Energy Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 feliksik napisał(a):to ja się wybiłam z tym ogłoszeniem nie w czasie:glaszcze:, akurat miałam czas, aby przejżeć czy nie mam zaległości:user: Feliksik:loveu:bardzo dziękujemy:loveu:w czasie;) magdola napisał(a):takie 5-max6 kg.....:( A możesz zerknąć na 1 stronie, czy któryś psiaczek mógłby być? W Szczecinie jest w schronie np. sunia, nie powiem bardzo mi też leży na sercu Cekinek... Quote
snuszak Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 hej. jestem od tej poznańskiej pudelki... nie mam niestety zdjęć, a w biurze dali nam tylko informację że ma 12 lat, chodzi na łapkach sztywno jak na szczudłach a z budy wygramoliła się dopiero jak ją pracownik pukając w budę ja wyprosił bo chciałyśmy ją zobaczyć. Może macie kogoś od pudelków z poznania kto by ja zobaczył? Bo ja nie jestem tam wolontariuszką a byłam tam ostatnio pierwszy raz :( Quote
snuszak Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 hej. jestem od tej poznańskiej pudelki... nie mam niestety zdjęć, a w biurze dali nam tylko informację że ma 12 lat, chodzi na łapkach sztywno jak na szczudłach a z budy wygramoliła się dopiero jak ją pracownik pukając w budę ja wyprosił bo chciałyśmy ją zobaczyć. Może macie kogoś od pudelków z poznania kto by ja zobaczył? Bo ja nie jestem tam wolontariuszką a byłam tam ostatnio pierwszy raz :( Quote
snuszak Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 ewentualnie postaram się pojechać w czwartek dowiedzieć się czegoś wiecej ale nic nie obiecuje, jakism tymczas bylby potrzebny Quote
al'akir Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 snuszkak napisał(a):hej. jestem od tej poznańskiej pudelki... nie mam niestety zdjęć, a w biurze dali nam tylko informację że ma 12 lat, chodzi na łapkach sztywno jak na szczudłach a z budy wygramoliła się dopiero jak ją pracownik pukając w budę ja wyprosił bo chciałyśmy ją zobaczyć. Może macie kogoś od pudelków z poznania kto by ja zobaczył? Bo ja nie jestem tam wolontariuszką a byłam tam ostatnio pierwszy raz :( chyba z nią nie za ciekawie :(. Być może chodzi tak od zimna, czy ze strachu? Pewnie nie wiesz, czy widział ją weterynarz i czy była zbadana? Jakiej ona jest wielkości? Postaram się poszukać kogoś z Poznania . Quote
al'akir Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Santi (pudelka nr 12) - ma dom:multi: Quote
Energy Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 GPooLCLD napisał(a):Santi (pudelka nr 12) - ma dom:multi: Właśnie miałam napisać:lol: Wspaniałe wieści, szczęścia malutka Santi:loveu::loveu::loveu: Quote
al'akir Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 mam jeszcze jedno zdjęcie Kuby :):loveu: Śliczny jest:loveu: Quote
Energy Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='GPooLCLD']mam jeszcze jedno zdjęcie Kuby :):loveu: Śliczny jest:loveu: http://img52.imageshack.us/img52/5856/zalacznik.jpg Śliczny:loveu:całkiem inny psiak:lol: Czy są jakieś telefony w jego sprawie? Quote
al'akir Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Energy właśnie pytałam o telefony - nie ma :( Trzeba chyba powymieniać zdjęcia w ogłoszeniach... Quote
Energy Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 GPooLCLD napisał(a):Energy właśnie pytałam o telefony - nie ma :( Trzeba chyba powymieniać zdjęcia w ogłoszeniach... No tak, tamte nie były zachęcające:shake: Quote
al'akir Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Energy napisał(a):No tak, tamte nie były zachęcające:shake: Powymieniam jutro zdjęcia :) znasz może kogoś z Poznania ? Quote
Energy Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 GPooLCLD napisał(a):Powymieniam jutro zdjęcia :) znasz może kogoś z Poznania ? Juz napisałam prośbę o zmianę zdjęć do Feliksik. Nie znam niestety. Quote
al'akir Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Energy napisał(a):Juz napisałam prośbę o zmianę zdjęć do Feliksik. Nie znam niestety. szukałam wątku poznańskiego schroniska w ogólnym spisie schroniska , ale nie ma:roll: Quote
Energy Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='GPooLCLD']szukałam wątku poznańskiego schroniska w ogólnym spisie schroniska , ale nie ma:roll: tu jest link, już napisałam;) http://www.dogomania.pl/threads/139366-SCHRONISKO-W-POZNANIU-POTRZEBNA-PPOMOC-wolontariusze Quote
al'akir Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Energy']tu jest link, już napisałam;) http://www.dogomania.pl/threads/139366-SCHRONISKO-W-POZNANIU-POTRZEBNA-PPOMOC-wolontariusze o super , może dowiemy się o suczce coś , wcześniej. Jak nie to poczekamy do czwartku. Quote
feliksik Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 tu jest nowe cafeanimal Kuby nr 12 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kuba,9437 zostawiłam stare też na wszelki wypadek - nie zaszkodzi, a nóż kogoś ruszy, jak był zabiedzony Quote
Energy Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='feliksik']tu jest nowe cafeanimal Kuby nr 12 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kuba,9437 zostawiłam stare też na wszelki wypadek - nie zaszkodzi, a nóż kogoś ruszy, jak był zabiedzony Feliksik dziękuję:loveu: Quote
feliksik Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Energy, daj znać jeśli będzie kolejny, bo naprawdę się gubię, więc będę czekać na wieści Quote
Energy Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 feliksik napisał(a):Energy, daj znać jeśli będzie kolejny, bo naprawdę się gubię, więc będę czekać na wieści Jasne, bardzo dziękuję:lol: Czekamy na zdjęcia Fiodora, szkoda psiaka, ale ma za małe i nie da się go powiększyć, bo próbowałam :razz: Quote
feliksik Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Energy napisał(a):Jasne, bardzo dziękuję:lol: Czekamy na zdjęcia Fiodora, szkoda psiaka, ale ma za małe i nie da się go powiększyć, bo próbowałam :razz: też próbowałam cokolwiek z nimi zrobić, a nic mi się nie udało Quote
Energy Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Dogo07 napisał(a):Z Poznania jest kilka osób. Tak, napisałam, na wątku prośbę o zdjęcia i informacje, mam nadzieje, że będą, może w czwartek. Quote
Recommended Posts