Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Energy']To kto wpisuje:cool3:, kto zna najlepiej zaistniałą sytuację i najlepiej wie co tam napisać?[/QUOTE]

ja nie, ale dodajcie że napisałam do niej wiadomość jak się o tym dowiedziałam z prośbą o wyjaśnienia - odpowiedzi nie dostałam do tej pory oczywiście..

Posted

[quote name='zerduszko']On rozmawiał z leni, chyba z innego ogłoszenia dzwonił ;)[/QUOTE]

Ja przekazałam panu tyle co wiem z wątku o Atosie, nie mam żadnych więcej info o nim

Posted

[quote name='GPooLCLD']ja nie, ale dodajcie że napisałam do niej wiadomość jak się o tym dowiedziałam z prośbą o wyjaśnienia - odpowiedzi nie dostałam do tej pory oczywiście..[/QUOTE]

Ja za bardzo nie mam do czego dodać;), bo mam niewiele info na ten temat.

Biedny Cekin, aż strach Grażynę o niego pytać:shake:
Zerduszko, a może panu nr do Grażyny przekazać, żeby zadzwonił się o psa dowiedzieć? Jeśli jest rzeczywiście zainteresowany to powinien chcieć, jak sądzicie?

Posted

[quote name='Energy']Ja za bardzo nie mam do czego dodać;), bo mam niewiele info na ten temat.

Biedny Cekin, aż strach Grażynę o niego pytać:shake:
Zerduszko, a może panu nr do Grażyny przekazać, żeby zadzwonił się o psa dowiedzieć? Jeśli jest rzeczywiście zainteresowany to powinien chcieć, jak sądzicie?[/QUOTE]

to chyba najlepszy pomysł, żeby przekazać panu numer Grażyny - jak mu zależy to zadzwoni .

Zmienić tytuł, że potrzebna wizyta Kraków / Warszawa ?

Posted

[quote name='GPooLCLD']to chyba najlepszy pomysł, żeby przekazać panu numer Grażyny - jak mu zależy to zadzwoni .
Zmienić tytuł, że potrzebna wizyta Kraków / Warszawa ?[/QUOTE]

Może zmień, bo suńka ma tytuł zmieniony, ale nasz wątek jest częściej na górze;)

Posted

[quote name='zerduszko']Co ze sprawą Atosa??

Wyślijcie nr konta pudelbonki pekatrine, 25 zł +koszt wysyłki.

filodendron - zważ paczkę, wyślij najlepiej listem poleconym, będzie taniej. A czy ekonomicznym czy proirytetem zapytaj pekatrine. Paczkę wyślij dopiero jak dziewczyny dadzą Ci znać, że kasa doszła.

Ps. Myślę, ze książki pójdą szybciej i powysyłasz w najbliższym tygodniu ;)
Dobrze, to ja pytam pekatrine o rodzaj wysyłki a potem czekam na info od GPoolCLD o wpływie. Gdyby się dało to info na pv, to będę wdzięczna.

Posted

[quote name='Energy']Może zmień, bo suńka ma tytuł zmieniony, ale nasz wątek jest częściej na górze;)[/QUOTE]

zaraz zmienię ;)

[quote name='filodendron']Dobrze, to ja pytam pekatrine o rodzaj wysyłki a potem czekam na info od GPoolCLD o wpływie. Gdyby się dało to info na pv, to będę wdzięczna.[/QUOTE]

jak już będziesz znać koszty wysyłki to powysyłam dane do wpłaty.

A z tymi kosztami wysyłki, to może zrobimy tak , że jak już mi całość przeleją to ja będę do Ciebie przelewać koszty wysyłki, żeby ludziom nie mieszać z dwoma kontami, ok ?

Podeślę Ci info na pw, jak dojdzie kasa :)

Posted

[quote name='GPooLCLD']
jak już będziesz znać koszty wysyłki to powysyłam dane do wpłaty.[/QUOTE]
Nie wiem, czy dobrze liczę ale wychodzi mi 4,50 plus 50g koperta czyli 5 zł za polecony ekonomiczny i 5,70 plus koperta za polecony priorytetowy. Przesyłka waży 270 gram. Jeszcze sprawdzę te ceny.

[quote name='GPooLCLD']A z tymi kosztami wysyłki, to może zrobimy tak , że jak już mi całość przeleją to ja będę do Ciebie przelewać koszty wysyłki, żeby ludziom nie mieszać z dwoma kontami, ok ?[/QUOTE]
Niech już zostanie dla pudelków.

Posted

GPooLCLD, bazarek się skończył - roześlesz numer konta pudelkowej skarbonki? :loveu: Potwierdzam koszty przesyłek:
polecony ekonomiczny 4,50 + 0,50 (koperta) = 5,00 zł
polecony priorytetowy 5,70 + 0,50 (koperta) = 7,20 zł

Posted

Poproszę na prw dokładniejsze namiary na dom w Warszawie, w którym trzeba zrobić wizytę przedadopcyjną i jak najwięcej informacji na temat psiaka dla którego potrzebna jest wizyta.
Oczywiście jesli jeszcze kogoś szukacie, bo nie znalazlam info ani na pierwszej stronie ani na dwoch ostatnich, a nie mam czasu na więcej ;)

Posted

[quote name='karolina_g_k']Poproszę na prw dokładniejsze namiary na dom w Warszawie, w którym trzeba zrobić wizytę przedadopcyjną i jak najwięcej informacji na temat psiaka dla którego potrzebna jest wizyta.
Oczywiście jesli jeszcze kogoś szukacie, bo nie znalazlam info ani na pierwszej stronie ani na dwoch ostatnich, a nie mam czasu na więcej ;)[/QUOTE]

wysłałam Ci info na pw:p

Posted

[quote name='filodendron']
Niech już zostanie dla pudelków.

dzięki wielkie :loveu:

[quote name='filodendron']GPooLCLD, bazarek się skończył - roześlesz numer konta pudelkowej skarbonki? :loveu: Potwierdzam koszty przesyłek:
polecony ekonomiczny 4,50 + 0,50 (koperta) = 5,00 zł
polecony priorytetowy 5,70 + 0,50 (koperta) = 7,20 zł

powysyłałam :lol:
Szybki bazarek :multi:

[quote name='JOMA']Jeśli chodzi o Atosa i Cekinka najlepiej podawać namiary na grażyna9915 - ona wie najwięcej.
Podaję namiary na nią - są udostępnione na wątku schroniskowym, więc żadna tajemnica:

e-mai: grazynaadamczyk@vp.pl

kom: 601 294 064

telefon już wcześniej dopisałam , dodam teraz maila

[quote name='Madallena']Namiary do ogloszen pudla: 0 501 258 303 adopcje@psianiol.org.pl

(w kazdym ogloszeniu ze strony aniola w prawym gornym rogu sa namiary do kazdego psiaka te same)

już dodaję
a pies nr 15 na kogo kontakt w ogłoszeniach? jeżeli dobrze pamiętam Ty go dodawałaś, tak ?

Posted

GP :D napisałaś w pierwszym poście, że pilnie potrzebny dom dla suczki nr 14, a 14 ma pudlo-spaniel Zorro, to chyba błąd, chodzi o sunię 13?

Aaa, i super, że dodałyście Fibi do wydoptowanych!! Ona zawsze będzie nmi siedziała już w głowie:loveu: