Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdjęcia wstawię jak zgram z komórki. kaszelek to kasze kenelowy- właśnie rozmawiałam z Państwem:( psiak dostał już leki a ja od rana próbuję dodzwonić się do mojej wetki bo nie mogę odczytać czy w moim pakiecie szczepień na wirusówki na ten kaszel też jest szczepionka:( i nie wiem czy należy podawaćprzeciwciała itd a przy chorobie mojego stada w domu będę miała sajgon:(

Posted

Mam nadzieję Marta23t, że Twoje psiaczki są szczepione na kaszel kenelowy i nic im nie będzie, a mały na pewno szybko wyzdrowieje pod troskliwą opieką swoich wspaniałych Ludzi:loveu:

To śliczny morelek w swoim domku, dzisiaj o 6 rano:loveu:

Posted

kolejny szczęściarz :multi::multi::multi: Oby więcej takich :p
dziewczyny jesteście niesamowite watek istniej od 17 stycznia a już 13 pudliszonków grzeje dupki w domkach :kciuki:

Posted

a ja właśnie te same foty wysłałam Kasi / snuszkak / żeby wstawiła bo ja nadal ie umiem:)
szczepione są ale i tak mam obserwować- gadałam z wetką i w razie czego będę działać.
jak Wam się podoba po metamorfozie? trochę się bałam u tego fryzjera że będzie wariował ale jakiś efekt jest:)

Posted

marta23t napisał(a):
a ja właśnie te same foty wysłałam Kasi / snuszkak / żeby wstawiła bo ja nadal ie umiem:)
szczepione są ale i tak mam obserwować- gadałam z wetką i w razie czego będę działać.
jak Wam się podoba po metamorfozie? trochę się bałam u tego fryzjera że będzie wariował ale jakiś efekt jest:)

Jak szczepione to spokojnie, a gdyby nawet tfu, tfu, choć to bardzo mało prawdopodobne, zachorowały, to przeszły by dużo łagodniej, będzie dobrze:lol:
Jest cudny po matemorfozie i na pewno będzie miał super:loveu:

Posted

No to super wieści z Czesiem i panieką ze Szczecina:loveu: Czesio piękny!!!
A ja dziś kupiłam karmę dla Miki z mojego banerka (zajrzyjcie plissss bo nikt jej nie odwiedza:-( ) bo się do niej wybieram w odwedziny i tak łyso z pustymi rękami:eviltong:, a ponieważ było 10-kg friskies w promocji i do karmy dodawali kubełek na karmę to sobie pomyslałam, że wezmę to, a kubełek można wystawić na bazarku na pudelki! Co Wy na to? Kubełek całkiem fajny, można szczelnie zamknąć, mieści 10 kg karmy. Nieużywany. Wygląda tak:

Można by go dać na licytację - 15 zł wywoławcza? Tylko odbiór musi byc osobisty (Warszawa Bemowo lub Centrum) bo takiego gabarytu nie wyślę.
To jak GP dodasz do swojego bazarku?

Właśnie się dowiedziałam, że Mikę prawdopodobnie wywiozą na giełdę do Słomczyna, o nieeee:placz:

Posted

Equus napisał(a):
Może być nowy wątek! Kubełek całkiem fajny, sama bym sobie zostawiła ale pudle są w większej potrzebie
Dzięki za odwiedziny u Miki!

Myślę, że spokojnie można dołożyć do bazarku z plecakami;)
Equus zaszalała z postami:evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
Equus zaszalała z postami:evil_lol:

No niestety to dogo zaszalało! Ciągle miałam wiadomość, że nie mogę dodać posta i żebym spróbowała za ileś tam sekund. I jak sprawdzałam to nie było dodanego żadnego posta a potem patrzę i cała ich masa się dodała:angryy:
Udało mi się wykasować w tym wątku ale u GP w galerii nie mam opcji usuwania posta:shake: Nie wiem dlaczego?
No a ze sprawą Miki nie mogę się pogodzić. Postaram się do niej wpaść w sobotę choć w tej sytuacji to nie wiem czy ma to sens - tylko jeszcze bardziej się do niej przywiążę a w tym tempie to nie mam jak nawet pomyśleć o jakiejś pomocy:placz: