Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mshume']Rozmawialam z panią z TOZ-u Radomsko, to ona pilotuje sprawe i miala kontakt z wlascicielka.Teraz psa kocha i go nie odda.Podobno piesek ma maksymalnie 6 lat, tak ocenił wet po białych zębach. Kobieta wmawiała,że jest stary,żeby go uśpił.Podobno jeździła po wetach w całym mieście, to wariatka :([/QUOTE]

A Fundacja nie może go odebrać?:(

Posted

A na jakiej podstawie prawnej? Probują ją namówić, sąsiadka też nad nią pracuje.
[quote name='jusstyna85']A Fundacja nie może go odebrać?:([/QUOTE]

Posted

[quote name='zulugula']Niestety muszę prosić o wycofanie pieska nr 18. Nie mają już takiego w schronisku...[/QUOTE]

a czemu niestety ? Został adoptowany , czy nie wiadomo co się z nim stało ?

Energy skrzynka pełna!

Posted

[quote name='GPooLCLD']a czemu niestety ? Został adoptowany , czy nie wiadomo co się z nim stało ?

Energy skrzynka pełna![/QUOTE]

Właśnie miałam o to pytać...
Już nie ;)

Posted

No własnie w tym problem, że nie udzielili informacji. Skoro pies był taki dziki, że nie wychodił z kojca, to wydajemi się mało prawdopodobne, że został adoptowany. Mógł być uśpiony... Tam usypiają psy z problemami.

Brak aktywnych wolontariuszy na wątku schroniska. Nic nie można się dowiedzieć. Tylko ew. od pracowników schroniska. Wiewiórka była na moją prośbę w schronisku i nie widziała psa. Dzisiaj zadzwoniłam i potwierdzili, że już go nie ma. Tylko tyle wiem - niestety... Zła jestem na sytuację, bo to psisko mogło mieć fajny dom.

Posted

[quote name='zulugula']No własnie w tym problem, że nie udzielili informacji. Skoro pies był taki dziki, że nie wychodił z kojca, to wydajemi się mało prawdopodobne, że został adoptowany. Mógł być uśpiony... Tam usypiają psy z problemami.

Brak aktywnych wolontariuszy na wątku schroniska. Nic nie można się dowiedzieć. Tylko ew. od pracowników schroniska. Wiewiórka była na moją prośbę w schronisku i nie widziała psa. Dzisiaj zadzwoniłam i potwierdzili, że już go nie ma. Tylko tyle wiem - niestety... Zła jestem na sytuację, bo to psisko mogło mieć fajny dom.[/QUOTE]

to faktycznie sytuacja nie za ciekawa. Biedny pies , nie wiadomo się się z nim stało .
Pracownicy , to pewnie nie powiedzą czy został uśpiony?

A skąd się o nim dowiedziałaś , mają stronę www?

Posted

[quote name='GPooLCLD']to faktycznie sytuacja nie za ciekawa. Biedny pies , nie wiadomo się się z nim stało .
Pracownicy , to pewnie nie powiedzą czy został uśpiony?

A skąd się o nim dowiedziałaś , mają stronę www?[/QUOTE]

Raczej się do tego nie będą przyznawać:shake:biedak...
Zulugula, przepraszam, ale może Atos jest troszkę podobny;)

Posted

Wczoraj na Paluchu widziałam do adopcji:
1.biały pudel duży pies 10 lat
2. pudel mały pieprz z solą pies 10 lat
Jest tam zakaz robienia zdjęć, spod kurtki zrobiłam fotkę temu pieprz z solą

Posted

Ja sie nie znam na pudlich rozmiarach i kolorach;) Dla mnie był duży, ale siedział w kennelu na gorze, to trudno mi ocenic. Czemu uwazasz,ze ma rodowód?

Posted

bo jest bardzo mało dużych pudli w Polsce , dlatego najprawdopodobniej to rodowodowy pies. Łatwo byłoby dotrzeć do właściciela.

duży pudel zaczyna się od 45cm do 60cm .

Posted

Mshume,jedyny biały pudel jaki ostatnio dotarł na Paluch to średniak.Sprawdziłam kwarantannę na stronie.Może uda mi sie pojechać we wtorek(sprawdzę co z naszą rudaską),to go zobaczę na własne oczy.Mój pierwszy Atos był pudlem średnim.

Posted

Ten , o którym piszę ma fryzurkę na pudla i jest ostrzyżony. Ten ze zdjecia jest w kwarantannie, pokazała mi go Dyrektor, ma włoski a la afro, wiec moze to byc bolonczyk.

Posted

Zapisuję sobie wątek i w kwietniu postaram się coś wpłacić:) Niby w avatarze mam moją miłość Korkę ale moim pierwszym, jeszcze panieńskim psiakiem jest 7 - letnia Gabrysia:) Nietypowy pudel ale podobno rasowy - Pudel Fantom:) Tutaj przystrzyżona ale teraz wygląda jak kulka:)

Posted

[quote name='megii1']Zapisuję sobie wątek i w kwietniu postaram się coś wpłacić:) Niby w avatarze mam moją miłość Korkę ale moim pierwszym, jeszcze panieńskim psiakiem jest 7 - letnia Gabrysia:) Nietypowy pudel ale podobno rasowy - Pudel Fantom:) Tutaj przystrzyżona ale teraz wygląda jak kulka:)

http://images37.fotosik.pl/264/c8eb7c0bf91d5f93med.jpg

Nie nietypowa tylko śliczna black&tan'ka:loveu: uwielbiam takie umaszczenie !

mshume, napisałam o tym dużym pudlu w dziele pudli , może uda się go zidentyfikować, jak jest ostrzyżony to tym bardziej prawdopodobne że ma właściciele . A wiesz kiedy on trafił do schroniska ?