Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energy napisał(a):
dzięki, zaraz wstawię:lol:

886-303-309 też nie pamiętam, gdzie było wpisane, ale jest w cafaanimal Feliksika;)

to wstawiam szybko , bo znowu zginie :)

Posted

kochani ....

Jammal odebrany i jest zle...tragicznie...

czyli...

zabieg sie udal kastracji-Jammal bez jajek już

oczko to blizna bedziemy zaleczac, zeby do jakis wrzodow czy innych zakazen nie doszlo.

noga wymaga natychmiastowej operacji a dokladnei natychmiastowej operacji wymaga staw biodrowy. musi miec scieta glowke kosci i musi miec to robione na wczoraj

umowieni jestesmy na poniedziałek, problem jest tylko jeden... musimy zdobyć 500zł do poniedzialku

kochani my nie jestesmy wstanie wylozyc takich pieniedzy. poki co doszla jedynie wplata od pudelków 100zł.

po operacji biorda bedzie wiadomo co z kolanem, generalnei kosc miedzy bioderm a kolanem jest obrocona o 90 stopni. generalnei weterynarz powiedzial, ze Jammal nei powinien w ogole chodzic, powienin zwijac sie z bolu a nie skakac z radosci...

moze uda sie naprawic kolano ale to nie wiadomo dopoki nie bedzie biodro naprawione.

kochani w jaki sposob mozna zrobic akcje cegielkowa albo cos? jezeli Jam nie bedzie mial operacji nogi, rownie dobrze mozna mu ja amputowac, bo noga sprawa olbrzymi bol do ktorego Jamal sie nie przyznaje..

jestem zalamana...

Posted

Mrówa napisałam Ci na wątku , proszę zmień tytuł, musi być jeszcze bardziej łapiący za serce.
Biedak, może dlatego nie odebrano go ze schronu...

Posted

yuki napisał(a):
On ma wywalony staw biodrowy. To jest jakiś stary uraz, wet powiedział , że jego to nie boli, ale operacja jest wskazana. Trzeba mu usunąć głowę kości udowej. Dodatkowo powinien mieć wyszlifowany staw kolanowy, bo tam tez jest problem. Wszystko to razem ma mu pomóc w usprawnieniu tej łapki. Więc myślę , ze bazarek jest jak najbardziej wskazany:) i w ogóle można by mu wątek założyć, żeby Dorota sama z tym nie została.

zobaczcie co yuki pisala juz 27.02
Psiak juz w schronie zostal zdiagnozowany.Szkoda ,ze ten post jakos zostal niezauwazony ,bo bysmy mogli juz duzo wczesniej kase zbierac ,teraz bedzie ciezej ..ale damy rade:)

Posted

monika083 napisał(a):
zobaczcie co yuki pisala juz 27.02
Psiak juz w schronie zostal zdiagnozowany.Szkoda ,ze ten post jakos zostal niezauwazony ,bo bysmy mogli juz duzo wczesniej kase zbierac ,teraz bedzie ciezej ..ale damy rade:)

Myślę, że Mrowa chciała potwierdzić diagnozę u swoich wetów, tym bardziej, że wydawało się, że nie cierpi.
Musimy dać radę:lol:

Posted

Nie wiem, czy to nie jest głupi pomysł, ale na tych bazarkach są takie różne rzeczy, że co mi tam... Mogę przekazać 10-15 egz. takiej książeczki:
http://www.mareno.pl/prod/MIDN/83-913955-5-9
Można ją dać nawet za 5 zł plus wysyłka, może z 50 zł by wypłynęło (mogę się zająć wysyłką jak w przypadku poprzednich książek) pytanie tylko, czy na dogo znajdą się jeszcze wielbiciele Ally McBeal, ktoś pamięta ten serial?

I jeszcze drugie, może głupie pytanie. Stoi mi na półce i marnuje się preparat witaminowy Dolfos Biotyna 300g. Opakowanie jest napoczęte - nie wiem, ile zużyłam, ale niedużo, bo w tej chwili proszek razem z opakowaniem waży 301 g, więc mój pies zjadł wagę opakowania :) Data ważności do sierpnia tego roku. Zmarnuje się, więc pomyślałam, że może ktoś, kto dochodzi do pudelków, które jeszcze nie mają swojego człowieka, chciałby to wziąć dla któregoś kudłacza. Nie wiem jednak, czy w ogóle jest w zwyczaju przekazywanie naruszonych produktów - jeśli nie, to wybaczcie. Pomyślałam, że nie zaszkodzi zapytać - w końcu do schroniska tez czasem oddawałam otwarte paczki karmy, której mój księciunio nie zechciał nawet powąchać, bo szkoda było wyrzucić.

Posted

otwarte i częściowo użyte rzeczy są sprzedawane na bazarku .

jak chcesz to mogę zrobić bazarek :) - już się nauczyłam !

jeszcze jedno 100zł pójdzie na Jammala z pudlowej skarbonki , zaraz zrobię przelew i wszystko uzupełnię .

Posted

GPooLCLD napisał(a):
otwarte i częściowo użyte rzeczy są sprzedawane na bazarku .

jak chcesz to mogę zrobić bazarek :) - już się nauczyłam !

Deklarujesz zrobienie bazarku książkom o Ally McBeal czy Dolfosowi? Jakoś mi się wydaje, że nie wypada sprzedawać "nadjedzonej" rzeczy ;) Myślałam, że ktoś weźmie dla ktoregoś z pudelków - w końcu to na sierść :)

Posted

filodendron napisał(a):
Deklarujesz zrobienie bazarku książkom o Ally McBeal czy Dolfosowi? Jakoś mi się wydaje, że nie wypada sprzedawać "nadjedzonej" rzeczy ;) Myślałam, że ktoś weźmie dla ktoregoś z pudelków - w końcu to na sierść :)

mogę zrobić i to i to :)
Ale oczywiście przepatrz sobie na pierwszą stronę i możesz któremuś pudliszonowi sprezentować !

Posted

No to się trochę dzieje w pudlowym świecie! Trzymam kciuki za Jammala!
P.S. Czy Wy też macie takie problemy z dogo?? Teraz nie mogę otworzyć PW!

Posted

Equus napisał(a):
No to się trochę dzieje w pudlowym świecie! Trzymam kciuki za Jammala!

a jaką masz przeglądarkę ?

Posted

[quote name='GPooLCLD']mogę zrobić i to i to :)

Rozkręcasz się coraz bardziej:multi:

[SIZE="1"]skrzyneczka;)

[quote name='Equus']No to się trochę dzieje w pudlowym świecie! Trzymam kciuki za Jammala!

Na dwa pierwsze zabiegi są już pieniądze, jeszcze na kolano;)
Ja teraz mam mniejszy problem z pocztą, niż przed poprawkami:p

Posted

[quote name='filodendron']GPooLCLD,dziękuję - to zorganizuję zdjęcia i opis książki. Korzystając z pw na dogo można wysyłać załączniki?

nie ma za co :)
Na pw możesz wklejać zdjęcia tak samo jak na forum .

Equus wysłałam maila .