Onaa Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Jeszcze raz ten piesek ze schroniska w Katowicach: Podobno to 3-letni Zorro - mix spaniela i pudla :roll:. Ofiara eksperymentów hodowcy, mix czarnego spaniela i czarnego pudla. Piesek jest bardzo zestresowany pobytem w schronie. Na szczęście piesek bardzo zrównoważony i spokojny, ale bardzo tęskni. Jego właścicielka rozchorowała się bardzo poważnie i musiała go oddać. W schronisku jest od 21 grudnia 2009 r. Piesek po uczesaniu będzie ślicznym psem, jest dobrze wychowany i nie sprawia problemów w domu. Na pieska bardzo źle wpływa pobyt w schronisku, to typowy domowy pieszczoch, który zawsze był ukochanym pupilem. Kontakt: Bożena Sobieszek (503-364-290) Quote
Energy Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='GPooLCLD']zaraz wszystko uzupełnię[/QUOTE] No w końcu jesteś:lol:nie wiesz, że nadmiar pracy jest szkodliwy:evil_lol: Usuń proszę z danych do ogłoszenia suńki z nr 14 z Ostrowa dane do schronu, bo Paulina prosiła żeby do ogłoszeń podawać jej namiary:p Quote
al'akir Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Energy']No w końcu jesteś:lol:nie wiesz, że nadmiar pracy jest szkodliwy:evil_lol: Usuń proszę z danych do ogłoszenia suńki z nr 14 z Ostrowa dane do schronu, bo Paulina prosiła żeby do ogłoszeń podawać jej namiary:p[/QUOTE] nawet mnie nie denerwuj z tą pracą :evil_lol::eviltong: Mam małe problemy z edycją , ale zaraz to zrobię. Jeszcze jeden wątek muszę dodać Quote
Energy Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='GPooLCLD']nawet mnie nie denerwuj z tą pracą :evil_lol::eviltong: Mam małe problemy z edycją , ale zaraz to zrobię. Jeszcze jeden wątek muszę dodać Ja mam ze wszystkim, nie będę pisać jak mi się otwierają strony:diabloti: [SIZE="4"]Przypominam, że mam namiary domu z Warszawy chętnego na pudliszona Quote
al'akir Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Energy']Ja mam ze wszystkim, nie będę pisać jak mi się otwierają strony:diabloti: [SIZE="4"]Przypominam, że mam namiary domu z Warszawy chętnego na pudliszona napisz o tym domu na wątku suńki nr 15, ona w najgorszej sytuacji . Quote
Energy Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='GPooLCLD']napisz o tym domu na wątku suńki nr 15, ona w najgorszej sytuacji .[/QUOTE] pisałam, ale nie mam odpowiedzi Quote
filodendron Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Jak tu się tłoczno od piesków robi :( :( :( Quote
al'akir Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Energy']pisałam, ale nie mam odpowiedzi[/QUOTE] dziewczyny , które realnie czuwają na sprawą mają bana, ale jest tam nr gg [quote name='filodendron']Jak tu się tłoczno od piesków robi :( :( :([/QUOTE] mi zostało tylko jedno miejsce :shake: a na początku zerduszko dobrze pisała , że mało postów zarezerwowanych ... Quote
Energy Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [quote name='GPooLCLD']dziewczyny , które realnie czuwają na sprawą mają bana, ale jest tam nr gg mi zostało tylko jedno miejsce :shake: a na początku zerduszko dobrze pisała , że mało postów zarezerwowanych ...[/QUOTE] Może byś tak wyczyściła skrzynkę;) Trzymaj kciuki żeby jutro się 1 miejsce zwolniło:p Quote
marysia55 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Małe pytanko, który psiak potrzebuje indywidualnego tekstu do ogłoszeń na allegro. Tutaj sie tak tłoczno zrobiło, że mozna sie pogubic. Quote
zerduszko Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='GPooLCLD'] mi zostało tylko jedno miejsce :shake: a na początku zerduszko dobrze pisała , że mało postów zarezerwowanych ...[/QUOTE] Korzystajcie z mojego doświadczenia i wyczucia :lol: Tak poważnie, to zawsze istnieje szansa, ze któryś pójdzie do domu :) Quote
zerduszko Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='GPooLCLD'] mi zostało tylko jedno miejsce :shake: a na początku zerduszko dobrze pisała , że mało postów zarezerwowanych ...[/QUOTE] Korzystajcie z mojego doświadczenia i wyczucia :lol: Tak poważnie, to zawsze istnieje szansa, ze któryś pójdzie do domu :) Quote
klepsydra Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 (wrzucam na prośbę Atkii i Pineski) Mała pudelka nr 15 już w domu tymczasowym u Atkiii: Quote
al'akir Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Energy już wyczyściłam . klepsydra możesz jej przekazać nr tel do domku w Warszawie ? Quote
karolina27 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 "Nie wiem, czy mogę powiedzieć, że jest już bezpieczna. Cały czas grozi jej schronisko, zależy co uda mi się zdziałać z rodzicami, dom BARDZO BARDZ PILNIE potrzebny! Lepiej, żeby była w schronie niż w tej stodole ale wolałabym, żeby tam nigdy nie trafiła, więc bardzo proszę o pomoc w szukaniu domu, zaraz napiszę tekst do ogłoszeń Atkaaaa" Quote
karolina27 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 "Nie wiem, czy mogę powiedzieć, że jest już bezpieczna. Cały czas grozi jej schronisko, zależy co uda mi się zdziałać z rodzicami, dom BARDZO BARDZ PILNIE potrzebny! Lepiej, żeby była w schronie niż w tej stodole ale wolałabym, żeby tam nigdy nie trafiła, więc bardzo proszę o pomoc w szukaniu domu, zaraz napiszę tekst do ogłoszeń Atkaaaa" Quote
al'akir Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 przeglądam ogłoszenie o zaginionych pudlach , na razie nie trafiłam na podobną pudelkę . Może w okolice znalezienia trzeba zrobić ogłoszenia papierowe, jej właściciele mogę nie mieć dostępu do internetu . Quote
Energy Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [quote name='GPooLCLD']przeglądam ogłoszenie o zaginionych pudlach , na razie nie trafiłam na podobną pudelkę . Może w okolice znalezienia trzeba zrobić ogłoszenia papierowe, jej właściciele mogę nie mieć dostępu do internetu .[/QUOTE] Na pewno trzeba zawiadomić o znalezieniu suńki schroniska, może ktoś tam szuka. Jestem w szoku, że nikt ze zgłaszających pudliszony osób nie chce numeru telefonu do potencjalnego domu w Wawie:roll: Quote
mshume Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 A ten dom che psa czy sunie? Jakies preferencje co do wieku psiaka? Quote
mshume Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 A ten dom chce psa czy sunie? Jakies preferencje co do wieku psiaka? Quote
Energy Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [quote name='mshume']A ten dom che psa czy sunie? Jakies preferencje co do wieku psiaka?[/QUOTE] [quote name='lolka']dzwoniła do mnie babeczka z warszawy, która chciała przygarnąć pudliszonka lub pudliszonke jakąś.....wydawała się z rozmowy całkiem sympatyczna, jeśli chcecie podam tel na PW , może cos sie z tego urodzi :)[/QUOTE] To Lolka napisała na wątku, a potem przysłała mi nr telefonu na pw, tyle wiem:p Quote
Energy Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [quote name='mshume']to podaj mi ten tel na pw.[/QUOTE] W końcu sie udało, dzisiaj to już w ogóle mi dogo nie chce chodzić:razz: Quote
Recommended Posts