Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energy - jak dasz radę to poszukaj Glutofia - może ona coś z wizytami podziała. Ja będę jeszcze przez chwilę i dopiero jutro wieczorkiem, więc nawet jak coś odpisze to nie będę miała jak odpowiedziec.

Posted

[quote name='dorota k.']Energy - jak dasz radę to poszukaj Glutofia - może ona coś z wizytami podziała. Ja będę jeszcze przez chwilę i dopiero jutro wieczorkiem, więc nawet jak coś odpisze to nie będę miała jak odpowiedziec.[/QUOTE]

A skąd jest Glutofia?

Posted

[quote name='dorota k.']Dokładnie nie wiem , bo kontaktu z nią jeszcze nie miałam, ale podobno okolice[/QUOTE]

Pod ? mamy jeszcze Gliwice, ale Katowice, Zabrze i Chorzów już mamy. Jeśli coś nie wyjdzie z Gliwicami to będę pytać:p

Posted

Energy widzę , że z wizytami tu ciężko pracujesz :) Wszystkie już obstawione?

informacja na temat pudelka białego nr. 11

Jeżeli ktoś mógłby pomóż choc najdrobniejsza kwotą będziemy wdzięczni Pudelek potrzebuje czyszczenia zębów naprawdę to co on ma w tym pyszczku wyrywanie i sciagnięcie kamienia 60-80 zł

pudelek jest na darmowym DT u wspaniałej P. Iwony , u której od dzisiaj jest również na DT czarna suńka nr 12 .

jeżeli darczyńcy pudelbonki nie mają nic przeciwko przeleję pieniądze na zabieg małego .

Posted

Witam.
Energy poprosila mnie o wizytę przedadopcyjną w Chorzowie.
Mam numer i będę dzisiaj dzwonić i się umawaiać.
Napiszcie proszę o jakiego psa chodzi dokładnie, bo przyznam szczerze, że nie mam czasu przeglądać całego wątku.
Jeżeli możecie napiszcie też na co mam szczególnie zwarócić uwagę.
Postaram się pojechać w sobotę i zaraz potem napiszę .

Posted

Biedaczek z tymi ząbkami :( Czy oni będą mu to robić pod narkozą? Wytrzyma?
Tak sobie myślę, czy nie dałoby się poprosić moda o przyklejenie tego wątku do podforum pudlowego - może więcej osób by tu trafiło. Bo na PWP czasem nawet trudno go odnaleźć - taki jest ruch. Więc jeśli ktoś nie ma w subskrypcjach, to może nawet nie wiedzieć o jego istnieniu.

Posted

[quote name='filodendron']Biedaczek z tymi ząbkami :( Czy oni będą mu to robić pod narkozą? Wytrzyma?
Tak sobie myślę, czy nie dałoby się poprosić moda o przyklejenie tego wątku do podforum pudlowego - może więcej osób by tu trafiło. Bo na PWP czasem nawet trudno go odnaleźć - taki jest ruch. Więc jeśli ktoś nie ma w subskrypcjach, to może nawet nie wiedzieć o jego istnieniu.[/QUOTE]
Koniecznie tam powinien być :)

Posted

[quote name='Jasza']Ponowię pytanie.
Jaki piesek ma trafić do rodziny w Chorzowie.:cool3::loveu:
Chciałabym zadzwonić i umówić się na wizytę.:roll:[/QUOTE]

Jaszo, wszyscy dzwonili w sprawie Cekinka

Posted

Cekinek jest rzeczywiście przeuroczy!
Dzwoniłam pod numer który podała mi Energy.
Włączyła się poczta głosowa ( Pani Kasi N.)
poprosiłam o telefon w sprawie wizyty.
Spróbuję zadzwonić później, jeżeli nikt nie oddzwoni.

Posted

[quote name='Jasza']Cekinek jest rzeczywiście przeuroczy!
Dzwoniłam pod numer który podała mi Energy.
Włączyła się poczta głosowa ( Pani Kasi N.)
poprosiłam o telefon w sprawie wizyty.
Spróbuję zadzwonić później, jeżeli nikt nie oddzwoni.[/QUOTE]

a dałabyś może rade wydrukować inne pudle i pokazać Państwu , z tego co pamiętam większość ludzi dzwoniło z Metra , Cekinek jest tylko jeden a może inne załapałyby się. Chyba, że Państwo są zdecydowani na niego i wszystko pójdzie dobrze to inne pudliszony pokaże się kolejnym domom.

[quote name='filodendron']Biedaczek z tymi ząbkami :( Czy oni będą mu to robić pod narkozą? Wytrzyma?
Tak sobie myślę, czy nie dałoby się poprosić moda o przyklejenie tego wątku do podforum pudlowego - może więcej osób by tu trafiło. Bo na PWP czasem nawet trudno go odnaleźć - taki jest ruch. Więc jeśli ktoś nie ma w subskrypcjach, to może nawet nie wiedzieć o jego istnieniu.[/QUOTE]

ściąganie kamienia chyba zawsze robi się pod narkozą (tak mi się wydaję) . Z racji wieku pewnie trzeba mu serducho osłuchać dobrze, może wziewną będzie mieć - dopytam.

W dziale pudli jest już taki wątek , nikt tam nie zagląda :roll: oprócz dodawania psów. Dlatego założyłyśmy ten na PWP.

Posted

[quote name='GPooLCLD']W dziale pudli jest już taki wątek , nikt tam nie zagląda :roll: oprócz dodawania psów. Dlatego założyłyśmy ten na PWP.[/QUOTE]
Ja zaglądam ale nie piszę, bo nie ma po co - to wyłącznie wątek adopcyjny. Nie ma skarbonki, nie ma bazarków. Nie da się tak zrobić, żeby wątek został w PWP, a w "pudlach" byłoby tylko odesłanie do niego?

Posted

[quote name='Jasza']Ponowię pytanie.
Jaki piesek ma trafić do rodziny w Chorzowie.:cool3::loveu:
Chciałabym zadzwonić i umówić się na wizytę.:roll:[/QUOTE]

Już widzę wszystko dziewczyny napisały, byłam w pracy i nie mogłam wcześniej;)
Wysłałam Ci też Pw.

Posted

[quote name='filodendron']Ja zaglądam ale nie piszę, bo nie ma po co - to wyłącznie wątek adopcyjny. Nie ma skarbonki, nie ma bazarków. Nie da się tak zrobić, żeby wątek został w PWP, a w "pudlach" byłoby tylko odesłanie do niego?[/QUOTE]

Też tak uważam:pMożna ew. poprosić o doklejenie linku na pudlach, np. w 1 poście, choć nie wiem czy to coś da, ale ten watek powinien zdecydowanie być tu gdzie jest. Bo tu istnieje szansa, że więcej osób zajrzy i pomoże:lol: Poza tym to wątek psów w typie pudla, pudlowatych a nie pudli;):evil_lol: