mari23 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 jednak pojechał do Gdyni !! hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to chyba tam, gdzie "mój" Kuba był za duży, więc poznaniaka poleciłam pani, wysłałam fotki i namiary.... ależ się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mshume Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Rozmawiałam z Migdaleną, według niej pudelek jest średni i kremowy, jest też, jak wspomniałam niestety starszy do ma ok.13 lat - wedłu oceny schroniska. Mnie wyglądał na dużego. Quote
pom-pon Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 to z okazji dnia psa życzę wszystkim czekającym pudliszonkom i tym które znalazły już swój ukochany domek wszystkiego wszystkiego najlepszego :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Energy Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Strasznie się cieszę, że mały morelek będzie miał domek w Gdyni, domek jest super. Psiak trafił do naprawdę wspaniałych ludzi:loveu: Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy się do tego przyczynili:loveu:Agata bez Ciebie tego domku by nie było:loveu: Quote
al'akir Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Equus']Ale to nie ten na którego Ania dała namiary? A jak załatwicie zdjęcia, tajny agent?:cool3: nie dodzwoniłam się tam :roll: [quote name='Energy']Bardzo dziękujemy:loveu: GPooLCLD wiem, że Tusia nie jest pudelkiem:cool3:ale jak już do nas trafiła to poprosiłam Feliksik o ogłoszenie i dla niej;) Wstaw proszę ją na 1 str, a usuń psiaczka z nr 18:-( wieczorem uzupełnię , bo jestem teraz na chwilkę :( [quote name='marta23t']pudelek nr 15 z Poznania pojechał dziś do cudownego domku do Gdyni. dziękuję za pomoc:) gdyby nie Wy domku by nie było:) wiedziałam , że MU się uda :multi::multi::multi: [quote name='mari23']jednak pojechał do Gdyni !! hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to chyba tam, gdzie "mój" Kuba był za duży, więc poznaniaka poleciłam pani, wysłałam fotki i namiary.... ależ się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ten domek :multi: [quote name='mshume']Rozmawiałam z Migdaleną, według niej pudelek jest średni i kremowy, jest też, jak wspomniałam niestety starszy do ma ok.13 lat - wedłu oceny schroniska. Mnie wyglądał na dużego. tak wygląda pudel średni apricot http://img651.imageshack.us/img651/3035/pict00063783258.jpg duży wizualnie jest sporo większy A będą zdjęcia , udało się coś cyknąć ? [quote name='pom-pon']to z okazji dnia psa życzę wszystkim czekającym pudliszonkom i tym które znalazły już swój ukochany domek wszystkiego wszystkiego najlepszego :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: dołączam się do życzeń :loveu: [quote name='Energy']Strasznie się cieszę, że mały morelek będzie miał domek w Gdyni, domek jest super. Psiak trafił do naprawdę wspaniałych ludzi:loveu: Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy się do tego przyczynili:loveu:Agata bez Ciebie tego domku by nie było:loveu: zgadzam się w 100% :multi::loveu: Quote
mshume Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Tak, jest to więc pudelek średni, wydawał mi się jaśniejszy ,ale to pewnie zależy od światła, np. twój pudelek jest jaśniejszy na drugim z lewej zdjęciu z podpisu.Zdjęć tam robić nie wolno, szczególnie,ze recepcja pod nosem.Jak się uda zrobić, to wstawię, będę tam jutro w sprawie mojej nowej DT. Quote
Energy Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 A swoją drogą to jest delikatnie mówiąc dziwne, że nie można robić zdjęć. Przecież to ma służyć psiakom. I tak się wydało GPooLCLD, że to Twój Kuba jest na zdjęciu:evil_lol: Quote
mshume Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Mozna, za uprzednim pozwoleniem na piśmie od dyrektor :p Quote
