dorota k. Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Wróciłam do pracy i w tygodniu też mam ograniczoną możliwość korzystania z internetu (mogę wieczorem i chwilkę rano). Czyszczenie ząbków - pod narkozą na bank. Co prawda mój psiak jeszcze nie potrzebował czyszczenia, ale kotka tak! Wszystko będzie ok! Quote
Energy Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Taki wątek jest na przygarnę psa http://www.dogomania.pl/threads/178804-pani-szuka-maA-ego-najlepiej-starszego-biednego-psa-ze-swoich-okolic-GLIWICE Kilka z naszych pudlowatych by tu pasowało, więc dobrze, by było gdyby osoby, które zgłaszały psiaki na wątek zadzwoniły, bo lepiej potrafią swoje psiaki zaprezentować:p Wkleiłam psiaczki z Rudy Śląskiej, bo najbardziej pasują, ale lepiej dzwonić, zreszta nie tylko w ich sparawie Quote
mshume Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Czy ktoś z was widział tę biedną pudliczkę ze stodoły :placz:: http://www.dogomania.pl/threads/178758-MaA-y-pudelek-mieszka-w-stodole-Poszukiwany-DT?p=13994686#post13994686 Quote
Madallena Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Glowno. Niewidomy, starszy, pudlowaty Puszek. Cale zycie spedzil w ciemnej komórce, takich miał "fajnych" wlascicieli... Przebywa w schronisku, ktore bardzo zle znosi. MA chorobe sieroca, ciagle kreci glowa, nie wie co sie dzieje, pragnie czlowieka. www.przytulisko.glowno.pl Puszek straszliwie sie koltuni, jest strzyżony dwa razy do roku zdjecie, wykonane jakis czas temu... http://przytulisko.glowno.pl/psy/slides/Puszek.html poszukam tych swiezszych, tych z zimy... Quote
Onaa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='mshume']Czy ktoś z was widział tę biedną pudliczkę ze stodoły :placz:: http://www.dogomania.pl/threads/178758-MaA-y-pudelek-mieszka-w-stodole-Poszukiwany-DT?p=13994686#post13994686 Wkleję zdjęcia żeby było widać: Quote
lolka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 dzwoniła do mnie babeczka z warszawy, która chciała przygarnąć pudliszonka lub pudliszonke jakąś.....wydawała się z rozmowy całkiem sympatyczna, jeśli chcecie podam tel na PW , może cos sie z tego urodzi :) Quote
Onaa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Mam pytanko. Czy ten piesek jest pudelkowaty czy raczej nie ? To psiak z katowickiego schroniska. Siedzi w schronie od 21.12.09. Jego właścicielka jest bardzo poważnie chora, już go nie odbierze . Quote
al'akir Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 dodałam wszystkie nowe psy. Dogo07 wydaję mi się, że to taki obrośnięty pudlowaty , może jakiś mix . Zdjęcie takie rozmazane jest. Bardzo proszę o dane kontaktowe. Niestety do połowy lutego mam masę pracy i ograniczony dostęp na dogo - postaram się wchodzić w nocy. lolka bardzo dziękujemy za namiary na domek! Dziewczyny ten dom to szansa dla suczki nr. 15 ze stodoły! Quote
Jasza Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Pani z Corzowa w dalszym ciągu nie odbiera. Poczta głosowa. Będę próbować dalej. Quote
Jasza Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Pani z Corzowa w dalszym ciągu nie odbiera. Poczta głosowa. Będę próbować dalej. Quote
Energy Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='Jasza']Pani z Corzowa w dalszym ciągu nie odbiera. Poczta głosowa. Będę próbować dalej.[/QUOTE] Dzięki:p Pisałam do bonsai_88 przedwczoraj w sprawie wizyty w Gliwicach, ale jeszcze się nie odezwała. GPooLCLD dodaj może do tytułu wątku że mały pudelek zamarza w stodole i gdzie wtedy jest większa szansa, że ktoś go zobaczy. Kto wie coś na temat schronu w Tczewie, wchodziłam wczoraj na ich stronę, ale wiadomo, że najlepsze informacje mogą mieć wolontariuszki. Myślę niestety, że dla tej suńki lepszy byłby schron na czas szukania dt/ds niż stodoła:-( Wg mnie Puszek to już pudlowaty nie jest, ale może się mylę:roll: Quote
