Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 feliksik napisał(a):znów sięudało - Pixi dzisiaj jest w metro http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx mam nadzieję, że będą telefony a co z Cekinkiem - nadal bez domku? Cudnie, wielkie dzięki:loveu: Niestety Cekinek nadal bez domu:shake: Zaraz wyślę Ci namiary do pudliszonka z Poznania. Quote
feliksik Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 cafeaniml dla puedelka z Poznania nr 18 - http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Bialy-pudel,9932 Quote
rita60 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 feliksik napisał(a):znów sięudało - Pixi dzisiaj jest w metro http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx mam nadzieję, że będą telefony a co z Cekinkiem - nadal bez domku? Łodzka Pixi ???????? na ktorej stronie,bo nie moge znalezc:oops: Quote
feliksik Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 rita60 napisał(a):Łodzka Pixi ???????? na ktorej stronie,bo nie moge znalezc:oops: strona 8 na dole Quote
feliksik Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 mam nadzieję, że mi wybaczycie off ROCZNA REHABILITACJA MOŻE ZOSTAĆ ZAPRZEPASZCZONA - POMOCY potrzeba na cito DT, dla Promyczka, który był sparaliżowany, jednak zaczął chodzić po operacji, ale warunki schroniskowe nie pozwalają na taką opiekę jaką powinien być otoczony, więc roczna rehabilitacja może zostać zaprzepaszczona - proszę, czy ktoś może się zlitować i zapewnić mu DT? http://www.dogomania.pl/threads/135543-niegdyA-sparaliA-owany-dziA-chodzi-Promyk-nadal-szuka-domu Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Feliksik Tobie zawsze:lol: Dzieki za poznaniaka:loveu: Jest Pixi, oby metro przyniosło jej szczęście:p Quote
yuki Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Equus dziękuję za wstawienie Puliego. Dziewczyny napisała do mnie Pani z ogłoszenia , za które dziękuję również ktokolwiek zrobił, miłośniczka rasy puli. Ma niestety juz dwa futra w domu, trzeciego nie może przygarnąć, jej znajomi zapsieni. Powiedziała, że wspomoże go jakimiś specyfikami, witaminami, karmą. To znaczy wspomoże tą osobę, która by go przygarnęła chociaż na DT. Wię chcyba zacznę się zastanwiać nad tym Dt chociaż ... on taka bida, głowa opuszczona ciągle:( Quote
Equus Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Yuki, myślę, że napisała do Ciebie puli ( http://www.dogomania.pl/members/7115-puli ) z dogomani bo wysłałam do niej pw w jego sprawie (ona ma dwa psy tej rasy więc wszystko się zgadza) i odesłałam ją do ogłoszenia gdzie są namiary na Ciebie bo ja o nim nic więcej powiedzieć nie umiem. Do mnie też napisała i bardzo się przejęła losem psiaka (chyba też myśli że on ma sporo z puli), też deklarowała wsparcie więc jeśli tylko ktoś zechciałby go wziąc na dt to myślę, że puli pomogłaby taką osobę wesprzeć w opiece nad nim. Quote
mrowa23 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 tak to lidka pisala, ja tez na gg i probowalysmy obie sie dodzwonic, obie jestesmy pulomaniakami. szukalysmy gdzie jest pies, bo wraz z malzem postanowilismy dac DT maluchowi. prosilabym informacje o nim, co jak z czym, czy chory na cos, jaki ma stosunek do innych psow, ludzi, czy bedzie kastrowany przed wydaniem czy to juz w DT/DS? kiedy mozena go zabrac? Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Psiaczek jest w schronie we Wrocławiu, telefon do Yuki, która najwięcej wie o psiaku 515 290 672 Super wieści:loveu: Quote
mrowa23 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 a Yuki to osoba uczaca sie? bo dzownie i dzownie i pewnie mysli ze to jakis swir dzwoni tak maniakalnie.... Quote
yuki Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dziewczyny ja w pracy jestem i sierota telefonu nie wziełam , ale jestem tu :) Mrówa nie uważam, że ś wariatka :P Quote
mrowa23 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 heheh ok to juz nie dzownie na tel ;) powiedz mi dobra kobieto co wiesz o puliszonie i kiedy mzoemy go zabrac i co musimy zrobic zeby dac mu dt ;) Quote
yuki Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Powiem tak : puliszon jest póki co anonimowy, miałam być w nd w schronie nie dotarłam ;/ będę jutro na stówkę. Brać to go pewnie od zaraz można, tylko gdzie :( on bidny jest w boskie dla starszaków nie wiem dlaczego...No i ogłoszenia najbardziej potrzebne. GośkaGośka o nim wcześniej pisałą, zaraz przekleję, bo mi się nasze psy już merdają :) Quote
mrowa23 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 znalazlam juz posta o nim, dobra, to ja go poprosze na DT ;) nie pamietam jak wroclaw- kastruje przed wydaniem? Quote
yuki Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Chcesz go wziąć na Dt ????????? czy ja źle coś przeczytałam ???? ja nie moge :):):) Quote
GoskaGoska Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 mrowa23 napisał(a):znalazlam juz posta o nim, dobra, to ja go poprosze na DT ;) nie pamietam jak wroclaw- kastruje przed wydaniem? jesli ci zalezy może byc ciachnięty , tylko trzeba będzie czekać trochę na termin i trzeba się dowiedzieć co z tą łapką Quote
Energy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 yuki napisał(a):Chcesz go wziąć na Dt ????????? czy ja źle coś przeczytałam ???? ja nie moge :):):) Yuki ja już parę postów wyżej napisałam, że super wieści:loveu:o tym wlaśnie:evil_lol: Quote
yuki Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ehhh, bo ja nieprzytomna chodze ostatnio :) Quote
mrowa23 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 tak tak na DT chce wziac ;) szkoda z enic nie wiedzialam o nim wczesniej bo wczoraj jechalam przez wroclaw... teraz najszybciej to w czwartek chyba moglabym cos zdzialac, chyba ze bylby transport do poznania z wrocka to moge w kazdej chwili malucha zabrac do siebie...z kastracja chyba ni ebedziemy czekac, bo szkoda go na schroniskowe warunki... Quote
GoskaGoska Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 mrowka to wspaniale yuki będzie jutro w schronisku to się dowie co z tą jego łapiną Quote
mshume Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Cudowna wiadomość. No i dowiemy się czy to puli czy nie puli ;) mrowa23 napisał(a):tak tak na DT chce wziac ;) szkoda z enic nie wiedzialam o nim wczesniej bo wczoraj jechalam przez wroclaw... teraz najszybciej to w czwartek chyba moglabym cos zdzialac, chyba ze bylby transport do poznania z wrocka to moge w kazdej chwili malucha zabrac do siebie...z kastracja chyba ni ebedziemy czekac, bo szkoda go na schroniskowe warunki... Quote
Equus Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 tak tak na DT chce wziacHURRRAAAA!!! Super wieści! Wielkie dzięki mrówa23 i wielkie podziękowania też dla dogomaniaczki puli:loveu: Widzicie dziewczyny, jednak opłacało się dać psiaka na wątek puli i do pulomaniaków, a się ze mnie śmiałyście że w nim puli zobaczyłam:diabloti: Quote
mrowa23 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 dobrze ze do puli doszlo bo tak to bym nic nie wiedziala :D Quote
rodzice Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Rany jakie cudo - Mrówa ja chyba się kiedyś do ciebie pofatyguje malego wysciskać . Quote
Recommended Posts