Energy Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='mshume']Mozna, za uprzednim pozwoleniem na piśmie od dyrektor :p[/QUOTE] A podania nie trzeba pisać?:cool3: Quote
Energy Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='mshume']wlasnie trzeba.[/QUOTE] No to może lepiej więcej pisać nie będę:razz:pytanie o podanie miało być żartem:shake: Quote
mshume Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 To jest taki zart Pani dyrektor, Wielki Brat czuwa... Quote
zerduszko Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='mshume']To jest taki zart Pani dyrektor, Wielki Brat czuwa...[/QUOTE] I pewnie wszystkie podania odrzuca :multi: Quote
mshume Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 pewnie uznano,ze zdjecia robione przy przyjęciu wystarczają. Ale partyzantka działa, bo zdjęcia są robione. Quote
marta23t Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 tak pojechał dotego super domku do Gdyni. Państwo w nim zakochani a ja zakochana w nich i w pudelku. Zresztą po fryzjerze go nie poznałam. brykał jak szczeniak. jest przekochany, bardzo żywotny- nie ten psiak co w schronie. musiał być nauczony jak zachowywać się u fryzjera bo był idealny, znosił wszystko dzielnie:) no i wie do czego służy kanapa i kolanka- u mnie w mieszkanku od razu wskoczył na poduchę. super chłopak z niego:) martwi mnie tylko jego kaszelek- oby to był tylko katar a nie nic więcej / kaszlał po piciu min/. no i może chodzić tylko na szelkach bo na obroży się dusi / na szelkach chodzi świetnie/. nie boi się ludzi, aut jest idealny:) Quote
marta23t Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 zapomniałam dodać, że super jeździ samochodem- sam wskoczył. Państwo już dojechali do Gdyni- właśnie dzwoniłam więc pudliszon / chyba Czesio będzie/ dotarł do celu:) Quote
Energy Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Wspaniale, dzięki Marta, miejmy nadzieję, że to tylko przeziębieniowa sprawa, może gardło albo krtań, oby tylko to. Na pewno szybko będzie miał wizytę u weta. Nie masz zdjęcia malucha po przemianie, fajnie by było oko nacieszyć:p Quote
mshume Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 marta23t, podeslij zdjęcia pudelka po strzyżeniu :) Quote
migdalena Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 mshume napisał(a):pewnie uznano,ze zdjecia robione przy przyjęciu wystarczają. Ale partyzantka działa, bo zdjęcia są robione. Pudle są 3,wszystkie średnie.Biały w kwarantannie 623/10,więc jeszcze nie do adopcji.Jest małym-średniakiem,miły,kontaktowy,bardzo ładny(jeszcze) Kolejny-morelowy 3083/09.Ten jest zdecydowanie większy od białego,ale też średni.Jest już ostrzyżony,wygląda bardzo...adopcyjnie.Niestety określony jest na 13 lat.Jak się bliżej zapoznam,to potwierdzę.Bardzo delikatny,spokojny.Kliperek tyci,jak na jego gabaryty.Jest wewnątrz, w BA Na zewnatrz w klatce jest p.czarny(z takim trochę srebrnym nalotem)Nie wiem na ile to ze starości... Ząbki starte,ok.8 lat.Oczywiście fajny,ale przy zaglądaniu w ząbki trochę burczał,ale pokazał.Jest vis a vis kociarni,cały czas na zewnątrz. Według zdjęć z przyjęć powinien być jeszcze jeden,srebrny-średniak( nr.639/10),ale nie mogłam go zlokalizować.Był jeszcze jeden srebrny-ale uff juz odebrany. Zdjęcia zrobię w przyszłym tygodniu(na spacerze),chyba że Mshume pstryknie coś z ukrycia,ale w kliperach wychodzą b.marnie... Quote
magdola Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 super wadomosc z ostatniej chwili: sunia nr2 ze Szczecina znalazla odpowiednich wlascicieli...nic wiecej nie wiem...:) Quote
