Energy Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 GPooLCLD napisał(a):zaraz zapytam kogoś 5 letni pudel dla starszej Pani , to nie wiem czy dobry pomysł I ja nie jestem przekonana, maila z pytaniem w tej sprawie też wysłałam. Kwestia co to znaczy starsza pani:cool3: Quote
al'akir Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Energy napisał(a):I ja nie jestem przekonana, maila z pytaniem w tej sprawie też wysłałam. Kwestia co to znaczy starsza pani:cool3: no ja właśnie o tej osobie, do której maila wysłałaś (tak podejrzewam) pomyślałam :) Quote
mshume Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 I czy mieszka z rodziną, czy sama itd itp, takie rzeczy należy ustalić na wizycie przedadopcyjnej. Moja Bianca mieszka u starszej pani i ma jak w raju.W adopcji uczystniczyła również jej córka. Quote
soboz4 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ja nie jestem w stanie zrobić wizyty adopcyjnej - mieszkam w Katowicach - Pani w Gdańsku, nie jestem zwolennikiem oddawania psów starszym osobom, ale z drugiej strony miałam sporo przykładów, że psy żyły jak w raju i pierwsze odeszły ze świata, ale na pewno jest to ryzyko. W każdym razie proszę o to by ktoś ode mnie zabrał numer do Pani i zadecydował o adopcji. Quote
mshume Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wrzuć na wątek kudłaczy, ze potrzebujesz wizytę. Tam spory ruch :) Quote
Mameczka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Pudelka z okolic trojmiasta, to moze byc ciezko, ale moze do pani akurat sie usmiechnie szczescie.Pytanie tylko jak bardzo starsza jest ta pani Quote
al'akir Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 soboz4 napisał(a):ja nie jestem w stanie zrobić wizyty adopcyjnej - mieszkam w Katowicach - Pani w Gdańsku, nie jestem zwolennikiem oddawania psów starszym osobom, ale z drugiej strony miałam sporo przykładów, że psy żyły jak w raju i pierwsze odeszły ze świata, ale na pewno jest to ryzyko. W każdym razie proszę o to by ktoś ode mnie zabrał numer do Pani i zadecydował o adopcji. Ale my piszemy w sensie , że Pani może sobie nie poradzić z tak aktywnym, młodym psem . Już kogoś załatwiamy , żeby zajął się sprawą na miejscu , znaczy Energy załatwia Quote
Equus Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 No to w pudlach się coś ruszyło! Zerknijcie proszę też do "mojej" Miki, ona nie pudel co prawda ale do niej nikt prawie nie zagląda:shake: A są nowe zdjecia! http://www.dogomania.pl/threads/177671-szalona-wdziAE-czna-Miki-mieszka-w-rozpadajAE-cej-siAE-budzie-POMOCY/page14 Quote
feliksik Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 cafeanimal dla Leosia: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Leon,12229 Quote
ciapuś Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Dziewczyny właśnie miałam telefon od Pani z pod Krakowa która szuka pudelka. Pani ma uczulenie na sierść więc szuka psa z włosem( przez 16 lat miała pudla i było ok,psiak właśnie odszedł kilka dni temu) Jeśli macie coś w Krakowie to mogę podać komuś na PW tel do tej Pani Quote
al'akir Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='ciapuś']Dziewczyny właśnie miałam telefon od Pani z pod Krakowa która szuka pudelka. Pani ma uczulenie na sierść więc szuka psa z włosem( przez 16 lat miała pudla i było ok,psiak właśnie odszedł kilka dni temu) Jeśli macie coś w Krakowie to mogę podać komuś na PW tel do tej Pani a masz możliwość podrzucenia Pani propozycji pudli ? (np mail) transport będziemy kombinować w razie czego . Pani chce psa/sukę , młodego/starszego, dużego/małego ? Wspominała coś ? Najbliżej jest Frędzelka z Buska Quote
al'akir Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 ciapuś napisał(a):mogę Ci podać nr tel do Pani ok :) dzięki . Jakby się Pani spodobał pudelek z tresy Warszawa-Kraków to będzie transport w środę (jedzie szczylek wtedy do domku ) Może Pompon / Leon . Quote
al'akir Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 mshume napisał(a):To Pompon w końcu nie ma DS? a gdzie jest napisane , że ma ??????? nie zauważyłam:razz: Quote
mshume Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Była chętna na jego adopcję, lekarka.Nie wyszło? Quote
al'akir Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 mshume napisał(a):Była chętna na jego adopcję, lekarka.Nie wyszło? kurcze nie wiem , nie było mnie chodzi Ci o tego maila z allegro ? Quote
koosiek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Czaruś wrócił już do azylu :( Znowu siedzi w małej klatce :( Quote
al'akir Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 koosiek napisał(a):Czaruś wrócił już do azylu :( Znowu siedzi w małej klatce :( a czemu wrócił ? :( Quote
koosiek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Pisałam wcześniej, że nie może długo zostać na DT... No i musiał wrócić. Szkoda mi go, te ciągłe zmiany miejsca mogą jeszcze pogorszyć jego problemy, a psy z problemami mają w azylu dożywocie :( Quote
Onaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Schronisko Łódź. Spokojny 12-letni mix pudelka średniej wielkości Supełek. Piesek nie ma ząbków, jego sierść też nie jest w najlepszym stanie. Quote
Energy Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Niestety Agata nie może się zająć sprawą psiaka dla Pani z Gdańska, a Pinesk@ nie odpisała. Nie znam nikogo więcej z tych okolic. Dogo mamy robić dla psiaka ogłoszenia? Quote
Onaa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Energy napisał(a):Niestety Agata nie może się zająć sprawą psiaka dla Pani z Gdańska, a Pinesk@ nie odpisała. Nie znam nikogo więcej z tych okolic. A brazowa ? Quote
Recommended Posts