Onaa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Sabina02 napisał(a):Apsy.... czyli nick APSA ? Tak, APSA. Quote
al'akir Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 a na Paluchu psy są kastrowane ? (w opisie Pompona nic o tym nie pisze ) Quote
Sabina02 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dogo07 napisał(a):Tak, APSA. Dzieki! Wyslalam PM do APSY i wlasnie mi odpisala, ze juz napisala do tej Pani. Teraz pozostaje nam trzymac kciuki za Pomponika! Quote
migdalena Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 GPooLCLD napisał(a):a na Paluchu psy są kastrowane ? (w opisie Pompona nic o tym nie pisze ) Jak są lub wyglądają na rasowe,to przed adopcją idą do kastracji,obowiązkowo.Jesli to zwykłe kundelki,to kolejka się wydłuza...Oczywiście w umowie adopcyjnej,jest gwarancja bezpłatnie wykonanego zabiegu na Paluchu.Ustala sie termin tel.i przywozi psa. Quote
Energy Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Sabina02 napisał(a):Dzieki! Wyslalam PM do APSY i wlasnie mi odpisala, ze juz napisala do tej Pani. Teraz pozostaje nam trzymac kciuki za Pomponika! Trzymam bardzo mocno:p Quote
al'akir Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 migdalena napisał(a):Jak są lub wyglądają na rasowe,to przed adopcją idą do kastracji,obowiązkowo.Jesli to zwykłe kundelki,to kolejka się wydłuza...Oczywiście w umowie adopcyjnej,jest gwarancja bezpłatnie wykonanego zabiegu na Paluchu.Ustala sie termin tel.i przywozi psa. to dobrze , bo Pani chce psiaka po kastracji , a Pompon raso-podobny :) Trzymam mocno kciuki za niego !:kciuki: i za szczylka , bo pojawiła się propozycja domku dla niego:kciuki: Quote
Mameczka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 No piekny ten pomponik.Ktos nieodpowiedzialny moglby chciec zrobic takich pomponikow wiecej , wiec to ,ze babeczka chce go kastrowac od razu swiadczy o tym ze jest rozsadna. Oby sie udalo z adopcja tych psiakow... Quote
Energy Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Potrzebny transport Warszawa-Kraków jest DS dla szczeniaczka-pudliszonka:lol: Quote
Equus Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Energy napisał(a):Potrzebny transport Warszawa-Kraków jest DS dla szczeniaczka-pudliszonka:lol: Spróbujcie się skontaktować z pati-c - ja z nią załatwiałam transport Fibi i cena była bardzo korzystna. Mameczka - masz niepodlinkowane banerki ;) Quote
mshume Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Byłam dziś na Paluchu: 2 białe miniaturki pudelka (psy) ok.10 lat, jeden morelowy średni ok.7 lat (według schronu 10-12 lat ), bardzo energiczny i jeden pieprz sól 12 lat :( Potem wstawię fotki morelki zrobione przez Migdalenę. PYTANIE: Pixi z Łodzi to jest jeszcze w schronie? Kto wie jakiej ona jest wielkości? Quote
Energy Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Pixi wstawiła na wątek rita60, pewnie wie coś więcej o suni. Czekamy na zdjęcia morelki, a jest szansa na zdjęcia wszystkich pudliszonów? Quote
Mameczka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Equus napisał(a):Spróbujcie się skontaktować z pati-c - ja z nią załatwiałam transport Fibi i cena była bardzo korzystna. Mameczka - masz niepodlinkowane banerki ;) O kurcze ja chyba jakas durnowata jestem. Nie udaje mi sie zrobic tych banerkow.Kiedys ktos mi juz tlumaczyl ale cos nie wyszlo. Prosze o instrukcje dla niedorozwinietych komputerowo na PW ;) Quote
Energy Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Jaki kontakt do ogłoszeń dla Leona? Jakieś jeszcze informacje o nim? Quote
JOMA Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Matko ile starszych pudliszonów. Może i ludzie wyrzucają staruszki ale te staruszki trzeba też bardziej pilnować. Mój staruszek nie widzi nie słyszy samochodu. Chociaż jest tylko trochę ślepawy no głuchawy bardziej. Nie spuszczam go z linki (5 metrowa) po prostu nie panuję nad nim. Można go wołać a on stoi obok i nic. Gdyby się zgubił z pewnością by się nie znalazł - to okropne ! Quote
mshume Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Info ode mnie i Migdaleny: Leon to starszy pudelek, ale ma temperament teriera:żywotny smiga na spacerze jak 2-latek, nie przepada za innymi psami.Jak dla mnie ok.6 letni(w zęby zaglądałam i nie są złe)- ale według metryki schroniska ma ok.10 lat.W klateczce natomiast grzeczniutko siedzi, łapkę przez kraty podaje. Łagodny dla ludzi.Na wielkość jest mini-średni.Jest po kastracji. kontakt: siuncia@interia.pl, 607182400 Quote
Energy Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Ok, dzięki:p A co z pozostałymi pudliszonami, będą zdjęcia? Quote
filodendron Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ten morelek taki ładny, wystrzyżony trafił do schroniska? Zadbany jest - musiał się komuś zgubić. Quote
migdalena Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 W środę postaram sie wyjść z czarno-srebrnym,to zrobię zdjęcia.On jest na pewno starszy od morelka-Leona. Quote
mshume Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 I jeszcze ten biały potrzebuje zdjęć, może też zajrzę na trochę, to pomogę. Quote
migdalena Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 mshume napisał(a):I jeszcze ten biały potrzebuje zdjęć, może też zajrzę na trochę, to pomogę. Zaglądaj:multi:będę miała mniej roboty;) Quote
soboz4 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Zadzwoniła do mnie starsza Pani z Gdańska, która chce adoptować pudelka najchętniej 5-7 letniego, proszę o kontakt z wolontariuszem w Gdańsku (lub wybrzeżu), który mógłby zająć się sprawą i znalezieniem dla pani odpowiedniego pieska, na priv poddam numer jej telefonu Quote
al'akir Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 soboz4 napisał(a):Zadzwoniła do mnie starsza Pani z Gdańska, która chce adoptować pudelka najchętniej 5-7 letniego, proszę o kontakt z wolontariuszem w Gdańsku (lub wybrzeżu), który mógłby zająć się sprawą i znalezieniem dla pani odpowiedniego pieska, na priv poddam numer jej telefonu zaraz zapytam kogoś 5 letni pudel dla starszej Pani , to nie wiem czy dobry pomysł Quote
Recommended Posts