Energy Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 magdola napisał(a):super wadomosc z ostatniej chwili: sunia nr2 ze Szczecina znalazla odpowiednich wlascicieli...nic wiecej nie wiem...:) Dzięki za wiadomość, super, szczęście się i do niej uśmiechnęło:lol: Bardzo proszę Mshume, Migdalena w miarę możliwości oczywiście o zdjęcia:p Dzięki Migdalena za informacje, mam nadzieję, że ten na kwarantannie jednak zostanie odebrany... Quote
mari23 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 marta23t napisał(a):tak pojechał dotego super domku do Gdyni. Państwo w nim zakochani a ja zakochana w nich i w pudelku. Zresztą po fryzjerze go nie poznałam. brykał jak szczeniak. jest przekochany, bardzo żywotny- nie ten psiak co w schronie. musiał być nauczony jak zachowywać się u fryzjera bo był idealny, znosił wszystko dzielnie:) no i wie do czego służy kanapa i kolanka- u mnie w mieszkanku od razu wskoczył na poduchę. super chłopak z niego:) martwi mnie tylko jego kaszelek- oby to był tylko katar a nie nic więcej / kaszlał po piciu min/. no i może chodzić tylko na szelkach bo na obroży się dusi / na szelkach chodzi świetnie/. nie boi się ludzi, aut jest idealny:) właśnie dostałam maila z Gdyni od znajomej - Czesio wskoczył jej na kolana i prawie sprawdzał, co do mnie pisze! trafił cudownie! ależ się cieszę jego szczęściem! Naprawdę ma cudowny domek!!! a kaszlek... może być też krążeniowy,cardiomiopatia - tak się to chyba nazywa - choroba małych i średnich staruszków - powiększone serce uciska na krtań, stąd kaszel i obroża też drażni... skąd wiem? mam 14-latka ze schronu od czerwca u siebie w domu.... Vetmedin pomaga, ale nie jest tani... ale może Czesio ma jeszcze trochę czasu na takie choroby... Quote
al'akir Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 mshume napisał(a):Tak, jest to więc pudelek średni, wydawał mi się jaśniejszy ,ale to pewnie zależy od światła, np. twój pudelek jest jaśniejszy na drugim z lewej zdjęciu z podpisu.Zdjęć tam robić nie wolno, szczególnie,ze recepcja pod nosem.Jak się uda zrobić, to wstawię, będę tam jutro w sprawie mojej nowej DT. tak myślałam , że to średniak . Bez zdjęć tych pudelków z Palucha nic nie ruszy :( mój pies ma prawie 15 lat i jest już siwiejący. Ale na tych zdjęciach to chyba faktycznie wina światła , aż taki jasny nie jest w rzeczywistości. Mniejsza tam z kolorem , chodziło o poglądową wielkość ;) Energy napisał(a):A swoją drogą to jest delikatnie mówiąc dziwne, że nie można robić zdjęć. Przecież to ma służyć psiakom. I tak się wydało GPooLCLD, że to Twój Kuba jest na zdjęciu:evil_lol: Tylko psy tracą na tym zakazie robienia zdjęć . a co miałam podprowadzić fotkę z neta:eviltong::evil_lol:. Pewnie sama nie zgadłabyś że to on :diabloti: magdola napisał(a):super wadomosc z ostatniej chwili: sunia nr2 ze Szczecina znalazla odpowiednich wlascicieli...nic wiecej nie wiem...:) :multi::multi::multi: wszystkiego NAJ dla Szczecinianki w nowym domku :loveu: Nie mogę się doczekać zdjęć Poznaniaka w domku:multi: :loveu: Quote
al'akir Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 uzupełniłam pierwszą stronę . Energy, pisałaś ostatnio o pudelku , który nie jest pudelkiem - ale żeby go dodać . W którym jest poście bo nie mogę odnaleźć ? Quote
Energy Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 GPooLCLD napisał(a):uzupełniłam pierwszą stronę . Energy, pisałaś ostatnio o pudelku , który nie jest pudelkiem - ale żeby go dodać . W którym jest poście bo nie mogę odnaleźć ? Brawo:multi: Teraz nie zdążę odszukać postu, może wystarczy Ci ogłoszenie Felikskia http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Tusia,10816 jak nie to poszukam po pracy;)to ta suńka wyrzucona z pociągu. GPooLCLD napisał(a):a co miałam podprowadzić fotkę z neta:eviltong::evil_lol:. Pewnie sama nie zgadłabyś że to on :diabloti: Właśnie, że zgadłam:eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts