest nieadopcyjny, jeśli myślicie, że jest jakaś szansa pomyśleć o hoteliku lub DT dla tego psiaka to dowiemy się szczegółów po świętach o wiek płeć itp, jak będzie ich opiekunka Tamara to obiecała nam że pojdziemy z nią do tych boksów do środka i same też zobaczymy faktyczne zachowanie psiaka do obcych bo przez kraty miał nas w tyłku

Pomyślimy coś o tym psiaku , tylko właśnie przydałoby się więcej informacji o nim .
Czy reaguje agresywnie ?

Wiek /płeć , do psów jest chyba ok , jak siedzi w wspólnym boksie .

[quote name='JOMA']Piromanko - tyszanie dziękują za ogłoszenia !

teraz tyszanie trzymają kciuki za resztę pudliszonków kochanych !

kciuki zawsze są pożądane i mile widziane :) Dzięki !

Posted

Dziewczyny, wszystkiego najlepsiejszego na święta - zdrówka, odpoczynku, miłych chwil z psiakami i niech Wam się pudelkowate wyadoptowują jak ciepłe bułeczki, a na każdego niech czeka dobry domek. I świąteczne kciuki dla Atoska. Serdeczności dla wszystkich.

Posted

Energy mysle ze tak ale napewno po swietach.Daj mi numer do pani to zadzwonie do niej i pogadam i ew. sie umowie;)
No i przeslij mi ta ankiete koniecznie na maila zebym napewno o wszystko sie wypytala. Pomyslalam ,ze moze pojechalabym z Lolem co? Mysle ,ze podejscie do psa tez bedzie wtedy lepiej widac.Co o tym myslicie?