Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rita60 napisał(a):
Jest nastepna osoba chetna na Pixi z Wroclawia,domek do sprawdzenia.
Pan z Krakowa zrezygnował.

Czyli potrzebujemy kogoś z Wrocławia na wizytę?
Może GoskaGoska albo Yuki zgodzą się sprawdzić dom?

Posted

Energy napisał(a):
Czyli potrzebujemy kogoś z Wrocławia na wizytę?
Może Mrowa23 albo Yuki zgodzą się sprawdzić dom?

Napisac do nich,czy wchodza na watek ?

Posted

rita60 napisał(a):
Napisac do nich,czy wchodza na watek ?

Juz poprawiłam:oops:Mrowa jest z Poznania a ma wyciągać psiaka z Wrocławia;)Czeski błąd:cool3:

To GoskaGoska i Yuki są z Wrocławia, lepiej napisz, będziemy szybciej wiedzieć czy mogą:p
Pisałam Ci pw ale masz pełną skrzynkę;)

Posted

Energy napisał(a):
Juz poprawiłam:oops:Mrowa jest z Poznania a ma wyciągać psiaka z Wrocławia;)Czeski błąd:cool3:

To GoskaGoska i Yuki są z Wrocławia, lepiej napisz, będziemy szybciej wiedzieć czy mogą:p
Pisałam Ci pw ale masz pełną skrzynkę;)

GoskaGoska i Yuki tez maja zapchane skrzynki:razz:ale wydaje mi sie,ze to sprawka dogo,bo ja mieszcze sie w ilosci wiadomosci.

Posted

ja nie ma pełnej skrzynki jeszcze, więc może dogo nawala- ale ja tak nawet w PL nie jestem.
Napisz jaka dzielnica Wrocławia to orientacyjnie będę wiedzieć kto mieszka najbliżej i kogo można pytać o wizytę.
A jak tam wiadomo czy Mrówka pojechał dziś po biedaka?

Posted

Dzwoniłam do Pani,jeszcze sie zastanawia,mowiła,ze pojedzie do schroniska we Wrocławiu i da znac w tym tygodniu jaka decyzje podjeła:roll:mieszka na Starym Miescie.

Posted

rita60 napisał(a):
Dzwoniłam do Pani,jeszcze sie zastanawia,mowiła,ze pojedzie do schroniska we Wrocławiu i da znac w tym tygodniu jaka decyzje podjeła:roll:mieszka na Starym Miescie.

Czyli jak znam życie nic z tego:roll:obym się myliła...
Dzięki Yuki za chęć pomocy:lol:

Posted

Energy napisał(a):
Czyli jak znam życie nic z tego:roll:obym się myliła...
Dzięki Yuki za chęć pomocy:lol:

Tez mi sie tak wydaje:roll:
No własnie,dzieli Yuki,ale ze mnie niewychowana kobitka:oops:

Posted

Mmlaasowice prosiła o przekazanie

"Dzisiaj dostałam wiadomość ,że do weterynarzy zgłasza się kobieta , która chce uśpić zdrowego starszego czarnego pudelka. Po śmierci matki kobieta zajęła się nim , ale teraz chce się go pozbyć. Powiedziała wręcz przy mnie i przy weterynarzu ,że jeśli czegoś z nim nie zrobimy to sama '' walnie go w łeb'' i po sprawie. Kobieta zachowuje się jak ktoś chory psychicznie , jest chaotyczna i trudno ją zrozumieć. Nie chce słuchać ,że tak szybko nikt nie znajdzie dla niego domu. Pies jest bardzo tym wszystkim zestresowany , drży jak osika . Nie wiadomo jak ona w tych nerwach go traktuje.
Jeśli mogłaby Pani pomóc to bardzo proszę o szybki kontakt , bo nie wiadomo co może mu zrobić . Zresztą może też znajdzie w końcu jakiegoś weterynarza i ten go uśpi.
Przesyłam także jego zdjęcia."

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Mmlaasowice prosiła o przekazanie

"Dzisiaj dostałam wiadomość ,że do weterynarzy zgłasza się kobieta , która chce uśpić zdrowego starszego czarnego pudelka. Po śmierci matki kobieta zajęła się nim , ale teraz chce się go pozbyć. Powiedziała wręcz przy mnie i przy weterynarzu ,że jeśli czegoś z nim nie zrobimy to sama '' walnie go w łeb'' i po sprawie. Kobieta zachowuje się jak ktoś chory psychicznie , jest chaotyczna i trudno ją zrozumieć. Nie chce słuchać ,że tak szybko nikt nie znajdzie dla niego domu. Pies jest bardzo tym wszystkim zestresowany , drży jak osika . Nie wiadomo jak ona w tych nerwach go traktuje.
Jeśli mogłaby Pani pomóc to bardzo proszę o szybki kontakt , bo nie wiadomo co może mu zrobić . Zresztą może też znajdzie w końcu jakiegoś weterynarza i ten go uśpi.
Przesyłam także jego zdjęcia."

gdzie jest ten pies ?