dorota k. Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Energy - jak dasz radę to poszukaj Glutofia - może ona coś z wizytami podziała. Ja będę jeszcze przez chwilę i dopiero jutro wieczorkiem, więc nawet jak coś odpisze to nie będę miała jak odpowiedziec. Quote
Energy Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='dorota k.']Energy - jak dasz radę to poszukaj Glutofia - może ona coś z wizytami podziała. Ja będę jeszcze przez chwilę i dopiero jutro wieczorkiem, więc nawet jak coś odpisze to nie będę miała jak odpowiedziec.[/QUOTE] A skąd jest Glutofia? Quote
dorota k. Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Dokładnie nie wiem , bo kontaktu z nią jeszcze nie miałam, ale podobno okolice Quote
Energy Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='dorota k.']Dokładnie nie wiem , bo kontaktu z nią jeszcze nie miałam, ale podobno okolice[/QUOTE] Pod ? mamy jeszcze Gliwice, ale Katowice, Zabrze i Chorzów już mamy. Jeśli coś nie wyjdzie z Gliwicami to będę pytać:p Quote
zerduszko Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Energy']Pod ? mamy jeszcze Gliwice, ale Katowice, Zabrze i Chorzów już mamy. Jeśli coś nie wyjdzie z Gliwicami to będę pytać:p[/QUOTE] Pisałyście do bonsai_88? Quote
Energy Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='zerduszko']Pisałyście do bonsai_88?[/QUOTE] Ja nie pisałam chyba, że Dogo07. Quote
zerduszko Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Dziś jej już napomknęłam, że podpowiem Wam kogo nękać ;) Quote
Energy Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='zerduszko']Dziś jej już napomknęłam, że podpowiem Wam kogo nękać ;)[/QUOTE] Zerduszko a skąd jest bonsai_88? Quote
Energy Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='zerduszko']Z| Gliwic. 10[/QUOTE] Zerduszko dzięki już piszę:loveu: Quote
al'akir Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Energy widzę , że z wizytami tu ciężko pracujesz :) Wszystkie już obstawione? informacja na temat pudelka białego nr. 11 Jeżeli ktoś mógłby pomóż choc najdrobniejsza kwotą będziemy wdzięczni Pudelek potrzebuje czyszczenia zębów naprawdę to co on ma w tym pyszczku wyrywanie i sciagnięcie kamienia 60-80 zł pudelek jest na darmowym DT u wspaniałej P. Iwony , u której od dzisiaj jest również na DT czarna suńka nr 12 . jeżeli darczyńcy pudelbonki nie mają nic przeciwko przeleję pieniądze na zabieg małego . Quote
Jasza Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Witam. Energy poprosila mnie o wizytę przedadopcyjną w Chorzowie. Mam numer i będę dzisiaj dzwonić i się umawaiać. Napiszcie proszę o jakiego psa chodzi dokładnie, bo przyznam szczerze, że nie mam czasu przeglądać całego wątku. Jeżeli możecie napiszcie też na co mam szczególnie zwarócić uwagę. Postaram się pojechać w sobotę i zaraz potem napiszę . Quote
filodendron Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Biedaczek z tymi ząbkami :( Czy oni będą mu to robić pod narkozą? Wytrzyma? Tak sobie myślę, czy nie dałoby się poprosić moda o przyklejenie tego wątku do podforum pudlowego - może więcej osób by tu trafiło. Bo na PWP czasem nawet trudno go odnaleźć - taki jest ruch. Więc jeśli ktoś nie ma w subskrypcjach, to może nawet nie wiedzieć o jego istnieniu. Quote
Jasza Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ponowię pytanie. Jaki piesek ma trafić do rodziny w Chorzowie.:cool3::loveu: Chciałabym zadzwonić i umówić się na wizytę.:roll: Quote
zerduszko Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='filodendron']Biedaczek z tymi ząbkami :( Czy oni będą mu to robić pod narkozą? Wytrzyma? Tak sobie myślę, czy nie dałoby się poprosić moda o przyklejenie tego wątku do podforum pudlowego - może więcej osób by tu trafiło. Bo na PWP czasem nawet trudno go odnaleźć - taki jest ruch. Więc jeśli ktoś nie ma w subskrypcjach, to może nawet nie wiedzieć o jego istnieniu.[/QUOTE] Koniecznie tam powinien być :) Quote
