Energy Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 dzięki, zaraz wstawię:lol: 886-303-309 też nie pamiętam, gdzie było wpisane, ale jest w cafaanimal Feliksika;) Quote
al'akir Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Energy napisał(a):dzięki, zaraz wstawię:lol: 886-303-309 też nie pamiętam, gdzie było wpisane, ale jest w cafaanimal Feliksika;) to wstawiam szybko , bo znowu zginie :) Quote
mari23 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Energy']A nie no na tym zdjęciu to widać, że średniaczek:lol: GPooLCLD miałaś oczywiście rację:placz::evil_lol: Co to za cudna stójka:lol: ta cudna stójka to szkieletor Rufus... zdrowy, tylko zagłodzony był, młody jeszcze i domku szuka :) http://www.dogomania.pl/threads/177176-Szkieletor-rufus-pod-skrzydaA-ami-animalsA-w-i-weta-czeka-na-dom-staA-y Quote
mrowa23 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 kochani .... Jammal odebrany i jest zle...tragicznie... czyli... zabieg sie udal kastracji-Jammal bez jajek już oczko to blizna bedziemy zaleczac, zeby do jakis wrzodow czy innych zakazen nie doszlo. noga wymaga natychmiastowej operacji a dokladnei natychmiastowej operacji wymaga staw biodrowy. musi miec scieta glowke kosci i musi miec to robione na wczoraj umowieni jestesmy na poniedziałek, problem jest tylko jeden... musimy zdobyć 500zł do poniedzialku kochani my nie jestesmy wstanie wylozyc takich pieniedzy. poki co doszla jedynie wplata od pudelków 100zł. po operacji biorda bedzie wiadomo co z kolanem, generalnei kosc miedzy bioderm a kolanem jest obrocona o 90 stopni. generalnei weterynarz powiedzial, ze Jammal nei powinien w ogole chodzic, powienin zwijac sie z bolu a nie skakac z radosci... moze uda sie naprawic kolano ale to nie wiadomo dopoki nie bedzie biodro naprawione. kochani w jaki sposob mozna zrobic akcje cegielkowa albo cos? jezeli Jam nie bedzie mial operacji nogi, rownie dobrze mozna mu ja amputowac, bo noga sprawa olbrzymi bol do ktorego Jamal sie nie przyznaje.. jestem zalamana... Quote
Energy Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Mrówa napisałam Ci na wątku , proszę zmień tytuł, musi być jeszcze bardziej łapiący za serce. Biedak, może dlatego nie odebrano go ze schronu... Quote
mrowa23 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 zmienilam juz:( Madzia z psia.... kosc obiecala przelac pare groszy na Jamisia :) Quote
mrowa23 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 dzieki dziewczyny bez was nie dalabym rady tego ogranac Quote
al'akir Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='mrowa23']dzieki dziewczyny bez was nie dalabym rady tego ogranac nie ma za co dziękować , mam nadzieję że się uda! Musi się udać . Bazarek na Jammala, zrobiony przez monikę083 http://www.dogomania.pl/threads/182046-Expressowy-obrazowy-zbieramy-na-operacje-lapki-inaczej-amputacja-do-21-03-POMOCY?p=14313929#post14313929 Quote
monika083 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 yuki napisał(a):On ma wywalony staw biodrowy. To jest jakiś stary uraz, wet powiedział , że jego to nie boli, ale operacja jest wskazana. Trzeba mu usunąć głowę kości udowej. Dodatkowo powinien mieć wyszlifowany staw kolanowy, bo tam tez jest problem. Wszystko to razem ma mu pomóc w usprawnieniu tej łapki. Więc myślę , ze bazarek jest jak najbardziej wskazany:) i w ogóle można by mu wątek założyć, żeby Dorota sama z tym nie została. zobaczcie co yuki pisala juz 27.02 Psiak juz w schronie zostal zdiagnozowany.Szkoda ,ze ten post jakos zostal niezauwazony ,bo bysmy mogli juz duzo wczesniej kase zbierac ,teraz bedzie ciezej ..ale damy rade:) Quote
Energy Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 monika083 napisał(a):zobaczcie co yuki pisala juz 27.02 Psiak juz w schronie zostal zdiagnozowany.Szkoda ,ze ten post jakos zostal niezauwazony ,bo bysmy mogli juz duzo wczesniej kase zbierac ,teraz bedzie ciezej ..ale damy rade:) Myślę, że Mrowa chciała potwierdzić diagnozę u swoich wetów, tym bardziej, że wydawało się, że nie cierpi. Musimy dać radę:lol: Quote
