Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energy napisał(a):
Odbyła się wizyta przedadopcyjna u Sasinki:lol:
pozwolę sobie zacytować słowa Cheritki z wątku psiaków z pseudoschroniska w Dobrocinie:

Bardzo dziękujemy Cheritko za przeprowadzenie wizyty:loveu:

Cheritka dziękujemy !:loveu:

widziałam zdjęcia - super :loveu::multi: brakuje mi tam tylko .. białej pudelki :eviltong:

Posted

GPooLCLD napisał(a):
Cheritka dziękujemy !:loveu:

widziałam zdjęcia - super :loveu::multi: brakuje mi tam tylko .. białej pudelki :eviltong:

Mam nadzieję, że jak pójdziemy tam na kontrolę poadopcyjną to już będą w komplecie,
wszystkie piękne i zdrowe :)

Posted

Energy zgodnie z umowa:roll:
PIXI, nr 48

numer: 48
numer chip: 985121017341290
imię: Pixi
wielkość: srednia
rasa: mix
data przyjęcia: 2010-02-05
przebywa w boksie: zwierzętarnia

opis: Pixi to spokojna, kudłata sunieczka. Pixi źle znosi pobyt w schronisku, leży w jednym miejscu, nie reaguje na wołanie, na pewno czuje się niepewnie w nowym miejscu. Czy ktoś poszukuje tej suni?

Pudelka nadal jest w zwierzętarni,cięzko znosi schroniskowe warunki,aż nie chcę myslec co bedzie gdy trafi na ogólne boksy.:shake:
Kontakt
Łodz
886-303-309

Posted

GPooLCLD napisał(a):
zaraz dodam suńkę , później porobię ogłoszenia.

mam numer do domu , dla mini pudla . Zadzwonię jutro , dopytam co i jak i podeślę propozycję .

Super, ja już pisałam do naszej Feliksik z prośbą;)

Posted

mshume napisał(a):
Rita60, może zaproponuj Pixi domkowi z Krakowa, który miał wziąć Santi.Sunie podobne, domek sprawdzony, nic tylko działać :)

Co to za domek,nie znam sprawy.

Posted

Dzięki Feliksik za ogłoszonko:loveu:i mam następną prośbę:cool3:

Mam dane do ogłoszeń dla pudelka z Poznania-kopiuję z wątku poznańskiego schronu

marta23t napisał(a):
marta23t@wp.pl tel: 660-45-20-20 możesz zrobić na mnie - jakby co mogę ją wcześniej odebrać, jechać z ludźmi do schronu i odpowiadać na pytania:)

dzięki Marta23t:loveu:

Equus nie wiem czy to puli, ale dzięki:lol:

Posted

Energy napisał(a):
Equus nie wiem czy to puli, ale dzięki:lol:

Puli to to zapewne nie jest ale trochę podobny - wiesz dredy, czarne kłaki, nie za duży :) W sam raz dla wielbicieli dredziaków:loveu:

Posted

Equus napisał(a):
Puli to to zapewne nie jest ale trochę podobny - wiesz dredy, czarne kłaki, nie za duży :) W sam raz dla wielbicieli dredziaków:loveu:

To ten przystojny czarny pudel z dredami, trzymamy kciuki, bo facet jest przystojny i bardzo zrównoważony, tylko barrrrrrdzo smutny.:placz:

Powodzenia piesku.

Posted

Energy napisał(a):
Dzięki Feliksik za ogłoszonko:loveu:i mam następną prośbę:cool3:

Mam dane do ogłoszeń dla pudelka z Poznania-kopiuję z wątku poznańskiego schronu

dzięki Marta23t:loveu:

który (numer) pudelek to z Poznania