kamilawa Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Matko kochana, kilka dni mnie nie było, a tu tyle pudelków przybyło. Masakra! Miałam wstawić 'swoje' pudelki, ale jeszcze nie dam rady... net trochę nawala. Za to w Dzierżoniowie na kwarantannie jest takie cudo małe: Jest pudelkowaty? Czy po prostu kudłacz? Quote
mshume Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Według mnie to śliczny sznaucerek mini :) Quote
zerduszko Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Sznaucerek nie, może mix. Masz inne zdjecia? Quote
kamilawa Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Nie, nie mam. Ale poproszę o więcej. Być może już jutro będą. Dzięki wielkie. Jego wątek (jest tam tez labradorka, ale mam nadzieje, ze wlasciciel sie po nia zglosi, jak nie to i jej zaczniemy szukac domku): http://www.dogomania.pl/threads/178810-Biel-i-czern-na-kwarantannie-Ludzie-pilnujcie-swoich-pupili Quote
Justyna_wolontariat Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Dzwoniłam do pani z Gliwic na wątku pudelka który założyłam został podany jej nr pani chciała malutkiego starszego pieska Z rozmowy wydaje sie bardzo kompetentną osobą nie przeszkadza jej absolutnie że chłopak słabo widzi umówilismy sie na niedzielę jak wszystko by odpowiadało to nasz biały 12 letni Pudelek miałby domek Quote
Energy Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='Justyna_wolontariat']Dzwoniłam do pani z Gliwic na wątku pudelka który założyłam został podany jej nr pani chciała malutkiego starszego pieska Z rozmowy wydaje sie bardzo kompetentną osobą nie przeszkadza jej absolutnie że chłopak słabo widzi umówilismy sie na niedzielę jak wszystko by odpowiadało to nasz biały 12 letni Pudelek miałby domek[/QUOTE] Justyna to bardzo mocno trzymam kciuki!!! Zresztą trzymam odkąd zobaczyłam te namiary i je wstawiłam:pMaluch bardzo mi do tego ogłoszenia pasuje;) Quote
Energy Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='lolka']dzwoniła do mnie babeczka z warszawy, która chciała przygarnąć pudliszonka lub pudliszonke jakąś.....wydawała się z rozmowy całkiem sympatyczna, jeśli chcecie podam tel na PW , może cos sie z tego urodzi :) [SIZE="4"]Mam od Lolka namiary na domek kto z osób zgłaszających pudlowate jest zainteresowany podam na pw Wg mnie dzwonić powinny osoby, które zgłaszały, bo bardziej znaja te psiaczki! Kamilawa troszkę kudłaczowaty ten pudliszonowaty:evil_lol: Czy ogłoszenia ma ta malutka?Giselle4 napisała, że pudliszonek to się z nią zgadzam;) Quote
Onaa Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Nie wiem czy ten pudelek jest już na wątku, podobno jest w schronisku w Rudzie Śl. : http://www.dogomania.pl/threads/178046-skatowany-pudelek-znaleziony-na-A-mietniku-szuka-chociaA-DT Quote
matrioszka2 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Przepraszam, zerknęłam tylko na pierwszy post... Pudelka nr 8 ., śliczny kolor .... Koniecznie przenieście do kudłaczy, jeśli jeszcze jej tam nie ma. A w ogóle to mam nadzieję, że już adoptowana. Quote
Paulina87 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Płeć: suczka Wiek: ok. 7 lat (może być starsza) Miasto: Ostrów Wlkp. Wygląd: biała, w typie pudla mini, początek zaćmy, włos w okolicach ogona przerzedzony, skóra w średnim stanie, guz przy sutku o średnicy 2-3 cm (niezbadany). Charakter: spokojna, łagodna, nieszczekliwa, spragniona kontaktu z człowiekiem, pozwala się brać na ręce Dane kontaktowe do mnie: GG 4619464, mail jura_sh@interia.pl, 693545982, kontakt ze schroniskiem www.ostrowschronisko.pl tel 662 03 69 64 Quote
mshume Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Sunia nie jest pudelkiem, tylko bolonczykiem. :) Quote
Mameczka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 dziewczyny przepraszam ale malo ma czasu teraz.Jak tylko uda mi sie na dluzsza chwile zasiasc to zrobie kolejne allegro. Quote
Energy Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='mshume']Sunia nie jest pudelkiem, tylko bolonczykiem. :)[/QUOTE] Jest trochę pudlowata;)zaraz poproszę o cafeanimal naszą kochaną Feliksik:loveu: Quote
Recommended Posts