filodendron Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Nie wiem, czy to nie jest głupi pomysł, ale na tych bazarkach są takie różne rzeczy, że co mi tam... Mogę przekazać 10-15 egz. takiej książeczki: http://www.mareno.pl/prod/MIDN/83-913955-5-9 Można ją dać nawet za 5 zł plus wysyłka, może z 50 zł by wypłynęło (mogę się zająć wysyłką jak w przypadku poprzednich książek) pytanie tylko, czy na dogo znajdą się jeszcze wielbiciele Ally McBeal, ktoś pamięta ten serial? I jeszcze drugie, może głupie pytanie. Stoi mi na półce i marnuje się preparat witaminowy Dolfos Biotyna 300g. Opakowanie jest napoczęte - nie wiem, ile zużyłam, ale niedużo, bo w tej chwili proszek razem z opakowaniem waży 301 g, więc mój pies zjadł wagę opakowania :) Data ważności do sierpnia tego roku. Zmarnuje się, więc pomyślałam, że może ktoś, kto dochodzi do pudelków, które jeszcze nie mają swojego człowieka, chciałby to wziąć dla któregoś kudłacza. Nie wiem jednak, czy w ogóle jest w zwyczaju przekazywanie naruszonych produktów - jeśli nie, to wybaczcie. Pomyślałam, że nie zaszkodzi zapytać - w końcu do schroniska tez czasem oddawałam otwarte paczki karmy, której mój księciunio nie zechciał nawet powąchać, bo szkoda było wyrzucić. Quote
al'akir Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 otwarte i częściowo użyte rzeczy są sprzedawane na bazarku . jak chcesz to mogę zrobić bazarek :) - już się nauczyłam ! jeszcze jedno 100zł pójdzie na Jammala z pudlowej skarbonki , zaraz zrobię przelew i wszystko uzupełnię . Quote
al'akir Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 bazarki na Jammala : http://www.dogomania.pl/threads/182076-Ubierz-sie-pieknie-na-Jammala-do-28-03-godz-21-00 http://www.dogomania.pl/threads/182046-Expressowy-obrazowy-zbieramy-na-operacje-lapki-inaczej-amputacja-do-21-03-POMOCY http://www.dogomania.pl/threads/182060-Amputacja-A-apki-czy-2-zA-operacja-na-juz-fotki-na-sprzedaz-do-28-03-do-24-00?p=14316259#post14316259 i ogólny na pudle : http://www.dogomania.pl/threads/181382-Plecaczki-KubeA-ek-na-10kg-karmy-NA-PUDLE-W-POTRZEBIE-Do-21-03-2010-godz-24-00 zapraszamy :) Quote
filodendron Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 GPooLCLD napisał(a):otwarte i częściowo użyte rzeczy są sprzedawane na bazarku . jak chcesz to mogę zrobić bazarek :) - już się nauczyłam ! Deklarujesz zrobienie bazarku książkom o Ally McBeal czy Dolfosowi? Jakoś mi się wydaje, że nie wypada sprzedawać "nadjedzonej" rzeczy ;) Myślałam, że ktoś weźmie dla ktoregoś z pudelków - w końcu to na sierść :) Quote
al'akir Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 filodendron napisał(a):Deklarujesz zrobienie bazarku książkom o Ally McBeal czy Dolfosowi? Jakoś mi się wydaje, że nie wypada sprzedawać "nadjedzonej" rzeczy ;) Myślałam, że ktoś weźmie dla ktoregoś z pudelków - w końcu to na sierść :) mogę zrobić i to i to :) Ale oczywiście przepatrz sobie na pierwszą stronę i możesz któremuś pudliszonowi sprezentować ! Quote
Equus Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 No to się trochę dzieje w pudlowym świecie! Trzymam kciuki za Jammala! P.S. Czy Wy też macie takie problemy z dogo?? Teraz nie mogę otworzyć PW! Quote
al'akir Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Equus napisał(a):No to się trochę dzieje w pudlowym świecie! Trzymam kciuki za Jammala! P.S. Czy Wy też macie takie problemy z dogo?? Teraz nie mogę otworzyć PW! a jaką masz przeglądarkę ? Quote
Energy Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='GPooLCLD']mogę zrobić i to i to :) Rozkręcasz się coraz bardziej:multi: [SIZE="1"]skrzyneczka;) [quote name='Equus']No to się trochę dzieje w pudlowym świecie! Trzymam kciuki za Jammala! P.S. Czy Wy też macie takie problemy z dogo?? Teraz nie mogę otworzyć PW! Na dwa pierwsze zabiegi są już pieniądze, jeszcze na kolano;) Ja teraz mam mniejszy problem z pocztą, niż przed poprawkami:p Quote
al'akir Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Energy']Rozkręcasz się coraz bardziej:multi: skrzyneczka;) a dziękuje , dziękuję :) już, już opróżniam Quote
Equus Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 GPooLCLD napisał(a):a jaką masz przeglądarkę ? Firefoxa. I jeszcze godzinę temu wszystko działało! Quote
al'akir Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Equus napisał(a):Firefoxa. I jeszcze godzinę temu wszystko działało! no to teoretycznie powinno Ci chodzić ok:razz: Quote
filodendron Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 GPooLCLD,dziękuję - to zorganizuję zdjęcia i opis książki. Korzystając z pw na dogo można wysyłać załączniki? Quote
al'akir Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='filodendron']GPooLCLD,dziękuję - to zorganizuję zdjęcia i opis książki. Korzystając z pw na dogo można wysyłać załączniki? nie ma za co :) Na pw możesz wklejać zdjęcia tak samo jak na forum . Equus wysłałam maila . Quote
Recommended Posts