al'akir Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Equus napisał(a):No niestety to dogo zaszalało! Ciągle miałam wiadomość, że nie mogę dodać posta i żebym spróbowała za ileś tam sekund. I jak sprawdzałam to nie było dodanego żadnego posta a potem patrzę i cała ich masa się dodała:angryy: Udało mi się wykasować w tym wątku ale u GP w galerii nie mam opcji usuwania posta:shake: Nie wiem dlaczego? No a ze sprawą Miki nie mogę się pogodzić. Postaram się do niej wpaść w sobotę choć w tej sytuacji to nie wiem czy ma to sens - tylko jeszcze bardziej się do niej przywiążę a w tym tempie to nie mam jak nawet pomyśleć o jakiejś pomocy:placz: ja też na pwp mogę posty usuwać , w galerii nie mogę. Mam nadzieję , że Miki nie zostanie sprzedana na tej giełdzie , będzie przynajmniej więcej czasu - tydzień (?) Quote
filodendron Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Czy numer konta pudelbonki jest ten sam, co na początku? Quote
al'akir Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 filodendron napisał(a):Czy numer konta pudelbonki jest ten sam, co na początku? tak , jest ten sam . Quote
Energy Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Pompon w metrze, oby go jakiś fajny dom wypatrzył:p Quote
al'akir Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Energy']Pompon w metrze, oby go jakiś fajny dom wypatrzył:p trzymam kciuki :multi: doszła wpłata od filodendron - 50zł , dziękujemy:loveu: Quote
Equus Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Co tam słychać w pudlowym świecie? Słuchajcie, a jak można psa wstawić do metra? Czy normalnie płaci się za ogłoszenie czy jakoś inaczej? Quote
al'akir Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Equus napisał(a):Co tam słychać w pudlowym świecie? Słuchajcie, a jak można psa wstawić do metra? Czy normalnie płaci się za ogłoszenie czy jakoś inaczej? po staremu :) jeżeli się nie mylę to ogłoszenia w metrze są z portalu cafeanimal, ale jak oni tam "wybierają" psy do metra , to nie mam pojęcia . Quote
kizimizi Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 chciałabym dorzucić naszego "pudla". Piesek bardzo pudelkowaty, kreci mu sie sierść w loczki. Daje sie głaskać i cieszy sie do ludzi. Pudelkowata to Panienka, ma 2 lata i od 2009 mieszka w schronie. Nr 70 Mordzia Pudelkowatego i piesek wilczurkowaty z dłuuugim nosem schronisko Wałbrzyskie ale to tylko między nami bo gdyby przyszła obca osoba schron wyda psa od reki bez zadnej kontroli. Czy mogę prosić o pomoc w ogłaszaniu Panienki? Ma tylko gumtree http://www.dogomania.pl/threads/173705-Wybierz-psiaka-i-zrA-b-mu-chociaz-1-ogA-oszenie-schroniskowe-slicznoA-c-proszAE/page26 Quote
Energy Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Kizimizi oczywiście, że spróbujemy pomóc:p Nie masz zdjęcia na którym bardziej widać sunię? Poproszę jeszcze o dane do ogłoszeń i jak masz jakieś info o suni. Quote
Energy Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Nowe, cudne zdjęcia Czesia:loveu::loveu::loveu: Quote
feliksik Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 jak tylko pojawią się dane do kontaktu dla pudelkowej panienki z wałbrzyskiego to dodam ją na cafe, więc oczekuję na dane Quote
mari23 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/181770-Wyrzucona-z-pociAE-gu-Dramat-mlodziutkiej-suni-pomocy?p=14292342#post14292342 dramat!!! :-( dostałam prośbę o pomoc i przekazuję tu, bo to mix pudelka Quote
Energy Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Mari23 zerknij proszę czy to jest ta sama sunia, którą mamy na 1 stronie z nr 19 czy inna? Quote
Equus Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Co tu taka cisza? Czyżby z powodu masakrycznego działania dogo? Czy tylko mi tak wszystko tu chodzi, strony się nie ładują a napisanie czegoś udaje się za 10-tym razem? Quote
Energy Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Equus napisał(a):Co tu taka cisza? Czyżby z powodu masakrycznego działania dogo? Czy tylko mi tak wszystko tu chodzi, strony się nie ładują a napisanie czegoś udaje się za 10-tym razem? Mnie też dogo właśnie tak chodzi:razz: Quote
kizimizi Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [quote name='Energy']Kizimizi oczywiście, że spróbujemy pomóc:p Nie masz zdjęcia na którym bardziej widać sunię? Poproszę jeszcze o dane do ogłoszeń i jak masz jakieś info o suni. to chyba wszystkei jakie mam. TAm u niej w boksie straszne wiercidupki są i nie ma jak porządnych fot porobić. A spacerów też nie ma. O sunie poza tym, ze bardzo żywiolowa, bardzo towarzyska, łagodna i pieszczotliwa nic więcej nie wiem. Widać, ze to młodzik i jeszcze zabawy jej w głowie. Jest dość mocno zaniedbana. Nie wiem jak np. na koty reaguje i nie mogę tego sprawdzić. Do psów średnich takich jak ona, jest ok. Sunia jest tak ok. do kolana w kłębie. Moje dane: kizi-mizi@wp.pl 664 532 841 Quote
al'akir Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 http://img46.imageshack.us/img46/176/dsc0036em.jpg Cudny toyeczek Czesiu :loveu: A są jakieś wieści o nim ? Jak się czuję ? Co ze zdrowiem? Nie pytam nawet o aklimatyzację , bo zdjęcia mówią same za siebie :loveu: mari23 , to chyba suczka 19 ? wygląd , historia - zgadzałyby się . już dodaję nową suńkę . Quote
kizimizi Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Energy napisał(a):Dzięki za informacje:p dzieki za pomoc;) Quote
filodendron Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Od wczoraj prawie wcale nie mogę korzystać z dogo - albo się nie uruchamia albo uruchamia się a potem kicha, ale może wreszcie uda mi się napisać, że Czesio jest po prostu słodki. Quote
al'akir Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 za nic nie mogę dodać tej nowej suńki , bo wchodzenie na dogo jest strasznie utrudnione . Quote
feliksik Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 proszębardzo - cafeanimal dla pudelki z Wałbrzycha: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Pudelka,11416 Quote
kizimizi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='feliksik']proszębardzo - cafeanimal dla pudelki z Wałbrzycha: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Pudelka,11416 dziekuje:) Quote
al'akir Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 GPooLCLD napisał(a):za nic nie mogę dodać tej nowej suńki , bo wchodzenie na dogo jest strasznie utrudnione . udało się :) Quote
Recommended Posts