Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GPooLCLD']a mi się w końcu udało zalogować...[/QUOTE]

Dalej szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Gliwicach!
GPooLCLD jak Ci się uda wpisz to w tytule wątku i o pilnym dt dla suni ze stodoły.
Mam namiary na dziewczynę spoza dogo poleconą do przeprowadzenia wizyty w Gliwicach i jeśli nie uda nam się jeszcze nikogo odszukać to będę dzwonić do p. Izy, chyba, że ktoś ma inny pomysł???

Dogo07 wyślij mi namiary na dom w Gliwicach. Czy wizyta w Chorzowie się już odbyła?

Posted

[quote name='karolina27']dlaczego? co się stało?

Atkaaaa[/QUOTE]

drugi raz został oszukany. Nie wiem dlaczego, ale poprosiłam o wyjaśnienie. Ja się niedawno dowiedziałam, że został adoptowany i oddany - niestety od osób trzecich.

Posted

[quote name='zerduszko']Wychodzi na to, ze nawet na dogo nie można napisać, gdzie pies jest..... ja dostałam coś na kształt wyjaśnienia, ale dalej nie wiem o co konkretnie chodzi.[/QUOTE]

Biedny Cekinek:shake:to paranoja jakaś normalnie, nie będę pisać co myślę o ela40 ...

Jeszcze ta suńka z nr 15 pilnie szukająca pilnie dt.
Ma guzy na listwie mlecznej, nie ma co z nią zrobić i pojawił się "wątek uśpienia" jak będą przerzuty do płuc. Nie mamy jak pomóc oprócz tego, że zaproponowałam, że możemy zbierać kasę na leczenie i ew. trochę ze skarpety. Uważam, że ktoś może suni jednak szukać i pojawia się pytanie czy można podejmować decyzję o eutanazji jeśli jeszcze nie są rozwieszone ogłoszenia o znalezieniu:shake:nie wiem...

Posted

na pewno nie zostanie podjęta decyzja o eutanazji, jeśli będzie dla niej szansa.
Jeśli będą przerzuty do płuc to ja nie widzę( i nie tylko ja) najmniejszego sensu, żeby ją dalej męczyć.
Ogłoszenia są, jest mnóstwo. Gdyby ktoś jej szukał to na pewno już jakiś czas temu pojawiłyby się ogłoszenia o tym, że taki piesek zaginął.
Wydaje mi się oczywiste i wydawało mi się, że to jasne dla Was , że nikt nie uśpi Santi jeśli będzie szansa na pomyślny wynik operacji. Eutanazja to skrajność. Zapewniam, że będę się kierować dobrem psa a nie "właścicieli".

Atkaaaa

Posted

To jest oczywiste, napisałam, że jeśli będą przerzuty, co raczej jest równoznaczne z tym, że prędzej czy później suni pomóc się nie da. O taką sytuację mi chodziło.

Posted

[quote name='magdola']Cioteczki prosze pod5rzuccie chociaz...T o taki wyprostowany pudelek nagi..... Prosze... .moze dzis umrzec:([/QUOTE]

Jaki psiak, nie masz linka...