Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='feliksik']tu jest nowe cafeanimal Kuby nr 12
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kuba,9437

zostawiłam stare też na wszelki wypadek - nie zaszkodzi, a nóż kogoś ruszy, jak był zabiedzony

i ja bardzo dziękuję!!!
I "melduję",, że jak dotąd nikt nie dzwonił w jego sprawie, za wyjątkiem..... byłej właścicielki...
chyba jednak przykro jej jest, bo pytała o psiaki, była zdziwiona problemami zdrowotnymi Kory (towarzyszki Kuby), myślę (mam nadzieję), że nie ze złej woli,a raczej nieświadomie tak te pieski zaniedbali...

Posted

[FONT=verdana]ID: 0448/10

Nowy pudelek na Paluchu, czarny 5 kg, chłopak. Na kwarantannie.

Nie umiem przekopiować jego zdjęcia, ale postaram się skontaktować z osobą, która założyla ten nowy kącik adopcyjny dla piesków.
Czy może znacie adres strony w Niemczech, podobnej jak Dogomania?
Może by tam dawać ogloszenia? Taki pomysł mam, nie wiem czy dobry. Ale wiem, ze tam zwierzęta mają dobrą opiekę.
[/FONT]

Posted

Jak na kwarantannie, to jeszcze może znajdzie się właściciel.trzeba zaczekać.
[quote name='Sasinka'][FONT=verdana]ID: 0448/10

Nowy pudelek na Paluchu, czarny 5 kg, chłopak. Na kwarantannie.

Nie umiem przekopiować jego zdjęcia, ale postaram się skontaktować z osobą, która założyla ten nowy kącik adopcyjny dla piesków.
Czy może znacie adres strony w Niemczech, podobnej jak Dogomania?
Może by tam dawać ogloszenia? Taki pomysł mam, nie wiem czy dobry. Ale wiem, ze tam zwierzęta mają dobrą opiekę.
[/FONT]

Posted

Sasinka napisał(a):
NO TAK,:lol: nastwiony na dobrego wlaściciela:eviltong:

No niestety, czasami się gubią:-(

koosiek napisał(a):
Hm, dopiszcie proszę w ogłoszeniach Bianki (nr 11) te, która ja jej robiłam, wstawiałam linki na wątek.

Gdzie wstawiłaś?

snuszkak napisał(a):
postaram się :)

dzięki:lol:

Posted

[quote name='Energy']No niestety, czasami się gubią:-(

Wiem, choć jeszcze nie zgubiłam żadnego swojego psa, a mialam ich troszkę. Ale sasi prowadzam na wyciaganej smyczy, bo ona jest sprinterka, a u mnie z bieganiem krucho.

Energy, jak to jest z tymi adpopcjami, bo ja się denerwuje. Kiedy mogę oczekiwać, że bedę mogła odebrać Fantę. Wy macie lepszy kontakt z Lucyną, może by jakaś litościwa dusza zadzwonila i mi cos bliżej powiedziała.

Posted

Sasinka napisał(a):
Wiem, choć jeszcze nie zgubiłam żadnego swojego psa, a mialam ich troszkę. Ale sasi prowadzam na wyciaganej smyczy, bo ona jest sprinterka, a u mnie z bieganiem krucho.

Energy, jak to jest z tymi adpopcjami, bo ja się denerwuje. Kiedy mogę oczekiwać, że bedę mogła odebrać Fantę. Wy macie lepszy kontakt z Lucyną, może by jakaś litościwa dusza zadzwonila i mi cos bliżej powiedziała.

Pogadam z GPooLCLD jak się zjawi:p
Mój pudliszonek podkopał się pod płotem:-(

Posted

Ja znalam pudliszonka, który żył 19 lat, nienawidził zabiegow kosmetycznych, a jak tylko był wykąpany to szedł wytarzać się w kompost do ogrodu! Czyli wszystko jest mozliwe.

Dziękuje z góry za informacje o pudelku.

Posted

Dziewczyny u nas w schronie jest taki pudelkowaty bidok, niestety ni cna razie o nim więcej nie wiem , bo zdjecie było robione do wątek dla tego pieska co patrzy się w aparat. Wklejam go tu tak czy tak , postaram się coś więcej dowiedzieć , on nie ma dużo czasu :(

Posted

[quote name='Energy']Wstawione:p
Koosiek mogę Cię poprosić o ogłoszenia dla innych psiaków, jak znajdziesz chwilę?

Jak będę miała chwilkę to oczywiście ;) Tylko z tymi chwilkami ostatnio trudno, dzisiaj zaczęłam ogłaszać psioaniołowego psiaka, za którego chciałam się zabrać już jakieś... Dwa? Trzy miesiące temu? I czasu mi zabrakło :roll: Ale może w przyszłym tygodniu jakiegoś pudlowatego poogłaszam :)

Posted

Niunia bez łapy z Bolesławca ma od wczoraj dom, mozna ją ściagać z ogłoszeń. Adopcja z kliniki weterynaryjnej, w której była do tej pory. W poniedziałek ja poznałam-fajna psica, ta jedną łapką się wdrapywała do góry, dużo ładniejsza niż na fotach.

Posted

magda z. napisał(a):
Niunia bez łapy z Bolesławca ma od wczoraj dom, mozna ją ściagać z ogłoszeń. Adopcja z kliniki weterynaryjnej, w której była do tej pory. W poniedziałek ja poznałam-fajna psica, ta jedną łapką się wdrapywała do góry, dużo ładniejsza niż na fotach.

Wspaniałe wieści, szczęścia sunieczko:loveu::loveu::loveu:

Posted

yuki napisał(a):
Jutro więcej informacji jak będę w schronie .

biedactwo następne .
Czekamy na informację

magda z. napisał(a):

:multi::multi::multi::multi::loveu:
Ale ruszyło z kopyta z adopcjami :multi:

Madallena napisał(a):
Czemu Czarusia nie oglaszac?

ktoś tutaj pisał , że coś z zachowaniem trzeba wybadać

Posted

magda z. napisał(a):
mrozy odtajały i ruch się zrbił, chyba na wszystkich wątkach. Czas najwyższy bo styczeń to był zastój na maksa, az przestałam wierzyć, ze ktoś zagląda na ogłoszenia

Strasznie się cieszę z tej adopcji, bałam się z wiadomych względów...

GPooLCLD napisał(a):
ktoś tutaj pisał , że coś z zachowaniem trzeba wybadać

Koosiek pisała, żeby na razie nie ogłaszać:roll:

Posted

Hej jestem po dlugiej nieobecnosci i zagladam co z pundelkami. Fajnie ,ze cos ruszylo z adopcjami.
Od kiedy mnie tu nie bylo to widze ,ze troche psiaczkow znalazlo domki.Mam nadzieje ,ze bedzie im tam dobrze ;)

Posted

To nich koosiek zadzwoni do Azylu albo do Kuby i sie dowie a nie wiem czemu blokuje jego adopcje.

Czarus jest w DT u Kuby. No chyba ze do niego pojedzie i dokladnie "zbada" Czarka. Czarus byl mocno przerazony schronem. Poza tym to fajny psiak. Zadomowil sie nawet w azylu, jednak do obcych podchodzil z dystansem. No do mnie nie podszedl, schowal sie pod krzeslem :) ale nie klapal na mnie zebami tylko sie bal, bo mnie nie znal.

Na zywo jest sliczny. Taki maly kurdupelek.