leni356 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Jasza']Ponowię pytanie. Jaki piesek ma trafić do rodziny w Chorzowie.:cool3::loveu: Chciałabym zadzwonić i umówić się na wizytę.:roll:[/QUOTE] Jaszo, wszyscy dzwonili w sprawie Cekinka Quote
malagos Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ja nie mogę znaleźć Kudłaczy, proszę mi podaesłac watek na pw.. Quote
Jasza Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='leni356']Jaszo, wszyscy dzwonili w sprawie Cekinka[/QUOTE] Dziękuję!,,,,,,,,,,,,, Quote
leni356 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='malagos']Ja nie mogę znaleźć Kudłaczy, proszę mi podaesłac watek na pw.. http://www.dogomania.pl/threads/146370-KudA-acze-w-potrzebie-PILNIE-osoba-do-wizyty-przedadopcy-WARSZAWA-WILANA-W Quote
Jasza Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Cekinek jest rzeczywiście przeuroczy! Dzwoniłam pod numer który podała mi Energy. Włączyła się poczta głosowa ( Pani Kasi N.) poprosiłam o telefon w sprawie wizyty. Spróbuję zadzwonić później, jeżeli nikt nie oddzwoni. Quote
al'akir Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Jasza']Cekinek jest rzeczywiście przeuroczy! Dzwoniłam pod numer który podała mi Energy. Włączyła się poczta głosowa ( Pani Kasi N.) poprosiłam o telefon w sprawie wizyty. Spróbuję zadzwonić później, jeżeli nikt nie oddzwoni.[/QUOTE] a dałabyś może rade wydrukować inne pudle i pokazać Państwu , z tego co pamiętam większość ludzi dzwoniło z Metra , Cekinek jest tylko jeden a może inne załapałyby się. Chyba, że Państwo są zdecydowani na niego i wszystko pójdzie dobrze to inne pudliszony pokaże się kolejnym domom. [quote name='filodendron']Biedaczek z tymi ząbkami :( Czy oni będą mu to robić pod narkozą? Wytrzyma? Tak sobie myślę, czy nie dałoby się poprosić moda o przyklejenie tego wątku do podforum pudlowego - może więcej osób by tu trafiło. Bo na PWP czasem nawet trudno go odnaleźć - taki jest ruch. Więc jeśli ktoś nie ma w subskrypcjach, to może nawet nie wiedzieć o jego istnieniu.[/QUOTE] ściąganie kamienia chyba zawsze robi się pod narkozą (tak mi się wydaję) . Z racji wieku pewnie trzeba mu serducho osłuchać dobrze, może wziewną będzie mieć - dopytam. W dziale pudli jest już taki wątek , nikt tam nie zagląda :roll: oprócz dodawania psów. Dlatego założyłyśmy ten na PWP. Quote
filodendron Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='GPooLCLD']W dziale pudli jest już taki wątek , nikt tam nie zagląda :roll: oprócz dodawania psów. Dlatego założyłyśmy ten na PWP.[/QUOTE] Ja zaglądam ale nie piszę, bo nie ma po co - to wyłącznie wątek adopcyjny. Nie ma skarbonki, nie ma bazarków. Nie da się tak zrobić, żeby wątek został w PWP, a w "pudlach" byłoby tylko odesłanie do niego? Quote
Energy Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='Jasza']Ponowię pytanie. Jaki piesek ma trafić do rodziny w Chorzowie.:cool3::loveu: Chciałabym zadzwonić i umówić się na wizytę.:roll:[/QUOTE] Już widzę wszystko dziewczyny napisały, byłam w pracy i nie mogłam wcześniej;) Wysłałam Ci też Pw. Quote
Energy Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='filodendron']Ja zaglądam ale nie piszę, bo nie ma po co - to wyłącznie wątek adopcyjny. Nie ma skarbonki, nie ma bazarków. Nie da się tak zrobić, żeby wątek został w PWP, a w "pudlach" byłoby tylko odesłanie do niego?[/QUOTE] Też tak uważam:pMożna ew. poprosić o doklejenie linku na pudlach, np. w 1 poście, choć nie wiem czy to coś da, ale ten watek powinien zdecydowanie być tu gdzie jest. Bo tu istnieje szansa, że więcej osób zajrzy i pomoże:lol: Poza tym to wątek psów w typie pudla, pudlowatych a nie pudli;):evil_lol: Quote
Recommended Posts