jusstyna85 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='mshume']Rozmawialam z panią z TOZ-u Radomsko, to ona pilotuje sprawe i miala kontakt z wlascicielka.Teraz psa kocha i go nie odda.Podobno piesek ma maksymalnie 6 lat, tak ocenił wet po białych zębach. Kobieta wmawiała,że jest stary,żeby go uśpił.Podobno jeździła po wetach w całym mieście, to wariatka :([/QUOTE] A Fundacja nie może go odebrać?:( Quote
Equus Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='snuszkak']mała zmiana, jednak pudelek z Poznania jedzie we wtorek do super domku!!![/QUOTE] SUPER:loveu: Quote
Energy Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='snuszkak']mała zmiana, jednak pudelek z Poznania jedzie we wtorek do super domku!!![/QUOTE] To super:lol:, a gdzie maluch jedzie? Quote
al'akir Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='snuszkak']mała zmiana, jednak pudelek z Poznania jedzie we wtorek do super domku!!![/QUOTE] czyli pw jest nieaktualne ? Quote
mshume Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 A na jakiej podstawie prawnej? Probują ją namówić, sąsiadka też nad nią pracuje. [quote name='jusstyna85']A Fundacja nie może go odebrać?:([/QUOTE] Quote
zulugula Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Niestety muszę prosić o wycofanie pieska nr 18. Nie mają już takiego w schronisku... Quote
al'akir Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='zulugula']Niestety muszę prosić o wycofanie pieska nr 18. Nie mają już takiego w schronisku...[/QUOTE] a czemu niestety ? Został adoptowany , czy nie wiadomo co się z nim stało ? Energy skrzynka pełna! Quote
Energy Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='GPooLCLD']a czemu niestety ? Został adoptowany , czy nie wiadomo co się z nim stało ? Energy skrzynka pełna![/QUOTE] Właśnie miałam o to pytać... Już nie ;) Quote
zulugula Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 No własnie w tym problem, że nie udzielili informacji. Skoro pies był taki dziki, że nie wychodił z kojca, to wydajemi się mało prawdopodobne, że został adoptowany. Mógł być uśpiony... Tam usypiają psy z problemami. Brak aktywnych wolontariuszy na wątku schroniska. Nic nie można się dowiedzieć. Tylko ew. od pracowników schroniska. Wiewiórka była na moją prośbę w schronisku i nie widziała psa. Dzisiaj zadzwoniłam i potwierdzili, że już go nie ma. Tylko tyle wiem - niestety... Zła jestem na sytuację, bo to psisko mogło mieć fajny dom. Quote
al'akir Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='zulugula']No własnie w tym problem, że nie udzielili informacji. Skoro pies był taki dziki, że nie wychodił z kojca, to wydajemi się mało prawdopodobne, że został adoptowany. Mógł być uśpiony... Tam usypiają psy z problemami. Brak aktywnych wolontariuszy na wątku schroniska. Nic nie można się dowiedzieć. Tylko ew. od pracowników schroniska. Wiewiórka była na moją prośbę w schronisku i nie widziała psa. Dzisiaj zadzwoniłam i potwierdzili, że już go nie ma. Tylko tyle wiem - niestety... Zła jestem na sytuację, bo to psisko mogło mieć fajny dom.[/QUOTE] to faktycznie sytuacja nie za ciekawa. Biedny pies , nie wiadomo się się z nim stało . Pracownicy , to pewnie nie powiedzą czy został uśpiony? A skąd się o nim dowiedziałaś , mają stronę www? Quote
Energy Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='GPooLCLD']to faktycznie sytuacja nie za ciekawa. Biedny pies , nie wiadomo się się z nim stało . Pracownicy , to pewnie nie powiedzą czy został uśpiony? A skąd się o nim dowiedziałaś , mają stronę www?[/QUOTE] Raczej się do tego nie będą przyznawać:shake:biedak... Zulugula, przepraszam, ale może Atos jest troszkę podobny;) Quote
al'akir Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 bazarek na pudelki : http://www.dogomania.pl/threads/181382-Plecaczki-na-pudle-w-potrzebie-Do-21-03-2010-godz-24-00 Quote
Energy Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='GPooLCLD']bazarek na pudelki : http://www.dogomania.pl/threads/181382-Plecaczki-na-pudle-w-potrzebie-Do-21-03-2010-godz-24-00 Super, dzięki:loveu: Quote
mshume Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Wczoraj na Paluchu widziałam do adopcji: 1.biały pudel duży pies 10 lat 2. pudel mały pieprz z solą pies 10 lat Jest tam zakaz robienia zdjęć, spod kurtki zrobiłam fotkę temu pieprz z solą Quote
Energy Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Mshume to wg mnie jest czarny pudel tylko już siwiejący. On jest mini? Biały jest bardzo duży? Quote
al'akir Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 jeżeli biały jest duży , to pewnie ma rodowód . Energy dobrze pisze to czarny siwiejący Quote
mshume Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ja sie nie znam na pudlich rozmiarach i kolorach;) Dla mnie był duży, ale siedział w kennelu na gorze, to trudno mi ocenic. Czemu uwazasz,ze ma rodowód? Quote
al'akir Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 bo jest bardzo mało dużych pudli w Polsce , dlatego najprawdopodobniej to rodowodowy pies. Łatwo byłoby dotrzeć do właściciela. duży pudel zaczyna się od 45cm do 60cm . Quote
migdalena Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Mshume,jedyny biały pudel jaki ostatnio dotarł na Paluch to średniak.Sprawdziłam kwarantannę na stronie.Może uda mi sie pojechać we wtorek(sprawdzę co z naszą rudaską),to go zobaczę na własne oczy.Mój pierwszy Atos był pudlem średnim. Quote
al'akir Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [FONT=arial][FONT=arial][SIZE=2] chodzi o tego psa ? to miniatura raczej , na stronie piszę że średni. [/FONT][/FONT] Quote
mshume Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Migdalena, jest na 150% biały duży pudel, stał w kennelu na piętrze innych klatek w salce na lewo od recepcji. Z napisem do adopcji, 10 lat pies. Quote
mshume Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ten , o którym piszę ma fryzurkę na pudla i jest ostrzyżony. Ten ze zdjecia jest w kwarantannie, pokazała mi go Dyrektor, ma włoski a la afro, wiec moze to byc bolonczyk. Quote
megii1 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Zapisuję sobie wątek i w kwietniu postaram się coś wpłacić:) Niby w avatarze mam moją miłość Korkę ale moim pierwszym, jeszcze panieńskim psiakiem jest 7 - letnia Gabrysia:) Nietypowy pudel ale podobno rasowy - Pudel Fantom:) Tutaj przystrzyżona ale teraz wygląda jak kulka:) Quote
al'akir Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='megii1']Zapisuję sobie wątek i w kwietniu postaram się coś wpłacić:) Niby w avatarze mam moją miłość Korkę ale moim pierwszym, jeszcze panieńskim psiakiem jest 7 - letnia Gabrysia:) Nietypowy pudel ale podobno rasowy - Pudel Fantom:) Tutaj przystrzyżona ale teraz wygląda jak kulka:) http://images37.fotosik.pl/264/c8eb7c0bf91d5f93med.jpg Nie nietypowa tylko śliczna black&tan'ka:loveu: uwielbiam takie umaszczenie ! mshume, napisałam o tym dużym pudlu w dziele pudli , może uda się go zidentyfikować, jak jest ostrzyżony to tym bardziej prawdopodobne że ma właściciele . A wiesz kiedy on trafił do schroniska ? Quote
Recommended Posts