Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energy napisał(a):
Do domku poszedł Pudi, mały krasnal :loveu:psiaczek nr 16.

Dane do ogłoszeń szczeniaczka nr 22

Tel: 694 642 098

E-mail: ewa@psy-warszawa.pl

Kontaktując się proszę pytać o czarnego szczeniaka z kociarni.

GPooLCLD Pudi to chłopczyk:evil_lol:

a ja skopiowałam "adoptowana" od suczek powyżej, zaraz zmienię :D.

i dodam dane do szczeniaczka .

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Atkaaaa zabrała sie za zrobienie strony internetowej 'pudle do adopcji'. Na razie ogólny projekt, wszystko będzie jeszcze dopracowywała. Na chwilę obecną pyta czy nie wstawić jakichś pudliszonów do adopcji na stronę i prosi o link do udanych adopcji pudli.

[FONT=MS Shell Dlg 2]http://pudledoadopcji.prv.pl/[/FONT]

Bardzo fajna ta strona, super się zapowiada - podoba mi się ten "kolaż" zdjęć w nagłówku. Tylko ja już jestem trochę starszej niż Atkaaaa daty, oczy nie te i trochę ciężko się czyta teksty umieszczone na całkiem czarnym tle, ale to przeszkadza tylko przy dłuższych i drobnych tekstach. Za to krótkie są bardzo energetyczne :)
Potencjalnie szalenie pozytywny jest dział "w nowym domu" - Fibi robi niesamowite wrażenie. Dzięki takim zdjęciom ludziom łatwiej byłoby sobie wyobrazić, co można zrobić z takiej biedy wyciągniętej zza krat.

Posted

Moja tymczasowiczka Bianca,na liscie nr 12, w ogłoszeniach podawajcie namiary na mnie 607182400.
Czy uważacie Bianca to pudel toy (26 cm w kłębie) ? Ogonek ma wywinięty do góry.Nie wiem,czy jej nie podrasować fryzurki ' na pudelka'.
Bianca jest po badaniach i zbiera pieniądzę na pilną masektomię i sterylizację.

Posted

Energy napisał(a):
Koosiek a co się dzieje z zachowaniem Czarusia?

W azylu jest ok., ale hm, w domu może być różnie, jemu potrzebny doświadczony tymczas, na którym określi się przyczyny jego zachowania w poprzednim DT. Może niech ogłoszenie zostanie, tylko nie wiem jaka jest jego treść - ważne, żeby ludzie, którzy ew. się nim zainteresują, nie oczekiwali łagodnej przytulanki, bo to psiak, któremu potrzeba konsekwencji i określonych zasad...

Posted

Na stronie może przydałoby się coś ogólnie o pudlu napisać : o rasie, o sportach , o pielęgnacji (takiej najprostszej, żeby nie przerażała a bardziej reklamowała)

Posted

GPooLCLD napisał(a):
Na stronie może przydałoby się coś ogólnie o pudlu napisać : o rasie, o sportach , o pielęgnacji (takiej najprostszej, żeby nie przerażała a bardziej reklamowała)

Dogo jak wizyty w Katowicach i Zabrzu?
GPooLCLD odzywała się osoba z Gliwic?

Posted

Katowice i Zabrze się nie odzywało. Dziewczyny miały jeszcze raz próbować.
Ale wiecie, jak domkom by naprawdę zależało na piesku to by same się starały skontaktować jeszcze raz.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Katowice i Zabrze się nie odzywało. Dziewczyny miały jeszcze raz próbować.
Ale wiecie, jak domkom by naprawdę zależało na piesku to by same się starały skontaktować jeszcze raz.

Katowice tak, ale Zabrze nie miało czekać na wizytę?

Posted

Dogo07 napisał(a):
Miała być wizyta po 8 lutym, ale nie można się dodzwonić do domku ;/.

Ale to w Katowicach, a w Zabrzu ?
Czyli do katowickiego domu nie ma sensu dzwonić, bo to dom powinien sie tak naprawdę odezwać jeśli by był zainteresowany, ale chyba właśnie Zabrze miało czekać na wizytę.

Posted

Energy napisał(a):
A co z tą suńką?

to jest pudelka właścicieli tego pseudoschroniska, jeżeli dobrze zrozumiałam . Fanta pewnie jest jej córką

właśnie Fanta jedzie do DT i są DS nią zainteresowane

Posted

"BĘDZIŃSKIEJ AKCJI" ciąg dalszy - teraz potrzebujemy domków, które wynagrodzą tym zwierzakom udręczone życie,karmy, legowiska, ... ale ciągle i wciąż pieniędzy. Trzeba całe towarzystwo odrobaczyć, odpchlić, zaszczepić no i wyleczyć, że nie wspomnę już o transporcie, jedzeniu i to dobrym jakościowo - pieski miały wprawdzie duże brzuszki szkoda tylko, że od robali ! Siano, jabłka, owoce, jarzyny i słoma dla kóz ! - lista bardzo długa.

http://www.dogomania.pl/threads/1796...ozy-w-karcerze

[FONT=Times New Roman]Jeżeli ktoś chce pomóc finansowo to prosimy o wpłaty:
[/FONT]
na konto fundacji z dopiskiem "darowizna na rzecz fundacji SOS" lub "interwencja Będzini"

FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21

Numer konta bankowego: 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001
IBAN PL93 1560 0013 2367 0569 2079 0001
[FONT=Times New Roman]SWIFT GBGCPLPK[/FONT]

Posted

GPooLCLD napisał(a):
to jest pudelka właścicieli tego pseudoschroniska, jeżeli dobrze zrozumiałam . Fanta pewnie jest jej córką

właśnie Fanta jedzie do DT i są DS nią zainteresowane

Już napisałam, ale chyba na innym wątku, że dzwoniłam do Pani z Towarzystwa, i zgłosiłam chęć adopcji. Czekam tylko na telefon z DT i jadę do Wrocławia. Mam pudelka w tym samym wieku, więc będzie im wesoło.

:multi: