Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wróciłam do pracy i w tygodniu też mam ograniczoną możliwość korzystania z internetu (mogę wieczorem i chwilkę rano). Czyszczenie ząbków - pod narkozą na bank. Co prawda mój psiak jeszcze nie potrzebował czyszczenia, ale kotka tak! Wszystko będzie ok!

Posted

Taki wątek jest na przygarnę psa
http://www.dogomania.pl/threads/178804-pani-szuka-maA-ego-najlepiej-starszego-biednego-psa-ze-swoich-okolic-GLIWICE

Kilka z naszych pudlowatych by tu pasowało, więc dobrze, by było gdyby osoby, które zgłaszały psiaki na wątek zadzwoniły, bo lepiej potrafią swoje psiaki zaprezentować:p
Wkleiłam psiaczki z Rudy Śląskiej, bo najbardziej pasują, ale lepiej dzwonić, zreszta nie tylko w ich sparawie

Posted

Glowno. Niewidomy, starszy, pudlowaty Puszek. Cale zycie spedzil w ciemnej komórce, takich miał "fajnych" wlascicieli...
Przebywa w schronisku, ktore bardzo zle znosi. MA chorobe sieroca, ciagle kreci glowa, nie wie co sie dzieje, pragnie czlowieka.
www.przytulisko.glowno.pl

Puszek straszliwie sie koltuni, jest strzyżony dwa razy do roku

zdjecie, wykonane jakis czas temu... http://przytulisko.glowno.pl/psy/slides/Puszek.html

poszukam tych swiezszych, tych z zimy...

Posted

dzwoniła do mnie babeczka z warszawy, która chciała przygarnąć pudliszonka lub pudliszonke jakąś.....wydawała się z rozmowy całkiem sympatyczna, jeśli chcecie podam tel na PW , może cos sie z tego urodzi :)

Posted

Mam pytanko.
Czy ten piesek jest pudelkowaty czy raczej nie ? To psiak z katowickiego schroniska.
Siedzi w schronie od 21.12.09. Jego właścicielka jest bardzo poważnie chora, już go nie odbierze .

Posted

dodałam wszystkie nowe psy.
Dogo07 wydaję mi się, że to taki obrośnięty pudlowaty , może jakiś mix . Zdjęcie takie rozmazane jest.
Bardzo proszę o dane kontaktowe.

Niestety do połowy lutego mam masę pracy i ograniczony dostęp na dogo - postaram się wchodzić w nocy.

lolka bardzo dziękujemy za namiary na domek!
Dziewczyny ten dom to szansa dla suczki nr. 15 ze stodoły!

Posted

[quote name='Jasza']Pani z Corzowa w dalszym ciągu nie odbiera.
Poczta głosowa.
Będę próbować dalej.[/QUOTE]

Dzięki:p

Pisałam do bonsai_88 przedwczoraj w sprawie wizyty w Gliwicach, ale jeszcze się nie odezwała.

GPooLCLD dodaj może do tytułu wątku że mały pudelek zamarza w stodole i gdzie wtedy jest większa szansa, że ktoś go zobaczy.
Kto wie coś na temat schronu w Tczewie, wchodziłam wczoraj na ich stronę, ale wiadomo, że najlepsze informacje mogą mieć wolontariuszki. Myślę niestety, że dla tej suńki lepszy byłby schron na czas szukania dt/ds niż stodoła:-(

Wg mnie Puszek to już pudlowaty nie jest, ale może się mylę:roll:

Posted

Matko kochana, kilka dni mnie nie było, a tu tyle pudelków przybyło. Masakra!
Miałam wstawić 'swoje' pudelki, ale jeszcze nie dam rady... net trochę nawala.

Za to w Dzierżoniowie na kwarantannie jest takie cudo małe:

Jest pudelkowaty? Czy po prostu kudłacz?

Posted

Dzwoniłam do pani z Gliwic na wątku pudelka który założyłam został podany jej nr pani chciała malutkiego starszego pieska Z rozmowy wydaje sie bardzo kompetentną osobą nie przeszkadza jej absolutnie że chłopak słabo widzi umówilismy sie na niedzielę jak wszystko by odpowiadało to nasz biały 12 letni Pudelek miałby domek

Posted

[quote name='Justyna_wolontariat']Dzwoniłam do pani z Gliwic na wątku pudelka który założyłam został podany jej nr pani chciała malutkiego starszego pieska Z rozmowy wydaje sie bardzo kompetentną osobą nie przeszkadza jej absolutnie że chłopak słabo widzi umówilismy sie na niedzielę jak wszystko by odpowiadało to nasz biały 12 letni Pudelek miałby domek[/QUOTE]

Justyna to bardzo mocno trzymam kciuki!!!
Zresztą trzymam odkąd zobaczyłam te namiary i je wstawiłam:pMaluch bardzo mi do tego ogłoszenia pasuje;)

Posted

[quote name='lolka']dzwoniła do mnie babeczka z warszawy, która chciała przygarnąć pudliszonka lub pudliszonke jakąś.....wydawała się z rozmowy całkiem sympatyczna, jeśli chcecie podam tel na PW , może cos sie z tego urodzi :)

[SIZE="4"]Mam od Lolka namiary na domek kto z osób zgłaszających pudlowate jest zainteresowany podam na pw
Wg mnie dzwonić powinny osoby, które zgłaszały, bo bardziej znaja te psiaczki!

Kamilawa troszkę kudłaczowaty ten pudliszonowaty:evil_lol:
Czy ogłoszenia ma ta malutka?Giselle4 napisała, że pudliszonek to się z nią zgadzam;)

Posted

Przepraszam, zerknęłam tylko na pierwszy post... Pudelka nr 8 ., śliczny kolor .... Koniecznie przenieście do kudłaczy, jeśli jeszcze jej tam nie ma. A w ogóle to mam nadzieję, że już adoptowana.

Posted

Miasto: Ostrów Wlkp.
Wygląd: biała, w typie pudla mini, początek zaćmy, włos w okolicach ogona przerzedzony, skóra w średnim stanie, guz przy sutku o średnicy 2-3 cm (niezbadany).
Charakter: spokojna, łagodna, nieszczekliwa, spragniona kontaktu z człowiekiem, pozwala się brać na ręce
Dane kontaktowe do mnie: GG 4619464, mail jura_sh@interia.pl, 693545982, kontakt ze schroniskiem www.ostrowschronisko.pl tel 662 03 69 64

Posted

[quote name='mshume']Sunia nie jest pudelkiem, tylko bolonczykiem. :)[/QUOTE]

Jest trochę pudlowata;)zaraz poproszę o cafeanimal naszą kochaną Feliksik:loveu: