Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze raz ten piesek ze schroniska w Katowicach:

Podobno to 3-letni Zorro - mix spaniela i pudla :roll:.
Ofiara eksperymentów hodowcy, mix czarnego spaniela i czarnego pudla.
Piesek jest bardzo zestresowany pobytem w schronie.
Na szczęście piesek bardzo zrównoważony i spokojny, ale bardzo tęskni. Jego właścicielka rozchorowała się bardzo poważnie i musiała go oddać.
W schronisku jest od 21 grudnia 2009 r.
Piesek po uczesaniu będzie ślicznym psem, jest dobrze wychowany i nie sprawia problemów w domu.
Na pieska bardzo źle wpływa pobyt w schronisku, to typowy domowy pieszczoch, który zawsze był ukochanym pupilem.

Kontakt: Bożena Sobieszek (503-364-290)

Posted

[quote name='GPooLCLD']zaraz wszystko uzupełnię[/QUOTE]

No w końcu jesteś:lol:nie wiesz, że nadmiar pracy jest szkodliwy:evil_lol:

Usuń proszę z danych do ogłoszenia suńki z nr 14 z Ostrowa dane do schronu, bo Paulina prosiła żeby do ogłoszeń podawać jej namiary:p

Posted

[quote name='Energy']No w końcu jesteś:lol:nie wiesz, że nadmiar pracy jest szkodliwy:evil_lol:

Usuń proszę z danych do ogłoszenia suńki z nr 14 z Ostrowa dane do schronu, bo Paulina prosiła żeby do ogłoszeń podawać jej namiary:p[/QUOTE]

nawet mnie nie denerwuj z tą pracą :evil_lol::eviltong:

Mam małe problemy z edycją , ale zaraz to zrobię. Jeszcze jeden wątek muszę dodać

Posted

[quote name='GPooLCLD']nawet mnie nie denerwuj z tą pracą :evil_lol::eviltong:

Mam małe problemy z edycją , ale zaraz to zrobię. Jeszcze jeden wątek muszę dodać

Ja mam ze wszystkim, nie będę pisać jak mi się otwierają strony:diabloti:

[SIZE="4"]Przypominam, że mam namiary domu z Warszawy chętnego na pudliszona

Posted

[quote name='Energy']Ja mam ze wszystkim, nie będę pisać jak mi się otwierają strony:diabloti:

[SIZE="4"]Przypominam, że mam namiary domu z Warszawy chętnego na pudliszona

napisz o tym domu na wątku suńki nr 15, ona w najgorszej sytuacji .

Posted

[quote name='Energy']pisałam, ale nie mam odpowiedzi[/QUOTE]

dziewczyny , które realnie czuwają na sprawą mają bana, ale jest tam nr gg

[quote name='filodendron']Jak tu się tłoczno od piesków robi :( :( :([/QUOTE]

mi zostało tylko jedno miejsce :shake: a na początku zerduszko dobrze pisała , że mało postów zarezerwowanych ...

Posted

[quote name='GPooLCLD']dziewczyny , które realnie czuwają na sprawą mają bana, ale jest tam nr gg

mi zostało tylko jedno miejsce :shake: a na początku zerduszko dobrze pisała , że mało postów zarezerwowanych ...[/QUOTE]

Może byś tak wyczyściła skrzynkę;)
Trzymaj kciuki żeby jutro się 1 miejsce zwolniło:p

Posted

[quote name='GPooLCLD']
mi zostało tylko jedno miejsce :shake: a na początku zerduszko dobrze pisała , że mało postów zarezerwowanych ...[/QUOTE]
Korzystajcie z mojego doświadczenia i wyczucia :lol:
Tak poważnie, to zawsze istnieje szansa, ze któryś pójdzie do domu :)

Posted

[quote name='GPooLCLD']
Korzystajcie z mojego doświadczenia i wyczucia :lol:
Tak poważnie, to zawsze istnieje szansa, ze któryś pójdzie do domu :)

Posted

"Nie wiem, czy mogę powiedzieć, że jest już bezpieczna. Cały czas grozi jej schronisko, zależy co uda mi się zdziałać z rodzicami, dom BARDZO BARDZ PILNIE potrzebny! Lepiej, żeby była w schronie niż w tej stodole ale wolałabym, żeby tam nigdy nie trafiła, więc bardzo proszę o pomoc w szukaniu domu, zaraz napiszę tekst do ogłoszeń
Atkaaaa"

Posted

"Nie wiem, czy mogę powiedzieć, że jest już bezpieczna. Cały czas grozi jej schronisko, zależy co uda mi się zdziałać z rodzicami, dom BARDZO BARDZ PILNIE potrzebny! Lepiej, żeby była w schronie niż w tej stodole ale wolałabym, żeby tam nigdy nie trafiła, więc bardzo proszę o pomoc w szukaniu domu, zaraz napiszę tekst do ogłoszeń
Atkaaaa"

Posted

przeglądam ogłoszenie o zaginionych pudlach , na razie nie trafiłam na podobną pudelkę . Może w okolice znalezienia trzeba zrobić ogłoszenia papierowe, jej właściciele mogę nie mieć dostępu do internetu .

Posted

[quote name='GPooLCLD']przeglądam ogłoszenie o zaginionych pudlach , na razie nie trafiłam na podobną pudelkę . Może w okolice znalezienia trzeba zrobić ogłoszenia papierowe, jej właściciele mogę nie mieć dostępu do internetu .[/QUOTE]

Na pewno trzeba zawiadomić o znalezieniu suńki schroniska, może ktoś tam szuka.
Jestem w szoku, że nikt ze zgłaszających pudliszony osób nie chce numeru telefonu do potencjalnego domu w Wawie:roll:

Posted

[quote name='mshume']A ten dom che psa czy sunie? Jakies preferencje co do wieku psiaka?[/QUOTE]

[quote name='lolka']dzwoniła do mnie babeczka z warszawy, która chciała przygarnąć pudliszonka lub pudliszonke jakąś.....wydawała się z rozmowy całkiem sympatyczna, jeśli chcecie podam tel na PW , może cos sie z tego urodzi :)[/QUOTE]

To Lolka napisała na wątku, a potem przysłała mi nr telefonu na pw, tyle wiem:p