Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GPooLCLD napisał(a):
zaraz zapytam kogoś

5 letni pudel dla starszej Pani , to nie wiem czy dobry pomysł

I ja nie jestem przekonana, maila z pytaniem w tej sprawie też wysłałam.
Kwestia co to znaczy starsza pani:cool3:

Posted

Energy napisał(a):
I ja nie jestem przekonana, maila z pytaniem w tej sprawie też wysłałam.
Kwestia co to znaczy starsza pani:cool3:

no ja właśnie o tej osobie, do której maila wysłałaś (tak podejrzewam) pomyślałam :)

Posted

I czy mieszka z rodziną, czy sama itd itp, takie rzeczy należy ustalić na wizycie przedadopcyjnej. Moja Bianca mieszka u starszej pani i ma jak w raju.W adopcji uczystniczyła również jej córka.

Posted

ja nie jestem w stanie zrobić wizyty adopcyjnej - mieszkam w Katowicach - Pani w Gdańsku, nie jestem zwolennikiem oddawania psów starszym osobom, ale z drugiej strony miałam sporo przykładów, że psy żyły jak w raju i pierwsze odeszły ze świata, ale na pewno jest to ryzyko.
W każdym razie proszę o to by ktoś ode mnie zabrał numer do Pani i zadecydował o adopcji.

Posted

soboz4 napisał(a):
ja nie jestem w stanie zrobić wizyty adopcyjnej - mieszkam w Katowicach - Pani w Gdańsku, nie jestem zwolennikiem oddawania psów starszym osobom, ale z drugiej strony miałam sporo przykładów, że psy żyły jak w raju i pierwsze odeszły ze świata, ale na pewno jest to ryzyko.
W każdym razie proszę o to by ktoś ode mnie zabrał numer do Pani i zadecydował o adopcji.

Ale my piszemy w sensie , że Pani może sobie nie poradzić z tak aktywnym, młodym psem .

Już kogoś załatwiamy , żeby zajął się sprawą na miejscu , znaczy Energy załatwia

Posted

Dziewczyny właśnie miałam telefon od Pani z pod Krakowa która szuka pudelka.
Pani ma uczulenie na sierść więc szuka psa z włosem( przez 16 lat miała pudla i było ok,psiak właśnie odszedł kilka dni temu)
Jeśli macie coś w Krakowie to mogę podać komuś na PW tel do tej Pani

Posted

[quote name='ciapuś']Dziewczyny właśnie miałam telefon od Pani z pod Krakowa która szuka pudelka.
Pani ma uczulenie na sierść więc szuka psa z włosem( przez 16 lat miała pudla i było ok,psiak właśnie odszedł kilka dni temu)
Jeśli macie coś w Krakowie to mogę podać komuś na PW tel do tej Pani

a masz możliwość podrzucenia Pani propozycji pudli ? (np mail)
transport będziemy kombinować w razie czego .
Pani chce psa/sukę , młodego/starszego, dużego/małego ? Wspominała coś ?

Najbliżej jest Frędzelka z Buska

Posted

ciapuś napisał(a):
mogę Ci podać nr tel do Pani

ok :) dzięki .

Jakby się Pani spodobał pudelek z tresy Warszawa-Kraków to będzie transport w środę (jedzie szczylek wtedy do domku )
Może Pompon / Leon .

Posted

Pisałam wcześniej, że nie może długo zostać na DT... No i musiał wrócić. Szkoda mi go, te ciągłe zmiany miejsca mogą jeszcze pogorszyć jego problemy, a psy z problemami mają w azylu dożywocie :(

Posted

Schronisko Łódź.
Spokojny 12-letni mix pudelka średniej wielkości Supełek.
Piesek nie ma ząbków, jego sierść też nie jest w najlepszym stanie.

Posted

Niestety Agata nie może się zająć sprawą psiaka dla Pani z Gdańska, a Pinesk@ nie odpisała. Nie znam nikogo więcej z tych okolic.

Dogo mamy robić dla psiaka ogłoszenia?

Posted

Energy napisał(a):
Niestety Agata nie może się zająć sprawą psiaka dla Pani z Gdańska, a Pinesk@ nie odpisała. Nie znam nikogo więcej z tych okolic.

A brazowa ?