Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rodzice']dzięki Aniu jest idealna tylko mam nadzieję ze ta pani nie jest tą o której piszą na psachi pudlach[/QUOTE]
No tego to nie wiem ale trzeba sprawdzić na czarnych kwiatkach dane.

Posted

Rany, w końcu udało mi się wejść na ostatnią stronę...
Nie wiem co to jest ale jakieś dziwne "coś" mi się pokazywało i wirusem straszyło. I to tylko na ostatniej stronie.

Farmerko dziękuję:)

Posted

Nasza biała pudelka dalej jest w schronisku, jest już po operacji usunięcia kamieni nerkowych, jest wysterylizowana. Gotowa do adopcji. Tylko w dobre ręce. Bardzo oddana człowiekowi suczka. Zgadza się z innymi psami.

Uploaded with ImageShack.us

Fajnie jakby trafiła do nowego domu z Obamą. (czarny kudłacz)

Uploaded with ImageShack.us

Posted

lika1771 - ta suczka 3 lat to raczej nie ma .... powody rodzinne tez sa mocno podejrzane . Właściciele mają szczyli różnych ras, wszystko " po rodowodowych" ... Notabene suka jest do oddania ale ...... nie za darmo ...
Odnośnie wieku tej suki, w Krakowie u osoby z tego forum (Moje Pieski) jest ponad 2 letnia suka właśnie po tej "3 latce" .... a Alma nie jest była na pewno pierwszym miotem tej suki .....

Posted

aneta napisał(a):
lika1771 - ta suczka 3 lat to raczej nie ma .... powody rodzinne tez sa mocno podejrzane . Właściciele mają szczyli różnych ras, wszystko " po rodowodowych" ... Notabene suka jest do oddania ale ...... nie za darmo ...
Odnośnie wieku tej suki, w Krakowie u osoby z tego forum (Moje Pieski) jest ponad 2 letnia suka właśnie po tej "3 latce" .... a Alma nie jest była na pewno pierwszym miotem tej suki .....

Kurcze nie wiedzialam....Swiat jednak maly,szkoda tylko suni.

Posted

Energy napisał(a):
Rany, w końcu udało mi się wejść na ostatnią stronę...
Nie wiem co to jest ale jakieś dziwne "coś" mi się pokazywało i wirusem straszyło. I to tylko na ostatniej stronie.

Farmerko dziękuję:)

Nie wiem co jest jak wchodze na aviatorki ukazuje sie ze zly adres. Wyprobowalam na moich, Energy. Moze wiecie co jest ?

Posted

PePA pozdrawia pudelsów z dogo:)

p.s.
czy ja Wam mówiłam, że zrobiłam strone na fb z pudlami do adopcji - moge pomóc, ale poczeba osoby, któa by na maila przesyłała i aktualizowała info o psach :)
https://www.facebook.com/PUDEL.si.w.potrzebie?bookmark_t=page

________
tymczasem
"Duże psy mają OLBRZYMIE potrzeby"
Jedna chwila i możecie wygrać dla nich 2,5 tony karmy
wystarczy oddać KLIK'a w ankiecie
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16492
_____
Fundacja BERNARDYN

Posted

Energy-na przed ostatnią stronę nadal mnie nie wpuszcza :( tu mogę wejść...bo strona przeskoczyła :) poproszę linka do Twoich prywatnych-może w końcu uda mi się wejść?
no i lecę zobaczyć pudliszony na fb :)

Posted

Przeglądając stronę Schroniska w Częstochowie,natknęłam się na białego,średniego pudelka,może ktoś będzie zainteresowany adopcją?

Imię: Rambo
Rok Urodzenia: 2009
Rasa: mieszaniec pudla
Umaszczenie: białe
Wielkość: średni
Sterylizacja/kastracja: tak
Numer karty: 613/12
Boks: H VII
Opis: Rambo trafił do schroniska 08. lipca 2012 r. poprzez interwencję z ul. Limanowskiego. Kilka pierwszych tygodni było dla niego traumatyczne, zupełnie nie mógł odnaleźć się w nowej sytuacji. Był bardzo wystraszony i nieufny. Całymi dniami siedział w budzie, nic go nie interesowało, ogromnie tęsknił za domem. Z czasem zaufał nam i z każdym dniem jest coraz bardziej kontaktowy i radosny.
Kontakt w sprawie adopcji:
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Częstochowie
ul. Gilowa 44/46, 42-202 Częstochowa
tel. 34 361-65-66
schronisko.czestochowa@gmail.com

Posted

Witam,
będę miała w weekend niezobowiązujące spotkanie przedadopcyjne z pewnym starszym małżeństwem (W-wa). Coś czuję, że z naszych psiaków (www.psyniczyje.org) żaden im nie przypadnie do gustu (mamy same młode z adhd i jednego mega starego dziadka). Wcześniej mieli pudliczkę toy... Nie szukaja rasowego, tylko czegoś małego. I nie b. młode, ale też nie żeby zaraz musieli wyprawiać następny pogrzeb. Psiak w wieku 4-6 lat, płci dowolnej w typie pudelka, albo coś koło tego. Bez adhd, bo Państwo są po 70-tce. Jeśli jest jakiś taki pisak dajcie mi, pls, znać. jeśli nie, nie zawracam głowy. Z góry dzięki.

Posted

ludzie po 70 nie powinni dostawać do adopcji psa młodszego niż 8 lat, pudle żyją po 15 lat.[quote name='KingaW']Witam,
będę miała w weekend niezobowiązujące spotkanie przedadopcyjne z pewnym starszym małżeństwem (W-wa). Coś czuję, że z naszych psiaków (www.psyniczyje.org) żaden im nie przypadnie do gustu (mamy same młode z adhd i jednego mega starego dziadka). Wcześniej mieli pudliczkę toy... Nie szukaja rasowego, tylko czegoś małego. I nie b. młode, ale też nie żeby zaraz musieli wyprawiać następny pogrzeb. Psiak w wieku 4-6 lat, płci dowolnej w typie pudelka, albo coś koło tego. Bez adhd, bo Państwo są po 70-tce. Jeśli jest jakiś taki pisak dajcie mi, pls, znać. jeśli nie, nie zawracam głowy. Z góry dzięki.

Posted

Na Paluchu w Warszawie jest starsza pudelka.
Kopiuję z wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/190811-W-wa-KOSZYCZEK-NIECHCIANYCH-STARUSZK%C3%93W-spis-str-1-i-2/page123
w paw. V jest niewidoma lub słabo widząca srebrna pudelka,cuudowna, wstawiam zdjęcia, pudelki i jej 2 małych towarzyszy a la jamniki ( bardzo a la), te 2 to bardzo ruchliwe stwory - podopieczni puch666, czyli ona ma informacje

Może ktoś da na starość malutkiej DS!